Nashville – Carolina 4:3 (kon.) | Florida – Tampa 2:4 (kon.) | Colorado – Dallas 4:2 (kon.)
Toronto – Ottawa 4:1 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 4:5 (po pr.) | Columbus – Pittsburgh 3:4 (po pr.)
San Jose – Vegas 4:0 (kon.) | Chicago – Minnesota 5:1 (kon.) | Vancouver – Edmonton 2:3 (kon.)
Los Angeles – Anaheim 3:4 (1:2 po s.n.)
konec
Vancouver Canucks
2:3 (0:2, 0:1, 2:0)
Edmonton Oilers
Neděle 10.10.2021, 03:10 • Rogers Arena, Vancouver • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Ekman-Larsson mohl vyrovnat stav utkání, když se k němu odrazil puk mezi kruhy a jeho pohotovou střelu Skinner dokázal vyrazit svým betonem! Tak to byl skvělý zákrok v samotném závěru utkání.
     
    58:48
    Domácí trenér si ihned bere svůj oddechový čas.
     
    58:48
    Evan Bouchard (EDM) putuje po třetí v tomto utkání na trestnou lavici, když dostává dvě minuty za hákování.
     
    58:18
    Domácí hokejisté jsou opět v šesti hráčích!
    57:42 MILLER - 2:3
     
    57:42
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tak tu máme ještě pořádně drama! Pettersson přihrál puk na levou stranu Hughesovi, který vyslal rychlou přihrávku přímo na hůl J.T. MILLERA, který jej usměrnil za záda Skinnera. Asistence: Quinn Hughes, Elias Pettersson.
     
    56:18
    Demko je na střídačce a domácí hrají v šesti!
    53:44 Di GIUSEPPE - 1:3
     
    53:44
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se domácí fanoušci dočkávají nějaké branky jejich oblíbenců, když Highmore střílel z pravého kruhu a jeho střelu ještě tečoval PHIL DI GIUSEPPE přesně mimo dosah Skinnera. Asistence: Matthew Highmore, Justin Dowling.
     
    53:12
    Tak to byla snad největší tutovka domácích v utkání, když Pettersson obdržel přihrávku mezi kruhy, kde byl zcela volný a Skinner byl navíc úplně mimo bránu, ale švédský útočník netrefil klec.
     
    43:59
    Miller udělal velmi pěknou stahovačku k tělu mezi kruhy a následně přihrál na levou stranu Chiassonovi, jenže ten už to měl z hodně velkého úhlu a navíc byl Skinner u své tyče připravený.
     
    39:54
    Ještě zde máme po jednom dvouminutovém trestu za hrubost na obou stranách, když jsou vyloučeni Connor Garland (VAN) a Tyler Benson (EDM).
     
    31:50
    J.T. Miller (VAN) putuje znova v utkání na trestnou lavici, když tentokrát dostává dvě minuty za vysokou hůl. V předchozím případě skončil jeho pobyt předčasně. Bude tomu tak i nyní?
    26:26 YAMAMOTO - 0:3
     
    26:26
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Olejáři se prosazují ve svém oslabení! Hughes si příliš zahrával s pukem mezi dvěma hráči, kteří toho využili a o puk jej obrali a díky tomu šli hosté do rychlého protiútoku, kde Ryan posunul puk do jízdy rychlejšímu KAILERU YAMAMOTOVI, který tváří v tvář Demkovi poslal kotouč pod břevno. Asistence: Derek Ryan.
     
    26:03
    Canucks si zahrají už třetí přesilovou hru, protože je na dvě minuty za nedovolené bránění vyloučen Krys Russell (EDM).
     
    20:01
    Edmonton hned do druhé třetiny střídá své brankáře, když Koskinen přepouští místo mezi třemi tyčemi Skinnerovi.
     
    19:42
    Evan Bouchard (EDM) jde po druhé v utkání na trestnou lavici, když nyní dostává dvě minuty za hákování.
     
    19:42
    Horvat se velmi dobře prodral až před Koskikena, na kterého si však se svým bekhendovým zakončením nepřišel. Nicméně útočník Vancouveru byl u svého průniku faulován.
    17:09 PERLINI - 0:2
     
    17:09
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tak to byla nádherná akce v podání Olejářů!!! Russell posunul puk do středu Sceviourovi, který si to namířil na Demka, avšak před ním poslal zpět přihrávku přímo na hůl BRENDANA PERLINIHO, jenž už musel pouze trefit zcela odkrytou bránu domácích. Asistence: Colton Scevirour, Krys Russell.
    16:20 BOUCHARD - 0:1
     
    16:20
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Oilers využívají přesilovou hru! Hosté to udělali jednoduše, když poslali kotouč na modrou čáru EVANU BOUCHARDOVI, jehož dělovka se zastavila až v síti za zády Demka. Asistence: Kyle Turris, Ryan Nugent-Hopkins.
     
    15:20
    Přesilovou hru si nyní poprvé v utkání vyzkouší i hostující hokejisté, protože na dvě minuty za nedovolené bránění putuje za katr J.T. Miller (VAN).
     
    07:07
    Nicméně je tu první přesilová hra v utkání, kterou si svou aktivitou vybojovali právě domácí hokejisté. Na dvě minuty za je vyloučen Evan Bouchard (EDM).
     
    01:00
    Tak nám zápas začíná hodně zostra, když dvě minuty za hrubost dostávají Alex Chiasson (VAN) a Slater Koekkoek (EDM).

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 54. Giuseppe (Highmore, Dowling), 58. Miller (Hughes, Pettersson) – 17. Bouchard (Turris, Nugent-Hopkins), 18. Perlini (Sceviour, Russell), 27. Yamamoto (Ryan)


    Vancouver Canucks: Demko (Halák) – Schenn, Rathbone, Poolman, Ekman-Larsson, Hughes, Myers – Garland, Pettersson, Chiasson – Pearson, Horvat, Höglander – Petan, Miller, Podkolzin – Di Giuseppe, Dowling, Highmore.
    Edmonton Oilers: Koskinen (Skinner) – Keith, Ceci, Koekkoek, Bouchard, Lagesson, Russell – Hyman, Nugent-Hopkins, Yamamoto – Foegele, Ryan, Puljujärvi – Benson, McLeod, Sceviour – Perlini, Shore, Turris.

    Diváci: 9 350
    bahis siteleri