Buffalo – Tampa 5:1 (kon.) | Ottawa – Washington 5:7 (kon.) | Florida – Arizona 5:3 (kon.)
NY Rangers – Calgary 1:5 (kon.) | Carolina – Toronto 4:1 (kon.) | Columbus – Dallas 4:1 (kon.)
St. Louis – Los Angeles 3:0 (kon.)
konec
St. Louis Blues
3:0 (0:0, 0:0, 3:0)
Los Angeles Kings
Úterý 26.10.2021, 02:00 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:45 David PERRON - 3:0
     
    58:45
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Vlastním očím nemůže uvěřit DAVID PERRON. Kotouč pouze vyhazoval z obranné třetiny, ale jeho odpálení bylo tak dokonalé, že se puk nečekaně dopravil až do prázdné klece. Jedná se o 25. gól Blues v této sezoně. Nikdy v minulosti nedokázali vstřelit za pět utkání tolik branek. Asistence: Ryan O'Reilly a Marco Scandella.
     
    58:21
    Oddechový čas pro hosty. Jonathan Quick zůstane sedět na střídačce.
     
    56:16
    Kapitán Anže Kopitar oslabuje svůj celek. Z přemíry snahy podrážel a comeback bude hodně těžký.
    55:31 Vladimir TARASENKO - 2:0
     
    55:31
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Svým druhým gólem VLADIMIR TARASENKO významně přibližuje Blues vítězství. Možná naposledy v utkání dostala prostor čtvrtá pětka St. Louis. Kempe měl sice ránu z levé strany, ale odražený kotouč si hosté nepohlídali a nechali ultra nebezpečného Rusa pláchnout. Tarasenko pak odhalil chybu v postavení Jonathana Quicka a bombou po ledě rozveselil fanoušky. Asistence: Ivan Barbašev.
    50:23 Velkou šanci na srovnání odmítl Kaliyev, vyšponoval se proti němu Husso.
     
    50:23
    Dobrý zákrok předvádí Ville Husso. I když měl trochu štěstí, díky tomu, že zmenšil střelecký úhel, znemožnil Kaliyevovi gólovou radost. A to je v této fázi utkání velmi podstatné.
     
    48:58
    Skvěle to vymyslel Viktor Arvidsson! Na Dustina Browna zívala prázdná branka, jenže bruslí si kotouč nezpracoval, nýbrž ukopnul.
     
    48:44
    Při návratu do obranného pásma jasně hákoval Pavel Bučněvič. Znovu komplikuje život svému klubu.
     
    44:54
    Na trestnou lavici putuje domácí hráč. Brayden Schenn si odsedí dvě minuty za hákování.
    43:08 Vladimir TARASENKO - 1:0
     
    43:08
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak to byla fantastická akce v podání VLADIMIRA TARASENKA. Jeho parádní sólo konečně otevírá skóre zápasu. Obránce Mikeyho Andersona si obhodil troufalou kličkou a Jonathana Quicka nachytal zakončením pod horní tyčku. Muž, který měl v létě St. Louis opouštět, nyní v jeho dresu předvedl pasáž, která obletí sestřihy nejpovedenějších momentů z NHL. Asistence: Torey Krug a Robert Thomas.
     
    42:45
    V minulém utkání zvládl hattrick, teď ale ostrostřelec Perron zamířil rovnou doprostřed brány. Jonathan Quick si připíše další podstatný zákrok.
     
    37:25
    Kings se vaří ve vlastní šťávě. Na středu zůstal úplně volný Vladimir Tarasenko, ještě před ním pálil přes hustou clonu Jake Walman, ale Jonathan Quick si dnes rozpomněl na formu z play off 2012.
     
    27:21
    Tentokrát už se Jake Neighbours trestu nevyhne. Jeho zákrok před brankou je klasifikován jako nedovolené bránění, třebaže se jednalo spíše o čistý krosček.
    25:43 Kupari se dostal až před gólmana, ale při zakončení zklamal.
     
    25:43
    Ideální nabídku nevyslal Jake Walman. No a protože si pak Rasmus Kupari perfektně obhodil Bortuzza, měli Kings první vážnější šancí této periody. Husso ale zaujal dobré základní postavení.
     
    16:22
    To je obrovská smůla. Sean Walker si zasednul nohu, vůbec ji nemůže ohnout a v dnešním utkání téměř najisto dohrál. Uvidíme, jaká bude diagnóza po zápase.
     
    16:17
    Tak nakonec ještě jinak. Trest neschytal hráč Blues, ale hostující Vladimir E. Tkačov. Dvě minuty za hákování.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 44. Tarasenko (Krug, R. Thomas), 56. Tarasenko (I. Barbašev), 59. Perron (R. O'Reilly, M. Scandella)


    St. Louis Blues: Husso (Binnington) – M. Scandella, Parayko, Krug, Faulk, Walman, Bortuzzo – K. Kostin, R. O'Reilly, Perron – Kyrou, B. Schenn, Bučněvič – I. Barbašev, R. Thomas, Tarasenko – Neighbours, Bozak, Neal.
    Los Angeles Kings: Quick (C. Petersen) – Edler, S. Walker, Björnfot, M. Roy, M. Anderson, Strand – Arvidsson, Kopitar, D. Brown – Iafallo, Danault, Kaliyev – T. Moore, Kupari, V. E. Tkačov – Grundström, Vilardi, A. Kempe.

    Rozhodčí: Morton, Nicholson – Baker, Suchánek

    Diváci: 16655
    bahis siteleri