Philadelphia – Vegas 2:1 (kon.) | Pittsburgh – Florida 3:4 (kon.) | New Jersey – Colorado 5:3 (kon.)
Detroit – Arizona 2:9 (kon.) | St. Louis – Ottawa 1:4 (kon.) | Nashville – Dallas 2:1 (kon.)
Minnesota – NY Rangers 5:2 (kon.) | Winnipeg – Tampa 7:4 (kon.) | Toronto – Seattle 6:4 (kon.)
Chicago – Anaheim 8:3 (kon.) | Calgary – Washington 4:5 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
7:4 (3:3, 0:0, 4:1)
Tampa Bay Lightning
Středa 09.03.2022, 02:00 • Canada Life Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:29 Paul STASTNY - 7:4
     
    57:29
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí bleskurychle využívají odkryté branky. Blake Wheeler našel ve středním pásmu volného PAULA STASTNYHO a ten žabičkou uklidil puk do sítě. Je to již jeho pátý gól v posledních dvou utkáních! Asistence: Blake Wheeler, Mark Scheifele.
    57:15 Ross COLTON - 6:4
     
    57:15
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak přece jen tu máme ještě drama! Raddyshova zadovka z rohu našla na pravém mantinelu Ruttu, jehož střelu zápěstím tečoval ROSS COLTON do branky. Asistence: Jan Rutta, Taylor Raddysh.
    54:48 Josh MORRISSEY - 6:3
     
    54:48
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Šest minut před koncem odvolali hosté gólmana, což je jim stalo osudným. Scheifele ve středním pásmu poslal puk na střed, kde jej nabral JOSH MORRISSEY, který se vydal vstříc prázdné kleci a uklidil puk do sítě. Tohle bude zřejmě poslední hřebíček do rakve Bolts. Asistence: Mark Scheifele, Blake Wheeler.
     
    54:00
    Tampa odvolává gólmana a zkouší to v pěti proti čytřem!
     
    53:40
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Anthony Cirelli – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Neal Pionk – 2 min., hrubost).
    49:16 Kyle CONNOR - 5:3
     
    49:16
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Už poněkolikáté v dnešním utkání Kučerov zbytečně ztratil puk, tentokrát se mu ztráta ve středním pásmu stala osudnou. Puku se zmocnil KYLE CONNOR, který se rozjel směr brána a bekhendovým blafákem překonal Vasilevskiho. Bez asistence.
     
    48:12
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Brenden Dillon – 2 min., hákování).
    47:25 Pierre-Luc DUBOIS - 4:3
     
    47:25
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets využívají přesilovku! Kyle Connor vyslal střelu z pravého mantinelu, kterou gólman vyrazil před sebe. V následné skrumáži se nejlépe zorientoval PIERRE-LUC DUBOIS, jenž zametl puk do sítě. Asistence: Kyle Connor, Josh Morrissey.
     
    46:53
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Victor Hedman – 2 min., hákování).
     
    43:38
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Josh Morrissey – 2 min., hákování).
     
    36:17
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Michail Sergačjov – 2 min., sekání).
     
    35:43
    Kyle Connor dostal gólovou přihrávku na pravou stranu, odkud vyslal pumelici, proti níž vytáhl Vasilevskij neskutečný přesun!
     
    34:47
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Alex Killorn – 2 min., hákování).
     
    30:30
    Obrovskou šanci měl Alex Killorn, jenž zareagoval na puk v brankovišti a snažil se ho procpat pod betonem. Hellebuyck se roztáhl jako šňůra a předvedl zatím asi nejnáročnější zákrok druhé dvacetiminutovky.
     
    18:44
    Kyle Connor v přečíslení dva na jednoho zkusil vystřelit sám na bližší tyč. Za Vasilevskim zvoní tyč!
    17:31 Victor HEDMAN - 3:3
     
    17:31
    Tampa právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Nikita Kučerov na modré čáře přenechal puk pro VICTORA HEDMANA, jenž si nabruslil blíž k bráně, přesnou střelou zápěstím rozvlnil síť za Hellebuyckem a vstřelil už šestou branku dnešního utkání. Asistence: Nikita Kučerov, Anthony Cirelli.
    16:01 Alex KILLORN - 3:2
     
    16:01
    Tampa právě vstřelila branku!
    Zatím sledujeme gólové hody ve Winnipegu! Corey Perry z pravého kruhu našel technickým pasem pod hokejkou obránce v mezikruží rozjetého ALEXE KILLORNA, který střelou do horní poloviny branky překonal Hellebuycka. Asistence: Corey Perry, Steven Stamkos.
    14:36 Paul STASTNY - 3:1
     
    14:36
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Pionk našel od modré čáry na pravé straně přesně čepel PAULA STASTNYHO, jehož pohotová střela se zamotala Vasilevskému mezi betony a kotouč se nakonec silou vůle došoural až za čáru. Jets mají zpět dvoubrankové vedení. Asistence: Neal Pionk, Mark Scheifele.
    11:50 Ryan MCDONAGH - 2:1
     
    11:50
    Tampa právě vstřelila branku!
    Špatnou rozehrávku Jets vystihl ve středním pásmu Mathieu Joseph, který se díky tomu dostal do přečíslení dva na jednoho. Předložil kotouč přesně na hůl RYANA MCDONAGHA, jenž si střelu dlouho chystal a překonal Hellebuycka trefou těsně k levé tyči. Asistence: Mathieu Joseph.
     
    11:24
    Blake Wheeler našel stříleným pasem Scheifeleho v těsné blízkosti branky, ten zkusil jen tečovat tvrdou přihrávku, Vasilevskij připraven.
     
    09:16
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Neal Pionk – 2 min., držení).
     
    07:09
    Jets pokračují v drtivém tlaku. Mark Scheifele teď dostal nabito na levý kruh, odkud vyslal pohotovou ránu z první. Vasilevskij se tentokrát blýskl superrychlým přesunem.
    06:11 Adam LOWRY - 2:0
     
    06:11
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak to je snový start pro domácí! Brandon Dillon nahodil kotouč na branku z vrcholku levého kruhu, toto nikterak prudké nahození Vasilevskij jen vyrazil, čehož využil ADAM LOWRY, který z dorážky skóruje. Asistence: Brenden Dillon, Nikolaj Ehlers.
    04:19 Mark SCHEIFELE - 1:0
     
    04:19
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Střela od modré čáry, kterou vyslal Logan Stanley, se od levé tyče odrazila příhodně na hůl MARKA SCHEIFELEHO, jenž neměl žádný problém bekhendem dorazit kus černé gumy za záda bezmocného Vasilevského. Asistence: Logan Stanley, Nate Schmidt.
     
    01:09
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Corey Perry – 2 min., podrážení).

    Jakub Ruč

    Branky a nahrávky: 5. Scheifele (Stanley, N. Schmidt), 7. Lowry (Dillon, Ehlers), 15. P. Stastny (Pionk, Scheifele), 48. Dubois (Connor, Morrissey), 50. Connor, 55. Morrissey (Scheifele, Wheeler), 58. P. Stastny (Wheeler, Scheifele) – 12. McDonagh (M. Joseph), 17. Killorn (Perry, Stamkos), 18. Hedman (Kučerov, Cirelli), 58. Colton (Rutta, T. Raddysh)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Comrie) – DeMelo, Morrissey (A), Pionk, Dillon, N. Schmidt, Stanley – Wheeler (C), Scheifele (A), P. Stastny – J. Svečnikov, Dubois, Connor – Ehlers, Lowry, Copp – Harkins, Toninato, Vesalainen.
    Trenér: Dave Lowry

    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (B. Elliott) – Rutta, Hedman (A), Černák, McDonagh (A), Bogosian, Sergačjov – Kučerov, B. Point, Palát – Stamkos (C), Cirelli, Killorn – Perry, Bellemare, Maroon – Somppi, Colton, M. Joseph – T. Raddysh.
    Trenér: Jon Cooper

    Rozhodčí: Lee, O’Rourke – Toomey, Alphonso

    Diváci: 12 925
    bahis siteleri