Buffalo – Tampa 5:1 (kon.) | Ottawa – Washington 5:7 (kon.) | Florida – Arizona 5:3 (kon.)
NY Rangers – Calgary 1:5 (kon.) | Carolina – Toronto 4:1 (kon.) | Columbus – Dallas 4:1 (kon.)
St. Louis – Los Angeles 3:0 (kon.)
konec
New York Rangers
1:5 (0:1, 0:1, 1:3)
Calgary Flames
Úterý 26.10.2021, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:55 Andrew MANGIAPANE - 1:5
     
    59:55
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Rasmus Andersson sice vypálil od modré čáry na ose útočného pásma vedle pravé tyče, jenže odrazu od zadního mantinelu využil ANDREW MANGIAPANE a z pravého kruhu skóroval do prázdné brány! Gól v početní převaze. Skóre 1:5. Asistence: Rasmus Andersson a Dillon Dubé.
     
    58:24
    Filip Chytil byl vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl a Flames dohrají zápas v přesilové hře, pokud neskórují.
    51:32 Mikael BACKLUND - 1:4
     
    51:32
    Calgary právě vstřelilo branku!
    MIKAEL BACKLUND vstřelil první gól v letošní sezóně NHL a byl to gól nádherný, když na ose hřiště zavezl puk mezi dvojicí hráčů do útočného pásma, stáhl si ho na bekhend a poté úžasnou forhendovou střelou zápěstím vymetl vzdálenější levý horní roh brány! Calgary už vede nad NYR 4:1! Asistence: Blake Coleman a Noah Hanifin.
    48:13 Blake COLEMAN - 1:3
     
    48:13
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Igor Šesťorkin teď sice dokázal vyrazit střelu z mezikruží a připsal si skvělý zákrok, jenže BLAKE COLEMAN si po předchozí střele znovu našel puk a bekhendem vymetl bližší pravý horní roh sítě – 1:3! Asistence: Mikael Backlund a Tyler Pitlick.
    45:25 Dryden HUNT - 1:2
     
    45:25
    Rangers právě vstřelili branku!
    Jacob Markström neudržel střelu Jacoba Trouby od modré čáry a z dorážky ho pod vyrážečkou překonal DRYDEN HUNT! Rangers snížili. Stav je 1:2. Asistence: Jacob Trouba a K'Andre Miller.
    45:17 Alexis Lafreniere se málem postaral o senzační gól vpádu!
     
    45:17
    Alexis Lafreniere vystihl rozehrávku hostujícího brankáře a málem vpádu skóroval, když z vrcholu mezikruží mířil neortodoxní střelou k pravé tyči a Jacob Markström skvěle zasáhl levým betonem!
     
    43:20
    Oliver Kylington si pomohl v levém rohu obranného pásma hákováním a daroval Rangers přesilovou hru.
    37:53 Jacob Trouba ani nadvakrát v obrovské šanci neuspěl!
     
    37:53
    Jacob Trouba zahodil obrovskou šanci, když z blízkosti pálil jen do levého betonu Jacoba Markströma, který vzápětí zlikvidoval i jeho dorážku, která přišla u levé tyče z ostrého úhlu!
    33:22 Mika Zibanejad mohl skórovat během vlastního oslabení
     
    33:22
    Mika Zibanejad nyní vyrazil na levém křídle do přečíslení dva na jednoho během oslabení, jenže na chvíli ztratil kontrolu nad pukem a jeho střela z vrcholu pravého kruhu pro vhazování poté skončila na pravém betonu Jacoba Markströma!
     
    32:09
    Tyler Pitlick na pravém křídle vyvážel puk z obranného pásma a Chris Kreider mu dlouho držel hůl. Vyloučení.
     
    28:33
    Artěmij Panarin vystřelil na bodu levého kruhu a jeho střela zápěstím mířila do předního levého horního rohu brány, Jacob Markström ale pravým ramenem vytáhl puk na horní tyč, od které se odrazil do ochranné sítě! Reklamní přestávka.
    Druhému gólu předcházel spektakulární zákrok Markströma!
     
    26:19
    Hra je někdy tak velmi rychlá, že se k důležitým událostem musíme vracet. Sammy Blais si najel před bránu na přihrávku z pravé strany a z ohromné blízkosti mohl skórovat po pouhých 57 sekundách druhé třetiny, Jacob Markström ho ale senzačně vychytal pravým betonem a hned po jeho spektakulárním zákroku přišel druhý gól!
     
    23:45
    Mikael Backlund byl teď vyloučen na dvě minuty za podrážení a Rangers si zahrají první přesilovou hru.
    22:09 Andrew MANGIAPANE - 0:2
     
    22:09
    Calgary právě vstřelilo branku!
    ANDREW MANGIAPANE na pravém křídle vystihl rozehrávku Rangers zpoza brány a poté rychlou střelou zápěstím z bodu pravého kruhu pro buly zamířil nad pravým betonem Igora Šesťorkina ke vzdálenější levé tyči! Je to 0:2! Bez asistence.
    19:40 Šesťorkin se skvěle vrhl pod nohy Brettovi Ritchiemu!
     
    19:40
    Brett Ritchie se málem řítil z pravého kruhu po skvělé kolmé přihrávce sám na bránu, jenže Igor Šesťorkin rychle vystartoval z brány, aby se mu vrhl dvacet sekund před přestávkou pod nohy!
    18:50 Christopher TANEV - 0:1
     
    18:50
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Johnny Gaudreau teď přenesl hru přihrávkou z levého křídla na pravou stranu a CHRISTOPHER TANEV zamířil rychlou střelou mezi lapačkou a levým betonem Igora Šesťorkina k přední tyči! Johnny Gaudreau si připsal první asistenci a bodoval ve čtvrtém utkání po sobě. Stav 0:1. Asistence: Johnny Gaudreau a Elias Lindholm.
     
    17:23
    Jacob Trouba vyvolal krosčekem po odpískání velkou potyčku a společně s Brettem Ritchiem byl vyloučen.
     
    16:46
    Před bránou NY Rangers bylo pořádné horko, domácí brankář ale ani nyní neinkasoval! Sean Monahan se ocitl před bránou úplně sám, jenže ani nadvakrát Igora Šesťorkina nepropálil!
    13:41 Český útočník Filip Chytil měl na svědomí další šanci NYR!
     
    13:41
    Filip Chytil na pravém křídle unikl podél střídaček a z úhlu dobře vypálil směrem do horní části brány, Jacob Markström ale jeho pokus vyrazil levým ramenem do ochranné sítě! Stále 0:0.
    08:57 Andrew Mangiapane se ocitl ve skvělé střelecké pozici!
     
    08:57
    Andrew Mangiapane se ocitl u levé tyče ve velmi slibné šanci a rychlou střelou mířil do pravého horního rohu brány, Igor Šesťorkin ale vytáhl skvělý semafor, na kterém se rozsvítila červená!
    07:41 Artěmij Panarin se řítil po krásné přihrávce sám na bránu!
     
    07:41
    Artěmij Panarin na pravém křídle šlápl do pedálů a z pravé strany se řítil sám na bránu, Jacob Markström ho ale vychytal vyrážečkou a podržel Flames! Obrovská šance! Komerční přestávka.
     
    04:40
    Tyler Pitlick se ocitl v mezikruží ve slibné šanci a rychlou střelou zápěstím mířil k pravé tyči, Igor Šesťorkin ovšem skvěle zasáhl levým betonem!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 46. Dryden Hunt (Trouba, K'A. Miller) – 19. Ch. Tanev (J. Gaudreau, E. Lindholm), 23. Mangiapane, 49. Coleman (Backlund, T. Pitlick), 52. Backlund (Coleman, Hanifin), 60. Mangiapane (R. Andersson, D. Dubé)


    New York Rangers: Šesťorkin (A. Georgijev) – A. Fox, R. Lindgren, Trouba (A), K'A. Miller, Lundkvist, Nemeth – Kreider, Zibanejad (A), Lafreniere – Goodrow, R. Strome (A), Panarin – J. Gauthier, Chytil, Blais – Reaves, K. Rooney, Dryden Hunt. Hlavní trenér: Gerard Gallant.
    Calgary Flames: Markström (Vladař) – Ch. Tanev, Kylington, R. Andersson, Hanifin, Gudbranson, Välimäki – M. Tkachuk (A), E. Lindholm, J. Gaudreau – T. Pitlick, Backlund (A), Coleman – B. Ritchie, D. Dubé, Mangiapane – T. Lewis, Monahan (A), Lucic. Hlavní trenér: Darryl Sutter.

    Rozhodčí: Trevor Hanson, Ghislain Hebert. Čároví: Trent Knorr, Matt MacPherson

    Diváci: 13590
    bahis siteleri