Philadelphia – Vegas 2:1 (kon.) | Pittsburgh – Florida 3:4 (kon.) | New Jersey – Colorado 5:3 (kon.)
Detroit – Arizona 2:9 (kon.) | St. Louis – Ottawa 1:4 (kon.) | Nashville – Dallas 2:1 (kon.)
Minnesota – NY Rangers 5:2 (kon.) | Winnipeg – Tampa 7:4 (kon.) | Toronto – Seattle 6:4 (kon.)
Chicago – Anaheim 8:3 (kon.) | Calgary – Washington 4:5 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
8:3 (5:0, 2:3, 1:0)
Anaheim Ducks
Středa 09.03.2022, 02:30 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    44:24
    Přesilovku si zahrají hokejisté Blackhawks. Na trestnou lavici usedá Kevin Shattenkirk, jenž v zakončení zahákoval Jonathana Toewse.
     
    37:45
    Derek Grant se v úniku nacpal do brankoviště Chicaga, kde povalil Fleuryho na zem. Sudí si ale všimli Calvina de Haana, jemuž dávají dvě minuty za zdržování hry za posunout klec.
     
    26:32
    Connor Murphy zahákoval v obranném pásmu Sonnyho Milana a nyní už sedí na trestné lavici. Ducks mohou korigovat výsledek v početní výhodě.
     
    17:49
    Wau, to byl střet! Connor Murphy narazil tvrdě na hrazení Joshe Mahuru a následně se strhla pořádná mela, když na sebe všech deset hokejistů v nepřehledné motanici skočilo. Bude se vylučovat. Kirby Dach a Nicolas Deslauriers dostávají dvě minuty za hrubost, k tomu Murphy dvě za vražení na hrazení. Je z toho přesilovka pro Anaheim.
     
    11:42
    Docela úsměvný trest, Jake McCabe schytá dvě trestné minuty za to, že Troy Terry neudržel svou hůl v rukách. Na každý pád je tu přesilovka Ducks, kteří se nutně potřebují vrátit do zápasu.
     
    03:09
    Uvidíme první přesilovku, Blackhawks dostanou šanci zvýšit svůj náskok, vyloučen je Trevor Zegras, jenž dostává dvě minuty za vysokou hůl.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 2. D. Strome (P. Kane, DeBrincat), 8. DeBrincat (P. Kane, D. Strome), 14. P. Kane (DeBrincat, McCabe), 18. R. Carpenter (P. Kane, C. Jones), 20. J. Toews (Hagel), 21. Hagel (McCabe, C. Murphy), 35. D. Strome (P. Kane, S. Jones), 58. D. Strome (P. Kane, DeBrincat) – 25. Silfverberg (Steel, Mahura), 28. Zegras (Steel, H. Lindholm), 28. Henrique (Fowler, Comtois)


    Chicago Blackhawks: M.-A. Fleury (Lankinen) – S. Jones, de Haan, C. Murphy, McCabe, Regula, C. Jones – P. Kane (A), D. Strome, DeBrincat (A) – Dach, J. Toews (C), Hagel – Kurashev, T. Johnson, D. Kubalík – Lafferty, R. Carpenter, Borgström.
    Trenér: Derek King

    Anaheim Ducks: J. Gibson (21. Stolarz) – Drysdale, H. Lindholm, Fowler (A), Mahura, Shattenkirk, Benoit, B. Guhle – Rakell, Zegras, Milano – T. Terry, Henrique, Comtois – Silfverberg (A), Steel, D. Grant – S. Carrick, Deslauriers (A).
    Trenér: Dallas Eakins

    Rozhodčí: South, Sutherland – Shewczyk, Suchánek.

    Diváci: 18 591
    bahis siteleri