Nitra – Michalovce 3:0 (kon.) | Košice – Banská Bystrica 5:3 (kon.) | Zvolen – Lipt. Mikuláš 5:1 (kon.)
Trenčín – Prešov 3:5 (kon.) | Spišská N. Ves – HC Slovan 4:2 (kon.)
konec
HC Košice
5:3 (1:2, 2:1, 2:0)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Středa 17.11.2021, 16:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.
     
    Vážení športoví priatelia, vítam vás pri ďalšom, tentokrát sviatočnom pokračovaní našej najvyššej hokejovej súťaže — Tipos extraligy. Pred prázdnymi tribúnami Steel arény sa dnes odohrá súboj medzi HC Košice a HC'05 Banská Bystrica.

    HC Košice vstúpi do zápasu z pozície mierneho favorita. V prospech východniarov totiž hrajú hneď dva fakty — domáce prostredie a vyššie tabuľkové postavenie. Košičania sú momentálne na piatom mieste, ktoré okupujú so ziskom 26 bodov. Isté je, že aj v prípade prehry smerom nadol neklesnú, pred Trenčínom na 6. priečke majú 5-bodový náskok. Naopak, na pozore by sa mali mať Zvolenčania. Tí majú na úkor Košíc k dobru len dva body. Mimochodom, práve so Zvolenom sa Košice delia o druhé miesto v rebríčku najefektívnejších tímov. Hokejisti oboch mužstiev nastrieľali zhodne po 54 gólov, lepšie je na tom už len Nitra. Naopak, oceliari inkasovali z čepelí súperov dovedna 38-krát.

    Posledné tri odohrané zápasy Košíc:
    HK 32 Liptovský MikulášHC Košice 1:6
    HC Košice — HK Dukla Ingema Michalovce 1:2 pp
    HC Slovan Bratislava — HC Košice 3:2

    HC'05 Banská Bystrica strieda v prebiehajúcom ročníku lepšie výkony s tými horšími, čo ju zatiaľ posúva na pozície nezabezpečujúce priamu účasť v play-off. Samozrejme, sezóna je ešte len na začiatku a o všetkom sa bude rozhodovať až na prelome zimy a jari. Každopádne, Banskobystričania sú momentálne na ôsmom mieste, a to so ziskom 18 bodov. V prípade výhry na košickom ľade však môžu v tabuľke stúpnuť, na šiestom mieste by totiž bodovo dorovnali trenčiansku Duklu. Bystričanov zatiaľ zdobí pozorná defenzíva, s 32 gólmi sú najlepšie brániacim tímom Tipos extraligy. O čosi horšie už vyzerá rovnaké číslo aj na mieste strelených gólov.

    Posledné tri odohrané zápasy Banskej Bystrice:
    HC GROTTO 21 Prešov — HC'05 Banská Bystrica 2:1
    HK Spišská Nová Ves — HC'05 Banská Bystrica 1:2 sn
    HK 32 Liptovský Mikuláš — HC'05 Banská Bystrica 2:4
     
    Úvodné zostavy:

    HC Košice: Riečický (Košarišťan) — Šedivý, Saucerman, Deyl, Tansey, Cibák, Romančík, Jacko — Klhůfek, McPherson, Bartánus — Paršin, Chovan, Pereskokov — Rogoň, Belluš, Lapšanský — Jokeľ, Havrila, Milý

    HC 05 Banská Bystrica: Belányi (Gajan) — Breton, Boldižár, Cardwell, Ďatelinka, Crevier-Morin, Španko, Ščerbak, Fatul — Mistele, Ihnačák, Kabáč — Fossier, Berger, Šoltés — Vašaš, Bubela, Gabor — Výhonský, Tamáši, Jendroľ

    Rozhodca: Štefik, Müllner — D. Konc ml., Hercog (všetci SVK).
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:07
    Zápas medzi Košicami a Banskou Bystricou sa práve začal. Po úvodnom vhadzovaní sa k puku dostali hosťujúci hokejisti, ktorí sa s ním budú chcieť rýchlo presunúť pred bránku stráženú Dominikom Riečickým.
     
    00:30
    Po Klhůfkovej aktivite to však boli práve Banskobystričania, ktorí sa museli brániť ako prví. Český ostrostrelec si nakorčuľoval z ľavej strany, k voľnému puku po nepresnom zakončení sa už nedostal.
     
    01:28
    Paršin vybojoval puk pre Košice a hoci za Belányiho bránkou spadol, stihol ešte prihrať Chovanovi. Ten následne našiel Pereskokova, ale jeho zakončenie zastavila pozorná defenzíva hostí.
     
    02:07
    Fatul trpezlivo čakal na prihrávku na modrej čiare, od ktorej chcel aj zakončovať. Jeho spoluhráči sa však dostali za Riečického a s pukom sa už odtiaľ nevrátili.
     
    02:51
    Bystričania vyslali zakončenie z uhla, ktoré si Riečický postrážil na hrudníku. Buly v pásme Košíc.
     
    03:17
    Havrila skončil po súboji so skúsenejším Ďatelinkom na mantineli, kde aj prišiel o svoju hokejku. Z ľadu si ju síce zdvihol, ďalej ale v hre nepokračoval a odišiel striedať.
     
    04:10
    Crevier-Morin vyhadzoval puk na dvakrát. Úspešný bol až opakovaný pokus. Po ňom získali hostia dostatok času a priestoru na prestriedanie.
     
    04:43
    V tejto chvíli striedajú aj Košice.
     
    05:29
    Košice dali gól!
    Paršin i Chovan vykreslili s pukom na čepeliach viacero oblúkov. Bolo to príliš statické a na strelu stále neprichádzalo. Napokon jedna priltela od modrej čiary a v predbránkovom priestore ešte bola dobre tečovaná, na to Belányi nezareagoval. Za autora gólu je označený LADISLAV ROMANČÍK. Asistencie: Michal Chovan, Denis Paršin.
     
    06:20
    Crevier-Morin zaparkoval na pozícii pravého obrancu, z ktorého sa to snažil zrýchliť na ľavé krídlo. Banskobystričania sa usadili v pásme, ale tentokrát sa k zakončeniu nedostali.
     
    07:08
    Banská Bystrica dala gól!
    Veľmi rýchlo je vyrovnané. Všetko sa začalo výborným zrýchlením Jendroľa, ktorý si v strednom pásme fantasticky obhodil súpera. Košičania sa následne pred Riečickým sformovať nestihli a inkasovali gól na 1:1. Postaral sa o to ALEX VÝHONSKÝ. Asistencie: Alex Tamáši, Kevin Jendroľ.
     
    07:57
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    08:12
    Banskobystričania mohli už aj vyhrávať. Po zvládnutom buly v útočnej tretine na nič nečakali, Mistele sa z ľavej strany vyklonil a strelou švihom preveril pozornosť Riečického. Ten puk vytesnil betónmi.
     
    09:10
    Ďalšia výborná šanca hostí. Španko dostal dlhý puk za košickú defenzívu a len mierne tesnený sa dostal pred Riečického. Tam puk napálil do jeho nôh.
     
    09:58
    Bartánus sa snažil puk v strednom pásme tečovať, nepodarilo sa mu to. Pískalo sa tak košické zakázané uvoľnenie. Domácim sa po inkasovanom góle vôbec nedarí.
     
    10:22
    Ak by boli hostia efektívnejší, mohli by vyhrávať už azda o tri góly. Košická defenzíva nebola sformovaná, následkom čoho sa pred Riečickým ocitol osamotený Fossier. Ten tam dostal ideálnu prihrávku, ale nezúročil ju.
     
    11:22
    Až príliš bol teraz nabudený Mistele. Spoluhráčov hľadal priďaleko, bolo z toho zakázané uvoľnenie. Hra sa sťahuje pred Belányiho.
     
    11:46
    Vyhadzoval aj Ihnačák, toto bolo s tečom.
     
    12:27
    Crevier-Morin sa v obrannej tretine dostal k puku a po mantineli ho poslal za Riečického. Tam sa ešte Banskobystričania usadili, tentokrát to ale na priamu strelu do priestoru bránky nemali.
     
    13:20
    Bartánus si po individuálnej snahe robil priestor pri Belányiho ľavej tyčke, banskobystrický gólman mu puk čepeľou pozdvihol.
     
    13:45
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    14:20
    Paršin si prilepil puk o čepeľ a dostal sa s ním do pásma. Tam ho chcel poslať pomedzi dvoch hosťujúcich obrancov, nepodarilo sa mu to.
     
    15:05
    Banskej Bystrici sa podarilo skórovať, hlavný arbiter ale ešte ide celú situáciu preveriť do boxu časomeračov.
     
    15:05
    Banská Bystrica dala gól!
    Hostia sú zatiaľ jednoznačne lepší. Demonštrovali to aj pekným kolotočom v útočnom pásme, po ktorom dostal puk na krídlo CHARLES BERGER. Riečický sa zahnal lapačkou do vzduchu, puk v nej nezachytil. Asistencie: Mitchell Fossier, Jacob Cardwell.
     
    16:10
    Klhůfek so snahou niečo vymyslieť pred Belányim, pri mantineli však prišiel o puk. Neprišiel tam ani nik z jeho spoluhráčov, ktorí by mu mohli pomôcť.
     
    16:56
    Španko čaká za Belányim na prestriedanie svojej formácie. Striedajú aj Košice.
     
    17:30
    Jokeľovo nedôrazné vyhodenie Bystričania zachytili a puk skrotili na svojich hokejkách. Stále platí, že sa domácim po prvom inkasovanom góle vôbec nedarí. Pomer striel 3:11 hovorí za všetko.
     
    18:10
    Chovan sa dostával k zakončeniu na modrej čiare, chcel vyslať poriadnu ranu. Puk mu ale po čepeli skĺzol, preto z toho nebolo nič.
     
    18:31
    Postavenie mimo hry v podaní košických korčuliarov.
     
    19:01
    Plynie posledná minúta prvej tretiny.
     
    19:41
    Bartánus sa po individuálnom prieniku natlačil k ľavej žrdi, ku ktorej chcel aj zakončiť. Minul a puk poslal len k zadnému mantinelu. Na opačnej strane prerušil hru Riečický.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Skončila sa úvodná tretina stretnutia medzi HC Košice a HC'05 Banská Bystrica. Po 20 minútach hry platí v Steel aréne priebežný stav 1:2.

    Pomer striel po 1. tretine: 4:13

    Druhá tretina sa začne približne o 16:51.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:12
    Prostredná časť riadnej hracej doby práve začala plynúť. Po krátkom zápolení v strednom pásme sa k puku dostali domáci. Tí už budú chcieť z hĺbky vlastnej defenzívy založiť prvú útočnú akciu v tejto tretine.
     
    20:24
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Allan McPherson – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    20:40
    Deyl dostal puk na svoju palicu, niekoľko sekúnd ho podržal a potom skúsene odpálil cez všetky čiary. Banskobystričania si poň musia ísť za Belányiho.
     
    21:16
    Do pásma sa však rýchlo vrátili a roztočili tam presilovkový kolotoč. Dvakrát strieľal z ľavého krídla Šoltés, s obomi pukmi si v bránke domácich poradil Riečický.
     
    21:32
    Opäť sa hra presúva na opačný koniec klziska.
     
    22:01
    Tansey sa dvakrát obetavo hodil do strely hostí. Prvýkrát ju sám zastavil, v druhom prípade Banská Bystrica Riečického bránku vysoko minula.
     
    22:28
    Košice hrajú medzičasom v plnom počte.
     
    22:28
    Vylúčenie v tíme HC 05 Banská Bystrica (2 min. – príliš veľa hráčov na ľade).
     
    23:20
    Chovan si priťukol puk s Klhůfkom, následne sa do pásma nedostal Pereskokov. Naopak, Košičania to nabili priamo na čepeľ Kabáčovi. Ten sa chcel vydať do samostatného úniku, nemal však dostatok síl a Košičania ho dokorčuľovali.
     
    23:46
    Domáci sú už usadení pred Belányim. Tam sa teraz bude aj vhadzovať.
     
    24:37
    Belluš to posielal dvakrát na modrú čiaru, ani raz sa domáci neodvážili zakončiť priamo. Ešte ich to môže mrzieť. Vylúčený hráč je už na ľade a domáci počas tejto početnej výhody nič nevymysleli.
     
    25:30
    Ihnačák odzbrojil Romančíka a spoza bránky prihrával medzi kruhy. Odtiaľ letelo zakončenie k Riečického lapačke, ktorý ňou puk vytesnil aspoň do ochrannej siete.
     
    25:40
    Banskobystričania obstreľujú Riečického zo všetkých strán. Deyl medzičasom v niečom dohovára Ščerbakovi a rozhodca hru prerušuje. Nasleduje komerčná prestávka.
     
    25:46
    Zblokovaný pokus do ochrannej siete. Stále sa hrá v košickom obrannom pásme.
     
    26:23
    Deylovi, Pereskokovi ani McPhersonovi. Nikomu sa nepodarilo zastaviť banskobystrickú útočnú akciu. Z pásma. sa napokon vyhnali sami hostia, ktorí sa dostali do postavenia mimo hry.
     
    27:30
    Hra sa teraz otočila a dostala sa pred Belányiho. Dobre zahral dnes vpredu aj vzdadu veľmi výrazný Tansey, ktorý vybojoval pre Košice za ostatných 20 sekúnd dva puky. Prišlo aj k strele, ale len do gólmanovych nôh.
     
    28:27
    Veľká obetavosť aj v podaní Kabáča. Aj on šiel k zemi, aby získal puk pre svojich spoluhráčov.
     
    28:54
    Košice dali gól!
    Domáci udreli ako blesk z jasného neba. V ostatných minútach sa síce nadýchli k zvýšenej aktivite, ale vyrovnávajúcemu gólu predchádzala skôr banskobystrická strata puku. V každom prípade, po individuálnom úniku sa predadil DENIŠ PARŠIN. Asistencie: Vadim Pereskokov, Colton Saucerman.
     
    29:57
    Hostia mohli opäť vyhrávať. Riečický nemal prehľad o dianí na ľade a ostal pri pravej žrdi. Banská Bystrica rozohrávala k tej opačnej, ale Berger puk v ideálnej pozícii netrafil.
     
    30:30
    Medzičasom začala plynúť druhá polovica riadnej hracej doby.
     
    31:47
    Košičania skryli strelu za obrancu, puk minul Belányiho bránku.
     
    32:56
    Bartánusovi sa podarilo dokorčuľovať puk pri zadnom mantineli, kde ho ešte prestrčil na čepele spoluhráčov. Tí sa ale do výhodnejšej palebnej pozície nedostali.
     
    33:19
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    34:30
    Romančík zachytil puk na modrej čiare a poslal ho za bránku. Odtiaľ sa hostia dostali, následne ale musel Belányi riešiť zakončenie spoza kruhov. Puk napokon na ľade priľahol.
     
    34:34
    Košice dali gól!
    Domáci hokejisti prevzali opraty do vlastných rúk a to, čo zdobilo počas prvých 30 minút baranov, teraz predvádzajú oni sami. Po súvislej útočnej aktivite otáčajú stav zápasu na 3:2. Urobil tak DENIS PARŠIN.
     
    34:56
    Už niekoľkokrát skúsili barani prekvapiť strelou bezprostredne po buly. Teraz tak urobil Ščerbak, ale Riečický sa nachytať nenechal.
     
    35:04
    Banská Bystrica dala gól!
    Opäť máme vyrovnané. Hostia po inkasovanom góle nezaspali, práve naopak — usadili sa v útočnom pásme a zásluhou JACOBA CARWELLA po druhýkrát v zápase dorovnali vedenie svojho súpera. Asistencie: Nikita Ščerbak, Charles Berger.
     
    36:30
    Videli sme viacero nepresností na oboch stranách. Po ich sérii si puk na hokejky prevzali domáce Košice.
     
    37:31
    Píska sa zakázané uvoľnenie Banskej Bystrice. Prišlo po logickom vyústení, jeden z hostí hral azda pol minúty bez hokejky. Teraz si ju môže zobrať.
     
    38:20
    Riečický rozohrával čepeľou na Cibáka. Ten sa na poslednú chvíľu zbavil napádajúceho barana a puk dostal aspoň do stredného pásma.
     
    38:41
    Zakázané uvoľnenie aj v podaní Košíc. Blížime sa ku koncu prostrednej časti riadnej hracej doby.
     
    39:18
    Tansey to nedomyslel a puk poslal s odrazom od mantinelu až do útočného pásma. To znamená ďalšie vhadzovanie pred Riečickým a šancu Banskobystričanov dostať sa do vedenia.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Siréna v Steel aréne práve oznámila koniec druhej tretiny zápasu medzi HC Košice a HC'05 Banská Bystrica. Hokejisti odídu na 18-minútovú prestávku za stavu 3:3.

    Pomer striel po 2. tretine: 12:28

    Tretia tretina sa začne približne o 17:44.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:20
    Máme tu poslednú časť riadnej hracej doby. Budeme zvedaví, či sa ešte počas nej udeje niečo podstatné, alebo sa bude musieť v zápase predlžovať.
     
    40:46
    McPherson zastavil Kabáčovo vyhodenie, ale to bolo zo strany Košíc všetko. Domáci si následne v kombinácii nerozumeli a Bartánus si voľný puk v pásme neprevzal.
     
    41:22
    Ščerbak mal hlavu hore a videl, kde sa jeho spoluhráči nachádzajú. Napriek tomu neprihrával presne. V úvode tretej časti je to z oboch strán o zbytočnom odovzdávaní puku súperovi.
     
    42:20
    Španko nemohol od modrej čiary zakončovať, Košičania k nemu veľmi rýchlo pristúpili. Barani ešte na malý moment ostali pred Riečickým, ale neohrozili ho.
     
    43:09
    Ďalšie nepresnosti na strane Banskej Bystrice. Ťažiť z nich chcel Klhůfek, ale sám mal problémy. S pukom sa preto vrátil za košickú svätyňu.
     
    43:54
    Košice dali gól!
    Tak toto bol poriadne šťastný gól domácich. Ihnačák prehral súboj pri mantineli a chýbal v defenzíve. Oceliari si následne puk pred bránkoviskom viackrát posunuli a ani nevedno ako napokon prepadol za Belányiho. Za úspešného strelca je označený MAREK BARTÁNUS. Asistencie: Michal Chovan, Kevin Tansey.
     
    44:59
    Hostia sa dostali pred Riečického, ale nezakončili.
     
    45:40
    Po zakončení od modrej čiary cítil Gabor priestor na dorážku, ale Riečický mu ho nedal. Oba tímy sa následne dostali do menšej strkanice. Nasleduje komerčná prestávka.
     
    46:22
    Bartánus sa snažil o ďalší šťastný gól. Puk zapadol niekam k Belányiho vyrážačke, ale nik ho nevidel. Na šťastie Banskobystričanov hru hlavný arbiter prerušil.
     
    46:55
    Vylúčenie v tíme HC 05 Banská Bystrica (Matthew Mistele – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku).
     
    47:35
    Zbytočne sa Pereskokov púšťal do individuálneho prieniku. Gabor ho odzbrojil a puk dostal dostatočne ďaleko od Belányiho.
     
    48:19
    McPherson prihral na modrú čiaru Bellušovi, ktorému sa otvoril priestor na ranu príklepom. Puk mu ale v rozhodujúcej chvíli prepadol cez čepeľ až do stredného pásma.
     
    48:55
    Mistele je na ľade, pokračujeme v hre piatich proti piatim.
     
    49:06
    Prednedávnom vylúčený krídelník sa bezprostredne po svojom návrate na ľad zrazil s Paršinom, obaja legionári ale budú v poriadku. Banskobystričania medzičasom prinútili Riečického ukryť puk v lapačke.
     
    49:58
    Ďalšia tvrdá strela, opäť z pravej strany klziska. Hostia tam dostávajú dostatok priestoru, v tejto časti hry to ale nevedia zúročiť.
     
    50:26
    Ščerbak si pýtal puk na pravom krídle, nedostal ho. Banskobystričania to skúšali akýmsi nastrelením, respektíve strieľanou prihrávkou. Opäť však bola v plnej permanencii Riečického lapačka.
     
    50:45
    Píska sa zakázané uvoľnenie Košíc.
     
    51:20
    Breton to chcel zrýchliť, so spoluhráčmi si ale nerozumel. Puk na malý moment ostal stáť v obrannom pásme hostí, našťastie pre baranov nebol v blízkosti žiaden Košičan.
     
    51:35
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    52:14
    Krásna individuálna akcia v podaní Bergera. Ten sa v strednom pásme dostal k voľnému puku, zrýchlil s ním a bol z toho slušný únik. V ňom si puk premiešal a chcel ho poslať pomedzi nohy Riečického, ale nepodarilo sa mu to.
     
    52:53
    Bretonova nepresnosť, puk v moci majú Košice.
     
    53:27
    Vylúčenie v tíme HC 05 Banská Bystrica (Brian Ihnačák – 2 min., hákovanie).
     
    53:30
    Cardwell posiela puk okamžite k Riečickému.
     
    54:01
    Opäť aktívny Cardwell. Tentokrát vyhadzoval s pomocou mantinela a puk dostal aspoň do stredného pásma. Košice budú chcieť útočiť znova.
     
    54:28
    Po zakončení spomedzi kruhov prerušil hru Belányi. Zatiaľ je to bez súvislého presilovkového tlaku Košíc.
     
    55:04
    Košice mohli zápas zrejme definitívne zlomiť. V dobrej šanci dorážal spred bránky Pereskokov aj Klhůfek. Belányi si v rýchlosti puk takmer sám skopol do siete.
     
    55:27
    Ihnačák je na ľade, pokračujeme v hre piatich proti piatim.
     
    56:17
    Po McPhersonovom priťuknutí Cibák stratil možnosť hrať v útočnom pásme, ale puk pre Košice napokon udržal. Sekundy plynú z pohľadu Banskobystričanov neúprosne rýchlo.
     
    56:47
    Ihnačák zachránil útočné pásmo pre hostí.
     
    57:10
    Cardwell už nie. Oceliari to však zahrali aj za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    57:48
    Unavený Cardwell musel hrať, teraz sa nepískalo. Oba celky potrebujú striedať.
     
    58:01
    McPherson trafil žrď Belányiho bránky, Banská Bystrica je stále v hre.
     
    58:25
    Hostia hrajú v šestici, ich brána je prázdna.
     
    58:57
    Cardwellovi sa podarilo zatvoriť košické obranné pásmo. Puk následne posunul na pravé krídlo, zo strany hostí je to ale zatiaľ až príliš statické.
     
    59:05
    Oddychový čas hostí.
     
    59:05
    Belányi ostáva na striedačke. Vhadzovať sa bude pred Riečickým.
     
    59:19
    Košické vyhodenie, zakázané uvoľnenie z toho nebude.
     
    59:37
    Košice dali gól!
    V situácii dvoch proti dvom už MAREK BARTÁNUS neprihrával, ale urobil dobre. Napol totiž prázdnu sieť banskobystrickej bránky a rozhodol o tom, že tri body ostanú v metropole východu. Asistencie: Denis Paršin, Radek Deyl.
     
    Koniec zápasu.
     
    Sviatočný zápas medzi HC Košice a HC'05 Banská Bystrica je na konci. Viac sa v ňom darilo domácim, ktorí súpera vyprevádzajú po výsledku 5:3 do kabíny bez bodov.

    Pomer striel v dnešnom zápase: 21:37

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok sviatočného večera. Stretnutím vás aj dnes sprevádzal Lukáš Pancurák. (18:23:41)

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 6. Romančík (Chovan, Paršin), 29. Paršin (Pereskokov, Saucerman), 35. Paršin, 44. Bartánus (Chovan, Tansey), 60. Bartánus (Paršin, Deyl) – 8. Výhonský (Tamáši, Jendroľ), 16. Berger (Fossier, Cardwell), 36. Cardwell (Ščerbak, Berger)


    HC Košice: Riečický (Košarišťan) — Šedivý, Saucerman, Deyl, Tansey, Cibák, Romančík, Jacko — Klhůfek, McPherson, Bartánus — Paršin, Chovan, Pereskokov — Rogoň, Belluš, Lapšanský — Jokeľ, Havrila, Milý
    HC´ 05 Banská Bystrica: Belányi (Gajan) — Breton, Boldižár, Cardwell, Ďatelinka, Crevier-Morin, Španko, Ščerbak, Fatul — Mistele, Ihnačák, Kabáč — Fossier, Berger, Šoltés — Vašaš, Bubela, Gabor — Výhonský, Tamáši, Jendroľ

    Rozhodčí: Štefik, Müllner — D. Konc ml., Hercog (všetci SVK)

    Diváci: Bez divákov
    bahis siteleri