Buffalo – Tampa 5:1 (kon.) | Ottawa – Washington 5:7 (kon.) | Florida – Arizona 5:3 (kon.)
NY Rangers – Calgary 1:5 (kon.) | Carolina – Toronto 4:1 (kon.) | Columbus – Dallas 4:1 (kon.)
St. Louis – Los Angeles 3:0 (kon.)
konec
St. Louis Blues
3:0 (0:0, 0:0, 3:0)
Los Angeles Kings
Úterý 26.10.2021, 02:00 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:00.
     
    Příjemné ráno u nejlepšího hokeje na světě. Severoamerická NHL se pomalu zahřívá do provozní teploty a každý tým má za sebou již minimálně čtyři zápasy. Tento zápas proti sobě podruhé v krátkém čase svede St. Louis Blues a Los Angeles Kings.
     
    ST. LOUIS BLUES

    Vstup vítěze Stanley Cupu z roku 2019 do nové sezony je jedním slovem parádní. Ve čtyřech zápasech ani jednou nezaváhal a v celkové tabulce mu po zásluze patří čtvrté místo. Blues zažili čtyři úvodní vítězství bez ztráty kytičky teprve potřetí ve své historii a nikdy předtím nezvládli pátý zápas. Může se jim to tentokrát podařit?

    Sebevědomí jim posiluje poslední měření se stejným soupeřem, které proběhlo v neděli. David Perron zaznamenal hattrick a St. Louis smetlo Kings výsledkem 7:3. Tento resultát jen potvrdil výbornou formu kompletní ofenzivy. Blues nastřádali už 22 vstřelených branek, vůbec nejvíc z celé soutěže. Obrana se zase opírá o skvělého brankáře Jordana Binningtona, který už 13 utkání v řadě neprohrál v základní době.
     
    LOS ANGELES KINGS

    Minulé pondělí se kapitán Anže Kopitar dočkal ceny pro hvězdu týdne. Za dva zápasy vyrobil skvělých sedm bodů. Moc jiných důvodů k radosti už ovšem Kings nemají. S výjimkou úvodního klání proti Vegas (6:2), v němž Kopitar zazářil hattrickem, prohráli pokaždé a okupují až 27. místo ligové tabulky.

    Případný skalp rozjetého St. Louis by tým ze západu USA samozřejmě mohl nakopnout. Jenže hosté to budou mít zatraceně složité. Nejenže je začátek nepotkal v dobré formě, ale sestavě navíc chybí klíčový obránce Drew Doughty. Ten nehrál už první zápas proti Blues. Šanci by tak měli dostat mladší beci. Třeba Austin Strand byl během pondělka povolán z farmy v Ontariu.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Úvodní sestavy:

    St. Louis Blues: Husso (Binnington) – M. Scandella, Parayko, Krug, Faulk, Walman, Bortuzzo – K. Kostin, R. O'Reilly, Perron – Kyrou, B. Schenn, Bučněvič – I. Barbašev, R. Thomas, Tarasenko – Neighbours, Bozak, Neal.

    Los Angeles Kings: Quick (C. Petersen) – Edler, S. Walker, Björnfot, M. Roy, M. Anderson, Strand – Arvidsson, Kopitar, D. Brown – Iafallo, Danault, Kaliyev – T. Moore, Kupari, V. E. Tkačov – Grundström, Vilardi, A. Kempe.

    Rozhodčí: Morton, Nicholson – Baker, Suchánek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:08
    První pokus prakticky ze středního pásma měl na svědomí David Perron. V minulém setkání s Kings připravil hattrick, třeba dnes míří na podobnou metu znovu.
     
    00:27
    Blues začínají velmi kvalitním tlakem, vypálil už i Kostin. Nezdá se, že by Los Angeles toužilo oplatit předchozí porážku.
     
    01:53
    Od pravého mantinelu to příklepem zkoušel Brayden Schenn. Quick dokázal vyrazit.
     
    03:07
    V obranném pásmu dokázal na kotouč dosáhnout Alex Iafallo a okamžitě ho posílá do bezpečí.
     
    04:49
    Kotouč odražený od zadního mantinelu se snažil uklízet Pavel Bučněvič, ale branku nakonec vůbec netrefil. Quick mohl zůstat v klidu.
     
    06:06
    Nyní se nedohodl s brankářem Hussem Klim Kostin. Za klecí St. Louis tak málem došlo k nešťastné srážce, která by měla fatální následky.
     
    06:34
    Další náročný zákrok pro Jonathana Quicka, pálil na něj Vladimir Tarasenko. Blues jsou v úvodu znovu nebezpeční.
     
    07:32
    Tarasenko si pobyt na ledě společně se svou formací prodloužil. Rusova rána ze slotu se ale ocitá v náruči Quicka.
     
    07:41
    Po přihrávce Edlera dokázal bekhendem snést kotouč do brankoviště Viktor Arvidsson, stále poměrně čerstvá posila Kings z Nashvillu.
     
    07:58
    Někdejší kapitán Los Angeles Dustin Brown znovu ukazuje svůj tah na bránu. Využil ztráty a vypálil přes obránce, ale Ville Husso zůstává stoprocentní.
     
    08:36
    Obránci St. Louis skvěle podporují ofenzivu. Nejprve do pásma vtrhnul Justin Faulk a jeho přihrávka našla u levého mantinelu Toreyho Kruga, který pak pokračoval až za bránu.
     
    09:18
    Kings se brání jen za cenu zakázaného uvolnění, Arthur Kaliyev závod o černou pryž nezvládnul.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    09:29
    Velké problémy najít kotouč v brankovišti měl Jonathan Quick, dokonce ztratil puk. Na druhé straně ovšem zaútočil Phillip Danault a jeho propagační pokus donutí Hussa alespoň k přerušení hry.
     
    09:56
    V nebezpečném prostoru přetrvával Vladimir E. Tkačov, ovšem k rázné střele se nedostal. Kings herně stále klopýtají.
     
    10:32
    Nahození Parayka zřejmě prošlo ještě jemnou tečí. Po chvíli ovšem mnohem nebezpečněji vypálil Marco Scandella a Quick jen nekontrolovaně vyrazil.
     
    11:32
    Nejlepší dosavadní pobyt v útočném pásmu zaznamenala elitní formace Los Angeles, kterou ještě podpořil Gabriel Vilardi. Kroužení bílých dresů ovšem nepřineslo žádnou ránu.
     
    12:29
    Předávka Tylera Bozaka se nesetkala s pochopením spoluhráčů. Stále se tak čeká na první trefu.
     
    13:03
    Dostatkem prostoru disponoval Justin Faulk, ale rozhodl se pro výměnu puků ještě před modrou čarou. Je z toho pochopitelně ofsajd, doprovozený komerční přestávkou.
     
    13:20
    Aktivita Trevora Mooreho se nesetkala s přívětivou reakcí beků Blues. Hosté jsou zatím v útoku hodně bezzubí.
     
    13:52
    Z ostrého úhlu zkusil štěstí Tobias Björnfot, ale už se musí vracet do obrany, protože růžky vystrčil David Perron.
     
    14:47
    Ve středním pásmu nabral parádní rychlost Jordan Kyrou a docela dobře mu vyšla i střela zápěstím. Quick se ovšem roztáhnul a dokázal vyrazit betonem.
     
    15:38
    V ideálním místě nezpracoval kotouč Jordan Kyrou. Kdyby se mu to povedlo, mohl by velmi nebezpečně vystřelit.
     
    16:17
    Jake Neighbours měl být vyloučen, ale rozhodčí dali hlavy dohromady a nakonec se správně shodli, že k žádnému přestupku nedošlo. Parta okolo Čecha Libora Suchánka tak odvolala svůj původní verdikt, což je v NHL poměrně vzácný moment.
     
    16:17
    Tak nakonec ještě jinak. Trest neschytal hráč Blues, ale hostující Vladimir E. Tkačov. Dvě minuty za hákování.
     
    16:22
    Hned po buly zůstal na ledě v nepřirozené poloze ležet Sean Walker, s jeho kolenem to nevypadá vůbec dobře. Na hrací plochu už skáčou lékaři.
     
    16:22
    To je obrovská smůla. Sean Walker si zasednul nohu, vůbec ji nemůže ohnout a v dnešním utkání téměř najisto dohrál. Uvidíme, jaká bude diagnóza po zápase.
     
    17:00
    Tarasenko si vyžádal zpětný pas od Ryana O'Reillyho, pak ale sám posílá nahrávku do středního pásma.
     
    17:26
    Ve skvělé pozici se znovu nacházel Tarasenko, ale neprosadí se ani on, ani nebezpečně dorážející Brayden Schenn. Quick svou svatyni očaroval.
     
    18:02
    Přesilovka se blíží ke konci. Klička nevyšla Kyrouovi a St. Louis musí nahánět puk.
     
    18:17
    Hosté jsou v plném počtu, ještě se ale musí bránit parádní kombinaci mezi Thomasem a Kyrouem. Tlak tedy trvá.
     
    18:54
    Pobyt Blues v útočném pásmu skončil až po nepřesné přihrávce Bučněviče. Obránci Kings se museli pořádně zapotit, zvlášť když chybí Doughty a nově také Walker.
     
    19:48
    S parťáky z formace si nerozuměl Tyler Bozak a na poslední útok St. Louis tak až v posledních vteřinách vyrazil Klim Kostin. Neprosadil se, skóre zůstane vyrovnané.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Los Angeles může děkovat Jonathanu Quickovi, jen díky němu zatím zůstává stav na vstupní hodnotě 0:0. Podle oficiálních statistik zaznamenalo St. Louis v úvodní periodě už 18 ran, ale žádná z nich si nenašla cestu do sítě. Kings jsou sotva na třetině těchto pokusů a budou muset zabrat. Ze zápasu patrně vypadne obránce hostů Sean Walker. V oslabení si bolestivě poranil nohu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:27
    Za finského brankáře se schoval Colton Parayko. Trpělivě čeká, kde se mu otevře možnost k rozehrávce.
     
    21:18
    Střela Tarasenka nad rameno Quicka se svezla po plexiskle až do středního pásma, kde už startuje Arthur Kaliyev.
     
    21:54
    Pevné nervy ukázal Schenn. Puk si podržel opravdu dlouho a pak skvěle nabídnul šanci pro Kyroua, který ale volné místo nevyužil.
     
    22:39
    Připomněl se i šestý bek Blues, Jake Walman. Jeho střela od modré štípla Quicka do hrudi.
     
    23:11
    Napodruhé už se Royovi podařilo zastavit Jakea Neighbourse, jenže Colton Parayko působí na modré čáře jako nepropustná zeď. Dvakrát zastavil vyhození ze třetiny.
     
    23:52
    Ani po přestávce se obraz hry moc nemění. Zakázané uvolnění hostů je toho jasným důkazem.
     
    24:14
    Příliš snadno se nechal obhodit Tobias Björnfot a Ryan O'Reilly může pokračovat za klecí.
     
    24:55
    Tentokrát Nicolas Roy zvolil přímočařejší řešení a ze střední zóny nahodil daleko za Hussa.
     
    25:43
    Ideální nabídku nevyslal Jake Walman. No a protože si pak Rasmus Kupari perfektně obhodil Bortuzza, měli Kings první vážnější šancí této periody. Husso ale zaujal dobré základní postavení.
    25:43 Kupari se dostal až před gólmana, ale při zakončení zklamal.
     
    26:28
    Po přihrávce Schenna se k puku nedostal Bučněvič. Na druhé straně musel předvést dobrý zákrok Husso, oxidoval před ním Adrian Kempe.
     
    26:48
    Kempe střílí i po reklamní přestávce. Jeho pokus ovšem tentokrát není vůbec přesný.
     
    27:21
    Tentokrát už se Jake Neighbours trestu nevyhne. Jeho zákrok před brankou je klasifikován jako nedovolené bránění, třebaže se jednalo spíše o čistý krosček.
     
    27:55
    Po střele Roye měl plné nohy práce Ville Husso. Doráželi na něj Kopitar i Alex Iafallo, ale ani jednomu z nich se nevedlo gólově.
     
    28:32
    Pro kotouč se musí vracet Alexander Edler. I když Kings nehrají početní převahu vůbec špatně, k radosti jejich snaha zatím nevede.
     
    29:02
    Husso si přišel i na pokus Arthua Kaliyeva z levé strany. Los Angeles v této přesilovce výrazně navýšilo svůj střelecký účet.
     
    29:21
    Domácí v plném počtu.
     
    30:02
    Hosté se snaží využít zatavenostii obrany. Justin Faulk má problém vyhodit a od pravého mantinelu vypálil jen těsně vedle Trevor Moore.
     
    30:38
    Z velké dálky to zkusil Anže Kopitar. Po ráně kapitána se St. Louis konečně osvobozuje, tedy alespoň na chvíli.
     
    30:56
    Opravdu dlouho na ledě zůstává Justin Faulk. A jeho pobyt se ještě protáhne, sám vyhodil na icing.
     
    31:00
    Nyní už kotouč opustil hrací plochu a to je pro Blues vítané osvobození z prvních vážných potíží. Následuje dokonce komerční pauza.
     
    31:12
    Najednou se všichni hráči Kings zvedají. Za bránou vydřel kotouč Phillip Danault, kterého jsme v tomto utkání zatím moc neregistrovali. Pak přidal i štiplavou střelu.
     
    32:24
    Jake Walman měl co dělat, aby nedaroval soupeři nebezpečné přečíslení. Od Bortuzza dostal opravdu hodně podprůměrnou přihrávku, přestože byl posledním mužem.
     
    33:15
    Za modrou čáru trochu nepochopitelně odcouval Marco Scandella. Když ho Tarasenko našel, čárový musel signalizovat ofsajdové postavení čtyř domácích hráčů.
     
    33:54
    Do ofsajdu se na druhé straně dostává Dustin Brown. Střelecký účet se mezitím téměř srovnal, Kings ztrácejí už jen dva pokusy.
     
    34:20
    Arthur Kaliyev v útočném rohu ostře zápasí s Krugem, který mu nechce nechat vydechnout. Nakonec se puku ujímají hráči St. Louis.
     
    34:47
    Do horních pater branky mířil z druhé vlny přijíždějící Justin Faulk. Jonathan Quick ho odmítnul včasným zásahem.
     
    35:08
    Před Quickem hlídkoval James Neal a střela Toreyho Kruga přišla v pravý čas. Letící kotouč minul pravou tyčku o několik centimetrů.
     
    36:15
    Další hezká výměna mezi Kyrouem a Schennem. Druhý jmenovaný pálí jen těsně vedle. Zdá se, že závěr třetiny bude pro změnu v barvách St. Louis.
     
    36:44
    Útok podpořil z druhé vlny Jake Walman, ale u levé tyče se nezmohl na přesné zakončení.
     
    37:25
    Kings se vaří ve vlastní šťávě. Na středu zůstal úplně volný Vladimir Tarasenko, ještě před ním pálil přes hustou clonu Jake Walman, ale Jonathan Quick si dnes rozpomněl na formu z play off 2012.
     
    38:22
    V poslední chvíli zkusil nenápadnou kličku na přední tyč O'Reilly, ale Quickovy oči zůstaly přilepené na kotouči. Znovu si poradil.
     
    39:02
    Kdyby Jordan Kyrou lépe přihrál, upaloval Pavel Bučněvič proti Jonathanu Quickovi v samostatném úniku. Jenže první premisa nebyla naplněna.
     
    39:26
    Na defenzivě Kings se zřejmě začíná podepisovat únava. Za bukem tentokrát číhal Brayden Schenn a jen špatné zpracování ho obralo o tutovou šanci.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina je za námi a stále jsme nebyli svědky jediného zářezu. Výsledek 0:0 se přitom mohl změnit hned několikrát. Asi nejzajímavější individuální akci druhé třetiny ukázal Rasmus Kupari, ale jeho drzý průnik vyústil v méně zajímavou střelu. Kings se chytili přesilovkou, soupeře dlouho mačkali, nicméně branku se jim vytěžit nepodařilo. Závěr už opět patřil St. Louis, jenže Jonathan Quick vstal do dnešního dne pravým betonem.
    Malý fanoušek St. Louis dnes navštívil svůj první zápas. Snad ho tedy bezbrankové skóre od hokeje neodradí.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:23
    U pravého mantinelu Browna docela dobře zpacifikoval Marco Scandella. Poslední třetina by mohla rozhodnout o vítězi a každá chyba se počítá dvakrát.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    40:58
    Do brankoviště se natlačil Alex Iafallo. I když si St. Louis poradilo, Justin Faulk pak zahazuje puk jen na zakázané uvolnění.
     
    41:21
    Bekhendem přihrával před bránu Vladimir Tarasenko, ale nikdo z jeho spoluhráčů na kotouč nedosáhl. Slušnou šanci měl na druhé straně Phillip Danault, ale dorážka ze slotu se mu nepovedla.
     
    42:04
    Vysoko pálil Jordan Kyrou, ale Jonathan Quick pro jistotu odrazil kotouč do ochranné sítě.
     
    42:32
    Přihrávka se vůbec nepovedla Vilardimu. Je z toho další icing, hra se hodně kouskuje.
     
    42:45
    V minulém utkání zvládl hattrick, teď ale ostrostřelec Perron zamířil rovnou doprostřed brány. Jonathan Quick si připíše další podstatný zákrok.
     
    43:08
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak to byla fantastická akce v podání VLADIMIRA TARASENKA. Jeho parádní sólo konečně otevírá skóre zápasu. Obránce Mikeyho Andersona si obhodil troufalou kličkou a Jonathana Quicka nachytal zakončením pod horní tyčku. Muž, který měl v létě St. Louis opouštět, nyní v jeho dresu předvedl pasáž, která obletí sestřihy nejpovedenějších momentů z NHL. Asistence: Torey Krug a Robert Thomas.
    43:08 Vladimir TARASENKO - 1:0
     
    44:23
    Kolem brány se otočil Alex Iafallo a Ville Husso se potýkal s vážnými problémy při zpracování puku. Naštěstí pro něj účinná dorážka nepřišla.
     
    44:54
    Na trestnou lavici putuje domácí hráč. Brayden Schenn si odsedí dvě minuty za hákování.
     
    45:39
    Střelu Arvidssona od mantinelu si Husso schová jako cenný suvenýr do lapačky. Předtím sváděl souboj na ostří nože s Dustinem Brownem.
     
    46:00
    Na modré linii už neudržel kotouč Alexander Edler. Los Angeles znovu v početní převaze nebezpečné, ale nikoliv jedovaté.
     
    46:45
    Na střed se směle natlačil Trevor Moore, ale okamžitě ho secvakly kleště v podobě dvou hráčů Blues.
     
    46:54
    Domácí v plném počtu.
     
    48:03
    Na hraně ofsajdu se dokázal udržet James Neal. Z levé strany pak vyslal ránu zápěstím, kterou si Quick dokázal pohlídat a ani ji nepropustil před sebe.
     
    48:44
    Při návratu do obranného pásma jasně hákoval Pavel Bučněvič. Znovu komplikuje život svému klubu.
     
    48:58
    Skvěle to vymyslel Viktor Arvidsson! Na Dustina Browna zívala prázdná branka, jenže bruslí si kotouč nezpracoval, nýbrž ukopnul.
     
    49:37
    Tentokrát už musel Viktor Arvidsson o držení kotouč pořádně bojovat. Kings stahují smyčku v útočném pásmu.
     
    50:09
    Justin Faulk se na střídačce dočká pochvaly. Přerušil přihrávku z hole Danaulta.
     
    50:23
    Dobrý zákrok předvádí Ville Husso. I když měl trochu štěstí, díky tomu, že zmenšil střelecký úhel, znemožnil Kaliyevovi gólovou radost. A to je v této fázi utkání velmi podstatné.
    50:23 Velkou šanci na srovnání odmítl Kaliyev, vyšponoval se proti němu Husso.
     
    51:30
    Do útoku zavelel překvapivě obránce Robert Bortuzzo. Přiměla ho k tomu přihrávka Bučněviče. Pak ale domácí zahráli na icing.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    52:30
    Je jasné, že s blížícím se koncem by Los Angeles mělo přebírat inciativu. Další nahození ale vyrovnání nepřinese. Ville Husso se nechce nechat zahanbit a podobně jako Quick působí ledově chladným dojmem.
     
    53:05
    Arvidsson dnes zásobuje své parťáky z elitního útoku parádními pasy. Ten poslední našel čepel Anžeho Kopitara, který byl ovšem v jízdě vzad a neseřídil tak mířidla.
     
    53:53
    Ještě zpoza červené čáry nahazoval Vladimir Tarasenko, píská se tedy zakázané uvolnění. Jenže sudí se nakonec rozhodli vhazovat ve středovém kruhu, třebaže původní rozhodnutí bylo naprosto správné.
     
    54:28
    Kyrou bekhendem sice nenašel Schenna, ale hosté se u touše dlouho neohřáli. Časomíra ukazuje už jen něco málo přes pět minut.
     
    55:31
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Svým druhým gólem VLADIMIR TARASENKO významně přibližuje Blues vítězství. Možná naposledy v utkání dostala prostor čtvrtá pětka St. Louis. Kempe měl sice ránu z levé strany, ale odražený kotouč si hosté nepohlídali a nechali ultra nebezpečného Rusa pláchnout. Tarasenko pak odhalil chybu v postavení Jonathana Quicka a bombou po ledě rozveselil fanoušky. Asistence: Ivan Barbašev.
    55:31 Vladimir TARASENKO - 2:0
     
    56:16
    V rohu velmi dobře držel kotouč Pavel Bučněvič. A zřejmě si vymodlil faul.
     
    56:16
    Kapitán Anže Kopitar oslabuje svůj celek. Z přemíry snahy podrážel a comeback bude hodně těžký.
     
    56:33
    Kings nicméně zaútočili i v oslabení. Před brankou zůstal Alex Iafallo, který byl zřejmě také nedovoleně zbaven šance. Tentokrát píšťalky mlčí.
     
    57:20
    Na přesilovku pochopitelně musel narukovat Vladimir Tarasenko, který útočí na hattrick. Pozici mu připravil David Perron, ale vysoká bomba dopadla na Quickovo rameno.
     
    57:27
    Obrovskou možnost Bučněviče zlikvidoval Quick. Ruský útočník zůstal mezi kruhy bez jediného strážce, ale brankář vítězů Stanley Cupu 2012 a 2014 minimálně odkládá porážku.
     
    57:31
    Hosté v plném počtu.
     
    58:21
    Kousavý Viktor Arvidsson se obtočil kolem klece a chyběl malý kousek k tomu, by kotouč natlačil za brankovou čáru.
     
    58:21
    Oddechový čas pro hosty. Jonathan Quick zůstane sedět na střídačce.
     
    58:35
    Štiplavé nahození Kopitara zkontroloval Husso.
     
    58:45
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Vlastním očím nemůže uvěřit DAVID PERRON. Kotouč pouze vyhazoval z obranné třetiny, ale jeho odpálení bylo tak dokonalé, že se puk nečekaně dopravil až do prázdné klece. Jedná se o 25. gól Blues v této sezoně. Nikdy v minulosti nedokázali vstřelit za pět utkání tolik branek. Asistence: Ryan O'Reilly a Marco Scandella.
    58:45 David PERRON - 3:0
     
    59:59
    Dnešní utkání sledovalo 16 655 diváků.
     
    Konec zápasu.
     
    Dlouho bezgólové utkání je u konce. O držiteli dvou bodů rozhodli zejména dva muži – dvoubrankový Vladimir Tarasenko, který ukázal skvostné individuální akce, a také brankář Ville Husso. Fin si pro čisté konto došel pomocí 34 zákroků, má tedy za sebou náročnou šichtu. Na střeleckou listinu se ještě na poslední chvíli stihl zapsat David Perron a Blues vítězí 3:0. Nikdy v minulosti nedokázalo St. Louis ovládnout úvodních pět utkání v řadě, nyní se mu to ale daří a drásá se na samotný vrchol tabulky.
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Ville Husso (STL) – 34 zákroků, 0 OG, úspěšnost 100%, odchytal 60:00
    Jonathan Quick (LAK) – 32 zákroků, 2 OG, úspěšnost 94,1%, odchytal 59:35

    Česká a slovenská stopa

    Do utkání nezasáhl žádný český ani slovenský hráč.

    Tři hvězdy utkání

    1. Vladimir Tarasenko (STL) 2+0
    2. Ville Husso (STL) 34 zákroků
    3. Robert Thomas (STL) 0+1
     
    On-line přenos je u konce. Děkujeme za pozornost. (04:44:15)

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 44. Tarasenko (Krug, R. Thomas), 56. Tarasenko (I. Barbašev), 59. Perron (R. O'Reilly, M. Scandella)


    St. Louis Blues: Husso (Binnington) – M. Scandella, Parayko, Krug, Faulk, Walman, Bortuzzo – K. Kostin, R. O'Reilly, Perron – Kyrou, B. Schenn, Bučněvič – I. Barbašev, R. Thomas, Tarasenko – Neighbours, Bozak, Neal.
    Los Angeles Kings: Quick (C. Petersen) – Edler, S. Walker, Björnfot, M. Roy, M. Anderson, Strand – Arvidsson, Kopitar, D. Brown – Iafallo, Danault, Kaliyev – T. Moore, Kupari, V. E. Tkačov – Grundström, Vilardi, A. Kempe.

    Rozhodčí: Morton, Nicholson – Baker, Suchánek

    Diváci: 16655
    bahis siteleri