Chabarovsk – Jekatěrinburg 3:0 (kon.) | Vladivostok – Omsk 2:1 (3:2 po s.n.) | Novosibirsk – Soči 1:2 (kon.)
Čerepovec – CSKA Moskva 3:0 (kon.) | Jaroslavl – Jokerit 2:1 (po pr.) | Dynamo Moskva – Čeljabinsk 7:6 (po pr.)
po prodl.
Dynamo Moskva
7:6 (2:1, 3:1, 1:4 - 1:0)
Traktor Čeljabinsk
Středa 24.11.2021, 17:30 • VTB Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:39 Andrej An. Mironov - 7:6
     
    62:39
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Je definitivně rozhodnuto, když mezi kruhy zůstal zcela osamocený ANDREJ AN. MIRONOV., jenž zamířil k levé tyči. Emil Garipov jen nevěřícně kroutí hlavou, protože ho v tom spoluhráči nechali vykoupat. Asistence: Eric O'Dell a Oscar Lindberg.
     
    61:16
    Velkou rychlost na levé straně nabral Nikita Těrtyšnyj, který obkroužil branku a chtěl černou gumu do ní zamést. V posledním momentu Ivan Bočarov zasáhl betonem!
     
    59:20
    Tvrdou ránou od modré čáry se prezentoval Andrej An. Mironov, jenž prostřelil hostujícího brankáře. Avšak kotouč zamířil do levé tyče a následně kopíroval brankovou čáru.
     
    57:22
    Střídání v týmu Traktor Čeljabinsk: ze hřiště odchází Roman Will, přichází Emil Garipov.
    57:22 O'Dell při trestném střílení nepřekonal Willa
     
    57:22
    K trestnému střílení se rozjel Eric O'Dell, který si najel až k pravému hrazení a následně mířil mezi Willovy betony. Český brankář mezeru rychle utěsnil a může spokojeně odjet zpátky na střídačku.
     
    57:22
    Roman Will se vrací do branky!
     
    57:22
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Albert Jarullin – trestné střílení, podrážení).
    57:08 Ilja KARPUCHIN - 6:6
     
    57:08
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    To není možná, opravdu je znovu vyrovnáno! Andrej Stas vyhrál vhazování těsně za sebe a tvrdou ránou do protější šibenice se prezentoval ILJA KARPUCHIN. Asistence: Andrej Stas.
     
    55:55
    Mezi kruhy se nacházel Alexej Byvalcev, jehož pokus po ledě vykopl betonem Ivan Bočarov. Na druhé straně to zkoušel tvrdou ránou Vadim Šipačov, ale také on narazil na brankářův beton.
     
    53:15
    Z vrcholu pravého kruhu se napřáhl Teemu Pulkkinen, jehož pokus domácí brankář vyrazil před sebe. Za dorážkou se hnal Alexej Byvalcev, jenomže puk proti brance neposlal.
     
    50:25
    Nepříjemný moment pro domácího hráče, který schytal ránu přesně mezi nohy! Teemu Pulkkinen mířil naprosto přesně a Andrej An. Mironov se skácel na ledovou plochu. Ruský hráč nyní zažívá momenty, které muži nemají vůbec rádi!
    49:46 Jegor ZAJCEV - 6:5
     
    49:46
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Bláznivý zápas není ještě u konce a Dynamo se rychle vrací do vedení! U pravé tyče se nacházel Oscar Lindberg, který přihrával mezi kruhy, kde se do střely položil JEGOR ZAJCEV, jenž zamířil do horní části branky – 6:5. Asistence: Oscar Lindberg a Vadim Šipačov.
    48:54 Nikita TĚRTYŠNYJ - 5:5
     
    48:54
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Tomu se říká návrat do ztraceného zápasu a právě Traktor teď má novou pohonnou jednotku! Lukáš Sedlák se nacházel velde branky, odkud přihrál mezi kruhy. NIKITA TĚRTYŠNYJ si zpracovl kotouč bruslí a následně zamířil přesně k pravé tyči – 5:5. Asistence: Lukáš Sedlák a Vladimir A. Tkačov.
     
    47:59
    Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Eric O'Dell – 2 min., hákování).
    46:46 Vjačeslav OSNOVIN - 5:4
     
    46:46
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Krásnou přihrávku mezi obránce Nikita Těrtyšnyj a český útočník si počínal velmi důrazně. I když byl Lukáš Sedlák faulován povedlo se mu zakončit a odražený kotouč dojel u pravé tyče VJAČESLAV OSNOVIN, který stahuje manko na jedinou trefu. Asistence: Lukáš Sedlák a Nikita Těrtyšnyj.
     
    44:52
    Zakončením z mezikruží se prezentoval Oleg Zajcev, který celou situaci dojel a ještě se zkoušel prosadit z dorážky. Avšak Emil Garipov byl na obě střely připravený a drží ještě Čeljabinsk ve hře o body.
     
    43:20
    Hostující celek vyhrál vhazování a dvěma rychlými kroky se na střed dostal Teemu Pulkkinen. zakončení finského útočníka mířilo jen kousíček vedle vzdálenější tyče!
    41:55 Sergej KALININ - 5:3
     
    41:55
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    A znovu tu máme využitou přesilovou hru a Čeljabinsk prohrává už pouze o dva zásahy! Do útočného pásma vjel SERGEJ KALININ, který z levého kruhu vystřelil přes obránce přesně k bližší tyči – 5:3. Asistence: Alexej Byvalcev.
     
    41:08
    Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Andrej An. Mironov – 2 min., vysoká hůl).
     
    36:27
    Za hostující obranou zůstal Eric O'Dell kterému scházela rychlost, a tak musel vystřelit z vrcholu pravého kruhu. Tvrdá rána mířila těsně nad ledem ke vzdálenější tyči, avšak Emil Garipov vytáhl zákrok betonem!
    34:19 Teemu PULKKINEN - 5:2
     
    34:19
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Otřepané pravidlo nedáš – dostaneš znovu platí! Před hostující branku se dral Eric O'Dell, jehož úspěšně obtěžoval Alexej Byvalcev. Následně se kotouče chopil Sergej Kalinin, který přesnou přihrávkou našel finského střelce. TEEMU PULKKINEN si zpracování nezvládl ideálně, avšak jeho pokus z hranice pravého kruhu zamířil pod brankářovu lapačku a k zadní tyči – 5:2. Asistence: Sergej Kalinin a Jevgenij Kulik.
     
    31:37
    Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Eric O'Dell – 2 min., podrážení).
     
    31:09
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Nick Bailen – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).
    29:43 Stanislav GALIJEV - 5:1
     
    29:43
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí tým přivítal také Emila Garipova gólem! Na levém kruhu s pukem chvíli míchal STANISLAV GALIJEV, který překvapil střídajícího brankáře zakončením na první tyčku! Asistence: Andrej Sergejev a Eric O'Dell.
     
    28:55
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Teemu Pulkkinen – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).
     
    27:57
    Střídání v týmu Traktor Čeljabinsk: ze hřiště odchází Roman Will, přichází Emil Garipov.
    27:57 Anton BĚLOV - 4:1
     
    27:57
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo znovu využívá početní výhodu a vyhání českého brankáře na střídačku! Romanu Willovi clonil na hranici brankoviště Alexandr Petunin, a tak pokus ANTONA BĚLOVA zamířil od modré čáry přesně k pravé tyči – 4:1. Asistence: Stanislav Galijev.
     
    26:26
    Andrej An. Mironov si ve středním pásmu počkal na hvězdu Traktoru Teemua Pulkkinena, který zůstal ležet na ledě. Sergej Kalinin jel pomstít svého spoluhráče a pouze on půjde na trestnou lavici.
     
    26:26
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Sergej Kalinin – 2 min., hrubost).
     
    26:26
    A máme tu pěstní vyřízení situace, dva kohouti sundali rukavice! Sergej Kalinin a Andrej An. Mironov si chtěli vyřídit nějakou situaci ručně a stručně. Ovšem velmi rychle skončili na ledové ploše, těžko budeme hledat vítěze tohoto souboje.
    24:58 Bogdan JAKIMOV - 3:1
     
    24:58
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Český brankář byl znovu bez šance zasáhnout, další nahození totiž bylo velmi dobře tečované! Od modré čáry nahazoval černou gumu Jegor Zajcev a mezi kruhy se o teč postaral BOGDAN JAKIMOV. Kotouč zamířil přesně na Willův beton a potřetí rozvlnil síť hostující klece – 3:1. Asistence: Jegor Zajcev.
    16:00 Vadim ŠIPAČOV - 2:1
     
    16:00
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Také Dynamo využívá početní výhodu a poprvé se otáčí také stav zápasu! Domácí hráč vyhrál vhazování na Erica O'Della, jenž posunul kotouč více na střed. VADIM ŠIPAČOV na nic nečekal a okamžitě přesnou ranou propálil českého maskovaného muže – 2:1. Asistence: Eric O'Dell a Oscar Lindberg.
     
    15:52
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Vitalij Abramov – 2 min., podrážení).
     
    13:25
    Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Ivan Igumnov – 2 min., podrážení).
    11:16 Ivan MURANOV - 1:1
     
    11:16
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno, když se Čeljabinsku nepovedlo vyhodit! U pravého mantinelu se kotouče zmocnil Andrej Sergejev, jehož nahození tečoval IVAN MURANOV. Kotouč poté zcela změnil směr letu a Roman Will nestihl reagovat. Asistence: Andrej Sergejev.
     
    10:50
    Na druhé straně se za obranu dostal Nikita Novikov, jehož pokus z osy hrací plochy zamířil jen kousek vedle branky. Dynamo mohlo před malou chvíli vyrovnat a Čeljabinsk nyní mohl odskočit do dvoubrankového náskoku. Ani jedno se ale nestalo skutečností!
     
    10:24
    Dynamo dlouhou dobu kombinovalo v útočném pásmu, až z pravého kruhu vystřelil Dmitrij Raševskij. Český brankář pokus před sebe, odkud ještě dorážel Alexandr Petunin. Avšak Roman Will vytasil beton a zachránil situaci!
     
    08:18
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Teemu Pulkkinen – 2 min., držení).
     
    06:17
    Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Arťom Volkov – 2 min., vysoká hůl).
    02:32 Andrej STAS - 0:1
     
    02:32
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hostující celek velmi rychle využívá početní výhodu a odskakuje do vedení! Od modré čáry nahazoval kotouč Albert Jarullin, jehož snažení tečoval mezi kruhy ANDREJ STAS. Po dobré teči nestihl Ivan Bočarov reagovat a černá guma zapadla přesně k levé tyči. Asistence: Albert Jarullin a Alexej Byvalcev.
     
    02:15
    Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Arťom Fjodorov.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 12. Muranov (Andrej Sergejev), 16. Šipačov (O'Dell, O. Lindberg), 25. Jakimov (J. Zajcev), 28. A. Bělov (Galijev), 30. Galijev (Andrej Sergejev, O'Dell), 50. J. Zajcev (O. Lindberg, Šipačov), 63. A. Mironov (O'Dell, O. Lindberg) – 3. Stas (Jarullin, Byvalcev), 35. Pulkkinen (S. Kalinin, Kulik), 42. S. Kalinin (Byvalcev), 47. Osnovin (L. Sedlák, Těrtyšnyj), 49. Těrtyšnyj (L. Sedlák, V. A. Tkačov), 58. Karpuchin (Stas)


    Dynamo Moskva: I. Bočarov (G. Kuzněcov) – Andrej Sergejev, A. Bělov, S. Bojkov, A. Mironov (A), J. Zajcev, Volkov, N. Novikov – O. Lindberg, Šipačov (C), Galijev – Raševskij, O'Dell (A), Klinkhammer – Igumnov, Jakimov, Petunin – Muranov, V. Jefremov, A. Fjodorov – O. Zajcev.
    Trenér: Alexej Kudašov

    Traktor Čeljabinsk: Will (28.–58., 58. Garipov) – Jarullin (A), Kulik, Bailen, S. Tělegin, Manuchov, Pilut, Karpuchin – Pulkkinen, Byvalcev, S. Kalinin (C) – V. Abramov, L. Sedlák (A), Těrtyšnyj – Kravcov, V. A. Tkačov, Osnovin – A. Potapov, Stas, Švarjov.
    Trenér: Anjar Gatijatulin

    Rozhodčí: Romansko, Judakov – Lazarev, Strelcov

    Diváci: 1 999
    bahis siteleri