Philadelphia – Vegas 2:1 (kon.) | Pittsburgh – Florida 3:4 (kon.) | New Jersey – Colorado 5:3 (kon.)
Detroit – Arizona 2:9 (kon.) | St. Louis – Ottawa 1:4 (kon.) | Nashville – Dallas 2:1 (kon.)
Minnesota – NY Rangers 5:2 (kon.) | Winnipeg – Tampa 7:4 (kon.) | Toronto – Seattle 6:4 (kon.)
Chicago – Anaheim 8:3 (kon.) | Calgary – Washington 4:5 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
7:4 (3:3, 0:0, 4:1)
Tampa Bay Lightning
Středa 09.03.2022, 02:00 • Canada Life Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:00.
     
    Přeji krásnou pozdní noc všem fanouškům nejlepší hokejové ligy světa. Dnes budeme sledovat utkání mezi Winnipegem Jets a Tampou Bay Lightning.
     
    Winnipeg Jets

    Domácí Winnipeg letos nezažívá zrovna sezónu snů. Jets se 58 body krčí na 12. místě v rámci Západní konference. Nicméně účast v play off je kanadský tým stále ve hře. Z posledních pěti utkání získali svěřenci trenéra Davea Lowryho 5 bodů. Naposledy doma přivítali New Yorkské Rangers, kterým podlehli 1:4. Produktivitu Jets táhne pětadvacetiletý americký útočník Kyle Connor (33+29).
     
    Tampa Bay Lightning

    Tampa je na tom v letošním ročníku mnohem lépe než její dnešní soupeř a patří mezi nejlepší celky celé NHL. Tampa má na kontě 80 bodů, což ji řadí na 3. místo v rámci Východní konference. Z posledních pěti utkání vytěžili svěřenci trenéra Jona Coopera velice slušných 8 bodů, když prohráli pouze jednou. Naposledy se představili v Chicagu, odkud si odvezli 2 body za výhru 3:6. Nejproduktivnějším hráčem Blesků je veterán Steven Stamkos (27+35).
     
    Úvodní sestavy:

    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Comrie) – DeMelo, Morrissey, Pionk, Dillon, N. Schmidt, Stanley – Wheeler, Scheifele, P. Stastny – J. Svečnikov, Dubois, Connor – Ehlers, Lowry, Copp – Harkins, Toninato, Vesalainen.
    Trenér: Dave Lowry

    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (B. Elliott) – Rutta, Hedman, Černák, McDonagh, Bogosian, Sergačjov – Kučerov, B. Point, Palát – Stamkos, Cirelli, Killorn – Perry, Bellemare, Maroon – Somppi, Colton, M. Joseph.
    Trenér: Jon Cooper

    Rozhodčí: Lee, O’Rourke – Toomey, Alphonso.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:01
    Utkání po dlouhém zahajovacím ceremoniálu konečně začalo, na úvodní buly úspěšnější Bolts, kteří tak začínají na puku.
     
    00:20
    Mark Scheifele a Wheeler byli rozjetí do situace 2 na 2, avšak přihrávka od druhého jmenovaného byla příliš dlouhá a adresát na ni nedosáhl.
     
    00:58
    Corey Perry ihned po přejezdu půlící čáry nahodil puk do pásma, tam ho však zkonfiskoval Hellebuyck.
     
    01:09
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Corey Perry – 2 min., podrážení).
     
    01:17
    Scheifele dostal přes osu krásnou a přesnou přihrávku na levý kruh, odkud okamžitě pálil, nicméně jeho rána končí sražená v ochranné síti.
     
    01:52
    Josh Morrissey vyslal od modré čáry pumelici, která se od zadního mantinelu odrazila příhodně pro bránící čtveřici, která se tak mohla osvobodit.
     
    03:08
    Na závěr přesilovky to zkusil z levého kruhu Copp střelou zápěstím, puk si však dlouho rovnal a Vasilevskij se tak v klidu stihl přesunout.
     
    03:09
    Hosté v plném počtu.
     
    03:47
    Steven Stamkos zkoušel ve středním pásmu kouzlit při snaze obejít bránícího protihráče, to se mu nepovedlo.
     
    04:19
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Střela od modré čáry, kterou vyslal Logan Stanley, se od levé tyče odrazila příhodně na hůl MARKA SCHEIFELEHO, jenž neměl žádný problém bekhendem dorazit kus černé gumy za záda bezmocného Vasilevského. Asistence: Logan Stanley, Nate Schmidt.
    04:19 Mark SCHEIFELE - 1:0
     
    05:30
    Harkins prošel jako nůž máslem do útočného pásma a po obkroužení branky hledal spoluhráče ve slotu, jeho pas však zneškodnila obrana hostí.
     
    06:11
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak to je snový start pro domácí! Brandon Dillon nahodil kotouč na branku z vrcholku levého kruhu, toto nikterak prudké nahození Vasilevskij jen vyrazil, čehož využil ADAM LOWRY, který z dorážky skóruje. Asistence: Brenden Dillon, Nikolaj Ehlers.
    06:11 Adam LOWRY - 2:0
     
    07:09
    Jets pokračují v drtivém tlaku. Mark Scheifele teď dostal nabito na levý kruh, odkud vyslal pohotovou ránu z první. Vasilevskij se tentokrát blýskl superrychlým přesunem.
     
    07:41
    Po dlouhé době vidíme Tampu v útočné třetině, Černákova střela od modré minula branku, ale od zadního mantinelu se odráží zpět na hole Bolts.
     
    08:27
    Nikita Kučerov zachytil vyhození rukavicí a za pukem se musel vydat sám, aby rozhodčí nepískl přihrávku rukou. U puku však byli rychleji domácí, kteří vyhazují do středního pásma.
     
    09:16
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Neal Pionk – 2 min., držení).
     
    09:24
    Kučerov z levého mantinelu vyslal technicky velice náročnou přihrávku na osu hřiště, odkud mohl střílet Steven Stamkos, nicméně ze záklonu minul.
     
    10:13
    Killorn si z pravého rohu nabruslil směrem na osu a hledal spoluhráče na pravé tyči. Jeho pas se od obránce odrazil zpět na jeho hůl, čehož využil ke střele, Hellebuyck si s jeho pokusem ale poradil.
     
    10:53
    Jets se konečně osvobozují a mohou střídat.
     
    11:16
    Domácí v plném počtu.
     
    11:24
    Blake Wheeler našel stříleným pasem Scheifeleho v těsné blízkosti branky, ten zkusil jen tečovat tvrdou přihrávku, Vasilevskij připraven.
     
    11:50
    Tampa právě vstřelila branku!
    Špatnou rozehrávku Jets vystihl ve středním pásmu Mathieu Joseph, který se díky tomu dostal do přečíslení dva na jednoho. Předložil kotouč přesně na hůl RYANA MCDONAGHA, jenž si střelu dlouho chystal a překonal Hellebuycka trefou těsně k levé tyči. Asistence: Mathieu Joseph.
    11:50 Ryan MCDONAGH - 2:1
     
    13:41
    Perry zavezl puk do útočné třetiny a obkroužil branku. Poté naslepo hledal někoho v předbrankovém prostoru, avšak našel jen čepel jednoho z mužů v tmavém.
     
    14:36
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Pionk našel od modré čáry na pravé straně přesně čepel PAULA STASTNYHO, jehož pohotová střela se zamotala Vasilevskému mezi betony a kotouč se nakonec silou vůle došoural až za čáru. Jets mají zpět dvoubrankové vedení. Asistence: Neal Pionk, Mark Scheifele.
    14:36 Paul STASTNY - 3:1
     
    16:01
    Tampa právě vstřelila branku!
    Zatím sledujeme gólové hody ve Winnipegu! Corey Perry z pravého kruhu našel technickým pasem pod hokejkou obránce v mezikruží rozjetého ALEXE KILLORNA, který střelou do horní poloviny branky překonal Hellebuycka. Asistence: Corey Perry, Steven Stamkos.
    16:01 Alex KILLORN - 3:2
     
    17:06
    Jets vystihli v útočném pásma špatnou rozehru Tampy. Kotouč doputoval na modrou, odkud zkusil vystřelit DeMelo, ale netrefil.
     
    17:31
    Tampa právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Nikita Kučerov na modré čáře přenechal puk pro VICTORA HEDMANA, jenž si nabruslil blíž k bráně, přesnou střelou zápěstím rozvlnil síť za Hellebuyckem a vstřelil už šestou branku dnešního utkání. Asistence: Nikita Kučerov, Anthony Cirelli.
    17:31 Victor HEDMAN - 3:3
     
    18:44
    Kyle Connor v přečíslení dva na jednoho zkusil vystřelit sám na bližší tyč. Za Vasilevskim zvoní tyč!
     
    19:45
    Jan Rutta dlouho čekal za brankou na ideální moment pro založení útoku. Ten nakonec přišel. Kucherov zpoza branky našel ve slotu Pointa, jehož střelu schoval Hellebuyck do náruče.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Další třetina začne přibližně ve 3:01.
     
    Máme za sebou velice divokou první třetinu v kanadském Winnipegu, kde domácí Jets zatím hrají s favorizovanou Tampou 3:3! Domácí nejdříve po gólech Marka Scheifeleho a Adama Lowryho odskočili na rozdíl dvou branek. Následně snížil na druhé straně Ryan McDonagh. Dvoubrankové vedení vrátil Jets v 15. minutě Mark Scheifele. Po gólech Alexe Killorna a Victora Hedmana se však favorizovaná Tampa vrátila zpět do zápasu a nutno říci, že na konci první periody měla více ze hry.
     
    Statistiky po 1. třetině:

    Střely na branku – 12:11
    Zblokované střely – 6:3
    Vyhraná vhazování – 8:10
    Trestné minuty – 2:2
    Bodyčeky – 10:6
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Na úvodním buly druhé části jsou úspěšnější domácí.
     
    20:29
    Jets si při zakládání útoku vůbec nerozuměli a ve středním pásmu odevzdali puk na hole Bolts.
     
    21:18
    Pierre-Luc Dubois byl adresátem přihrávky zpoza brány, na tu se však v oblasti pravého kruhu musel natahovat a o kotouč vzápětí přišel.
     
    21:51
    Michail Sergačjov střelou od modré trefil jen spoluhráče Bellemara, čehož využil Adam Lowry, jenž se vrhnul do protiútoku. S jeho nájezdem si však poradil Vasilevskij.
     
    22:02
    Ihned pod vhazovaní se puk odšoural do brankoviště, kde ho Vasilevskij raději přikryl za cenu dalšího buly po jeho pravici.
     
    22:15
    Hráči Tampy si ve středním pásmu nerozuměli a celá akce končí icingem, hra se tak přesouvá zpět do jejich obranné třetiny.
     
    22:40
    Mark Scheifele napřáhl na modré čáře a vyslal střelu po ledě, který prošla změtí těl před brankou. Gólman ji však na poslední chvíli vyrazil do rohu.
     
    23:27
    Anthony Cirelli po pravém mantinelu prošel až do blízkosti branky a prověřil Hellebuycka, který puk vyrazil na hole svých spoluhráčů.
     
    24:17
    Palát v prostoru za brankou naboural do brány a zatímco se zvedal, beci soupeře sebrali puk do své moci.
     
    24:56
    Connor na pravé straně zasekl a žabičkou našel na levém kruhu Duboise, který pohotově poslal puk směr brána, tam však stál připravený Vasilevskij.
     
    25:10
    Patrick Maroon zkusil vystřelit z úhlu, nicméně trefil jen vnější síť.
     
    25:52
    Na přihrávku zpoza branky si počíhal Vasilevskij, který rychlým pohybem hokejkou zhatil akci Jets.
     
    26:25
    Nikita Kučerov využil místa na levém mantinelu a najel si až do bezprostřední blízkosti brány. Se střelou ale zbytečně dlouho váhal a z úhlu nakonec trefil jen zadní mantinel.
     
    26:58
    Dylan DeMelo zahrál ve středním pásmu holí a hra se po dlouhé pasáži bez přerušení zastavuje, čeká nás komerční pauza.
     
    27:22
    DeMelo si zbytečně komplikoval život a přes zahuštěné střední pásmo poslal těžký pas, s nímž si nikdo z jeho spoluhráčů neporadil a kotouč se tak dostal na hole Blesků.
     
    28:18
    Na přihrávku přes osu hřiště si počíhal Brenden Dillon, jenž odpálil puk do neutrální zóny.
     
    29:00
    Pierre-Luc Dubois měl na modré čáře dálnici před sebou, přesto hledal ještě přihrávku na levý mantinel, kterou však nikdo v tmavém nečekal a akce končí nezdarem.
     
    29:52
    Jets začali ve druhé periodě hrát zbytečně komplikovaný hokej. Connor na pravém mantinelu místo střely zbytečně začal couvat, čehož využili beci, kteří se k němu sjeli a sebrali mu puk.
     
    30:30
    Obrovskou šanci měl Alex Killorn, jenž zareagoval na puk v brankovišti a snažil se ho procpat pod betonem. Hellebuyck se roztáhl jako šňůra a předvedl zatím asi nejnáročnější zákrok druhé dvacetiminutovky.
     
    30:42
    Wheeler spolu s jeho spoluhráči zavezl puk do pásma, tam se však Jets zastavili v rohu a přišli o něj.
     
    31:39
    Kučerov zadovkou příliš riskoval a našel jen čepel Lowryho, ten předložil puk do dobré střelecké pozice Ehlersovi, proti němu musel Vasilevskij vytáhnout rychlý zákrok lapačkou.
     
    32:31
    Pierre-Luc Dubois dostal od Schmidta nabito na pravý kruh, odkud pořádně provětral ruského gólmana ve službách Bolts. Rychlý přesun však na tento pokus stačil.
     
    33:10
    Tampa se po náročném střídání osvobozuje jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    33:33
    Pionk vyslal od modré čáry schovanou střelu zápěstím, tu Vasilevskij vůbec neviděl, nicméně po odrazu od zadního mantinelu puk přikryl.
     
    33:50
    Ross Colton z levého mantinelu zkusil poslat puk na branku, jeho špatný pokus minul bližší tyč a vyletěl ven z pásma.
     
    34:29
    Wheeler měl po dlouhém pasu na útočnou modrou čáru spoustu místa na pravém mantinelu a zkusil vystřelit na zadní tyč, tu však minul.
     
    34:47
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Alex Killorn – 2 min., hákování).
     
    35:10
    Wheeler dostal od Scheifeleho pas na brankoviště, kde se rychle otočil a chtěl zamést puk do brány pod betony, to se mu nepovedlo.
     
    35:43
    Kyle Connor dostal gólovou přihrávku na pravou stranu, odkud vyslal pumelici, proti níž vytáhl Vasilevskij neskutečný přesun!
     
    36:17
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Michail Sergačjov – 2 min., sekání).
     
    36:22
    Černák ihned po buly vyhazuje, což je v oslabení 5 na 3 velice důležitý moment.
     
    36:45
    Wheelerův pas zpoza brány byl zblokován a puk vyhozen pryč, dvojnásobná přesilovka Blesku je rázem minulostí.
     
    37:40
    Další vyhození Tampy, na tuto přesilovku nebudou Jets vzpomínat v dobrém.
     
    38:17
    Hosté v plném počtu.
     
    39:12
    Nikita Kučerov vytečoval přihrávku, která mířila na modrou čáru, čímž vyhnal Winnipeg z útočné třetiny.
     
    39:47
    Josh Morrissey zkusil vystřelit od modré, vinou teče bránícího hráče však jeho pokus mířil vysoko nad.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Další třetina začne přibližně v 3:55.
     
    Druhá dvacetiminutovka byla od té první diametrálně odlišná. Po šesti gólech v první části jsme nyní neviděli ani jeden. Za zmínku stojí dva skvělé zákroky gólmanů. Ve 31. minutě se snažil z brankoviště procpat puk do brány Killorn, čemuž Vasilevskij zabránil skvělým rozklekem. Na druhé straně sebral Hellebuyck bleskurychlým přesunem ve 36. minutě gól z hokejky Connorovi, jenž v přesilovce vyslal pumelici z pravého kruhu.
     
    Statistiky po 2. třetině:

    Střely na branku – 23:15
    Zblokované střely – 8:7
    Vyhraná vhazování – 12:19
    Trestné minuty – 2:6
    Bodyčeky – 18:12
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Úvodní buly třetí části zvládl lépe Stamkos a na puku tak začínají Blesky.
     
    40:25
    Špatnou přihrávku do střední pásma musel sbírat Patrick Maroon, který se za pukem natahoval marně.
     
    41:01
    Ehlers z pravého mantinelu našel na zadní tyč najíždějícího Connora, proti tomu se však postavil bek a Connor tak místo střely zavezl puk do rohu. Odtamtud se ale góly nedávají.
     
    41:45
    Dillonovu střelu z levého kruhu srazil Vasilevskij vyrážečkou.
     
    42:05
    Útok Tampy zastavuje icing.
     
    42:29
    Scheifele poslal na modré čáře puk na Dylana DeMela, jenž zkusil vystřelit, branku však minul.
     
    43:02
    Jets půjdou do čtyř, Tampa zatím drží kotouč ve výhodě a s rozehrou nikam nespěchá.
     
    43:38
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Josh Morrissey – 2 min., hákování).
     
    43:45
    Hedmanův pokus od modré byl sražen do rohu, za malou chvíli to stejný muž zkusil ze stejného místa znovu, tentokrát neprostřelil blok před brankovištěm.
     
    44:47
    Kučerov poslal špatný pas na modrou, Copp jej vystihl a vyslal do útoku Dominica Toninata, na jeho nájezd z pravé strany si však Vasilevskij dobře počkal.
     
    45:17
    Sergačjovovo nahození od modré si Hellebuyck dobře našel lapačkou.
     
    45:36
    Palátova střela z levé strany minula branku a puk navíc vyletěl ven z útočné třetiny.
     
    45:38
    Domácí v plném počtu.
     
    46:00
    Brayden Point to z levé strany zkoušel bekhendem, nicméně minul zadní tyč.
     
    46:44
    Killornova střela z pravého kruhu sražena do ochranné sítě a před námi je krátká komerční pauza.
     
    46:53
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Victor Hedman – 2 min., hákování).
     
    47:03
    Pierre-Luc Dubois dostal do mezikruží dobrý pas z pravého mantinelu, sjeli se k němu ale dva bránící hráči.
     
    47:25
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets využívají přesilovku! Kyle Connor vyslal střelu z pravého mantinelu, kterou gólman vyrazil před sebe. V následné skrumáži se nejlépe zorientoval PIERRE-LUC DUBOIS, jenž zametl puk do sítě. Asistence: Kyle Connor, Josh Morrissey.
    47:25 Pierre-Luc DUBOIS - 4:3
     
    48:12
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Brenden Dillon – 2 min., hákování).
     
    48:15
    Jets se ihned po začátku oslabení osvobozují prostým vyhozením.
     
    48:49
    Kučerov na pravém mantinelu místo střely dlouho couval, pak hledal stříleným pasem někoho před brankou, nikoho nenašel.
     
    49:16
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Už poněkolikáté v dnešním utkání Kučerov zbytečně ztratil puk, tentokrát se mu ztráta ve středním pásmu stala osudnou. Puku se zmocnil KYLE CONNOR, který se rozjel směr brána a bekhendovým blafákem překonal Vasilevskiho. Bez asistence.
    49:16 Kyle CONNOR - 5:3
     
    50:12
    Domácí v plném počtu.
     
    50:35
    Anthony Cirelli z pravého mantinelu zkusil příklepem překvapit Hellebuycka, ten pravým betony vytěsnil střelu mimo bránu.
     
    51:20
    Scheifeleho nahození od modré tečoval Stastny a před brankou moc nechybělo, aby měl Vasilevskij další potíže.
     
    52:05
    Connor se na levém mantinelu nádherně uvolnil a přenechal puk na Duboise, který se rozjel do rohu, kde o kotouč přišel.
     
    52:29
    Copp dostal dobrou přihrávku od modré do slotu, odkud pohotově vypálil, tentokrát však Vasilevskij puk za svá záda nepustil.
     
    52:38
    Ehlersova rána z levé strany byla sražena vysoko do ochranné sítě.
     
    52:44
    Brenden Dillon se na modré vůbec nerozpakoval a jednoduše vystřelil. Branku jen těsně minul, když jeho rána prosvištěla kolem pravé tyče.
     
    53:18
    Pionk měl na levé straně dostatek místa, aby si najel až k bráně, tam mu ale puk ujel a z následného souboje rohu vyšli lépe hosté.
     
    53:40
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Anthony Cirelli – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Neal Pionk – 2 min., hrubost).
     
    53:40
    Po rozmíšce budeme sledovat dvouminutovou pasáž čtyř proti čtyřem, která nabídne více místa na ledě a tedy větší šanci na gól.
     
    54:00
    Tampa odvolává gólmana a zkouší to v pěti proti čytřem!
     
    54:32
    Tampa drží puk v útočném pásmu. Stamkosova střela z pravého kruhu jde mimo.
     
    54:48
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Šest minut před koncem odvolali hosté gólmana, což je jim stalo osudným. Scheifele ve středním pásmu poslal puk na střed, kde jej nabral JOSH MORRISSEY, který se vydal vstříc prázdné kleci a uklidil puk do sítě. Tohle bude zřejmě poslední hřebíček do rakve Bolts. Asistence: Mark Scheifele, Blake Wheeler.
    54:48 Josh MORRISSEY - 6:3
     
    56:20
    Tampa už má problém jen projít přes střední pásmo, na hráčích je znát, že cítí, že je nejspíš rozhodnuto.
     
    56:58
    Pionkova střela zápěstím od modré čáry rozezněla zadní mantinel.
     
    57:15
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak přece jen tu máme ještě drama! Raddyshova zadovka z rohu našla na pravém mantinelu Ruttu, jehož střelu zápěstím tečoval ROSS COLTON do branky. Asistence: Jan Rutta, Taylor Raddysh.
    57:15 Ross COLTON - 6:4
     
    57:29
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí bleskurychle využívají odkryté branky. Blake Wheeler našel ve středním pásmu volného PAULA STASTNYHO a ten žabičkou uklidil puk do sítě. Je to již jeho pátý gól v posledních dvou utkáních! Asistence: Blake Wheeler, Mark Scheifele.
    57:29 Paul STASTNY - 7:4
     
    59:02
    Minutu před koncem se vhazuje na útočné modré čáře Tampy.
     
    59:33
    Dominic Toninato se natahoval za průnikovým pasem do útočného pásma, kotouč však nakonec skončil na holích Bolts.
     
    Konec zápasu.
     
    Máme za sebou třetí třetinu utkání mezi Winnipegem Jets a Tampou Bay Lightning, která rozhodla o vítězství domácího celku. Díky třem brankám v řadě se Jets dostali do trháku, který se sice Tampě podařilo tři minuty před koncem zmenšit, nicméně pár vteřin na to se do prázdné branky trefil Paul Stastny a od této chvíle se utkání už pouze dohrávalo.
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku – 33:24
    Zblokované střely – 12:13
    Vyhraná vhazování – 22:27
    Trestné minuty – 8:10
    Bodyčeky – 21:17
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Connor Hellebuyck (WPG) – 20 zákroků, 4 OG, úspěšnost 83,3%, odchytal 60:00

    Andrej Vasilevskij (TBL) – 26 zákroků, 5 OG, úspěšnost 83,9%, odchytal 58:10
     
    Česká a slovenská stopa

    Jan Rutta (TBL) – 0+1, +1 účast, 0 střel na bránu, TM 0, čas na ledě 13:58
    Ondřej Palát (TBL) – 0+0, 0 účast, 1 střela na bránu, TM 0, čas na ledě 13:45
    Erik Černák (TBL) – 0+0, 0 účast, 1 střela na bránu, TM 0, čas na ledě 17:21
     
    Tři hvězdy utkání

    1. Mark Scheifele (WPG) 1+2
    2. Kyle Connor (WPG) 1+1
    3. Paul Stastny (WPG) 2+0 (04:53:41)

    Jakub Ruč

    Branky a nahrávky: 5. Scheifele (Stanley, N. Schmidt), 7. Lowry (Dillon, Ehlers), 15. P. Stastny (Pionk, Scheifele), 48. Dubois (Connor, Morrissey), 50. Connor, 55. Morrissey (Scheifele, Wheeler), 58. P. Stastny (Wheeler, Scheifele) – 12. McDonagh (M. Joseph), 17. Killorn (Perry, Stamkos), 18. Hedman (Kučerov, Cirelli), 58. Colton (Rutta, T. Raddysh)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Comrie) – DeMelo, Morrissey (A), Pionk, Dillon, N. Schmidt, Stanley – Wheeler (C), Scheifele (A), P. Stastny – J. Svečnikov, Dubois, Connor – Ehlers, Lowry, Copp – Harkins, Toninato, Vesalainen.
    Trenér: Dave Lowry

    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (B. Elliott) – Rutta, Hedman (A), Černák, McDonagh (A), Bogosian, Sergačjov – Kučerov, B. Point, Palát – Stamkos (C), Cirelli, Killorn – Perry, Bellemare, Maroon – Somppi, Colton, M. Joseph – T. Raddysh.
    Trenér: Jon Cooper

    Rozhodčí: Lee, O’Rourke – Toomey, Alphonso

    Diváci: 12 925
    bahis siteleri