Philadelphia – Vegas 2:1 (kon.) | Pittsburgh – Florida 3:4 (kon.) | New Jersey – Colorado 5:3 (kon.)
Detroit – Arizona 2:9 (kon.) | St. Louis – Ottawa 1:4 (kon.) | Nashville – Dallas 2:1 (kon.)
Minnesota – NY Rangers 5:2 (kon.) | Winnipeg – Tampa 7:4 (kon.) | Toronto – Seattle 6:4 (kon.)
Chicago – Anaheim 8:3 (kon.) | Calgary – Washington 4:5 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
8:3 (5:0, 2:3, 1:0)
Anaheim Ducks
Středa 09.03.2022, 02:30 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:16 Dylan STROME - 8:3
     
    57:16
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Chicago zvyšuje na 8:3 a DYLAN STROME má hattrick! Patrick Kane svému dvornímu střelci nalil kotouč z pravého hrazení do mezikruží a Strome se ranou nad vyrážečku Stolarze nemýlil! Blackhawks tak opět odskakují do pětibrankového náskoku, který si hýčkali po první třetině! Osud zápasu je zpečetěn. Na led létají čepice. Asistence: Patrick Kane, Alex DeBrincat.
     
    47:37
    Connor Murphy dostal z pravé strany touš na vrchol kruhů a tvrdou ranou mířil do pravého horního rohu klece Ducks, kde se však objevila lapačka Anthonyho Stolarze! Dobrý zákrok brankáře Kačerů.
     
    46:08
    Chicago kombinuje po pásmu soupeře, dobrou palebnou pozici dostal na pravém kruhu Patrick Kane, ale Anthony Stolarz jeho tvrdou ránu perfektně vyráží!
     
    44:24
    Přesilovku si zahrají hokejisté Blackhawks. Na trestnou lavici usedá Kevin Shattenkirk, jenž v zakončení zahákoval Jonathana Toewse.
     
    41:49
    Fatální následky však chyba Fleuryho neměla, protože střelu Troye Terryho na prázdnou klec Chicaga zastavil Connor Murphy!
     
    37:45
    Derek Grant se v úniku nacpal do brankoviště Chicaga, kde povalil Fleuryho na zem. Sudí si ale všimli Calvina de Haana, jemuž dávají dvě minuty za zdržování hry za posunout klec.
     
    36:49
    Dominik Kubalík nedokázal puk na pravém hrazení udržet, takže o chvíli později vytvořil Derek Grant pořádný závar před klecí Chicaga, kde Marc-Andre Fleury zastavil asi tři jeho pokusy!
    34:50 Dylan STROME - 7:3
     
    34:50
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Chicago přidává sedmý gól a znovu vede o čtyři branky! Patrick Kane hodil z pravé strany bekhendem puk do předbrankového prostoru a DYLAN STROME propálil z bezprostřední blízkosti Anthonyho Stolarze – 7:3 pro Blackhawks! Asistence: Patrick Kane, Seth Jones.
     
    32:04
    Velký závar před svatyní Ducks! Alex DeBrincat už dorážel kotouč, jenž po střele Dylana Stromea vyrazil Anthony Stolarz. Za beton gólmana Anaheimu jej však nedotlačil!
     
    30:52
    Dylan Strome nyní krásným pasem na levý kruh našel Caleba Jonese, jenž pálil na zadní tyč, skvělý zákrok ovšem předvedl Anthony Stolarz, jenž kryje jeho pokus ve své lapačce!
    27:57 Adam HENRIQUE - 6:3
     
    27:57
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Devět gólů za polovinu zápasu! Ducks snižují na 3:6! Nahození Cama Fowlera od modré čáry srazil v předbrankovém prostoru za záda Fleuryho ADAM HENRIQUE, jenž tak prokázal cit pro šikovnou teč. A Kačeři během minuty stáhli na Chicago dva góly! Asistence: Cam Fowler, Maxime Comtois.
    27:19 Trevor ZEGRAS - 6:2
     
    27:19
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Brankový kolotoč pokračuje! Ducks snižují na 2:6! Sam Steel přihrál z levého kruhu na pravý a rána TREVORA ZEGRASE byla naprosto přesná, šla do bližšího horního vinglu nad rameno Fleuryho! Anaheim snižuje na rozdíl čtyř zásahů! Asistence: Sam Steel, Hampus Lindholm.
     
    26:32
    Connor Murphy zahákoval v obranném pásmu Sonnyho Milana a nyní už sedí na trestné lavici. Ducks mohou korigovat výsledek v početní výhodě.
    24:31 Jakob SILFVERBERG - 6:1
     
    24:31
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks korigují na 1:6! Kotouč dostal z rohu kluziště od Sama Steela do předbrankového prostoru JAKOB SILFVERBERG, jenž rychlou ranou propálil Fleuryho mezi betony a snižuje na rozdíl pěti branek! Asistence: Sam Steel, Josh Mahura.
     
    23:27
    Brandon Hagel se rychle vydal po levém křídle kupředu, narazil si kotouč s Jonathanem Toewsem na pravém kruhu a ranou z osy hřiště orazítkoval levou tyč svatyně Ducks!
    20:19 Brandon HAGEL - 6:0
     
    20:19
    Chicago právě vstřelilo branku!
    No Anthony Stolarz moc dlouho čisté konto neudržel, Blackhawks přidávají 19 sekund po startu druhé třetiny již šestý hřebík do rakve Ducks! BRANDON HAGEL dostal přihrávku na útočnou modrou, zbavil se bránícího soupeře a zmrzlému Stolarzovi udělal kličku do bekhendu, po níž zasunul touš do klece Ducks, Chicago vede 6:0! Asistence: Jake McCabe, Connor Murphy.
     
    20:01
    Střídání v týmu Anaheim Ducks: ze hřiště odchází John Gibson, přichází Anthony Stolarz.
    19:32 Jonathan TOEWS - 5:0
     
    19:32
    Chicago právě vstřelilo branku!
    To je demolice Kačerů! Blackhawks dávají gól i v oslabení! V početní nevýhodě unikli do přečíslení dva na jednoho Brandon Hagel a JONATHAN TOEWS. První jmenovaný našel křižnou přihrávkou na pravý kruh svého parťáka a kapitán Chicaga trefil přesně bližší horní roh svatyně Ducks! Je potřeba další dvě třetiny hrát? Blackhawks vedou 5:0 a to mluví za vše! Asistence: Brandon Hagel.
     
    17:49
    Wau, to byl střet! Connor Murphy narazil tvrdě na hrazení Joshe Mahuru a následně se strhla pořádná mela, když na sebe všech deset hokejistů v nepřehledné motanici skočilo. Bude se vylučovat. Kirby Dach a Nicolas Deslauriers dostávají dvě minuty za hrubost, k tomu Murphy dvě za vražení na hrazení. Je z toho přesilovka pro Anaheim.
    17:14 Ryan CARPENTER - 4:0
     
    17:14
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A je to 4:0 pro Blackhawks, kteří prvnímu dějství skutečně dominují! Patrick Kane vypálil z pravého hrazení a RYAN CARPENTER tečoval kotouč na brankovišti mimo dosah Johna Gibsona, Chicago uštědřuje Kačerům v první třetině velkou lekci a vede o čtyři trefy! Asistence: Patrick Kane, Caleb Jones.
     
    16:26
    Ryan Carpenter se dostal na levém kruhu do dobré palebné pozice, jenže svým pokusem jen vyprášil betony Johna Gibsona.
    13:53 Patrick KANE - 3:0
     
    13:53
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Chicago vede již 3:0! Alex DeBrincat narýsoval parádní přihrávku z levé strany do mezikruží, kde se puku ujal PATRICK KANE, jenž po dvou parádních asistencích zapisuje také gól! Gibsona nyní propálil ostrou přízemní ranou na lapačku, brankář Ducks je zralý na ručník. Blackhawks se dostávají do pohodlného tříbrankového náskoku. Asistence: Alex DeBrincat, Jake McCabe.
     
    12:30
    Do situace dva na jednoho šli Ryan Carpenter a Sam Lafferty. První jmenovaný našel křižným pasem svého parťáka, ten však bekhendem puk zpracovat nedokázal.
     
    11:42
    Docela úsměvný trest, Jake McCabe schytá dvě trestné minuty za to, že Troy Terry neudržel svou hůl v rukách. Na každý pád je tu přesilovka Ducks, kteří se nutně potřebují vrátit do zápasu.
     
    08:48
    Velká šance na druhé straně, Troy Terry se toho nyní nebál a najel si až do mezikruží, odkud vyslal ostrý projektil na lapačku Marca-Andre Fleuryho, jenž však jeho pokus do své rukavice chytá!
    07:05 Alex DEBRINCAT - 2:0
     
    07:05
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Chicago zdvojnásobuje své vedení! Patrick Kane opět narýsoval křižný pas z levé strany na pravou do předbrankového prostoru a smolař předchozích chvílí ALEX DEBRINCAT propálil Gibsona, když trefil přesně bližší horní roh klece Ducks! 2:0 pro Blackhawks! Asistence: Patrick Kane, Dylan Strome.
     
    06:25
    Další velká šance Chicaga a znovu je u ní Alex DeBrincat! Ten šel již sám na klec Ducks, jenže Johna Gibsona zasáhl svou ranou jen do betonu.
     
    03:47
    Blackhawks měli dvě velké šance na to, aby zdvojnásobili své vedení a obě měl na čepeli Alex DeBrincat. Ten nejprve netrefil z levé strany poloprázdnou klec Ducks před sebou a následně z předbrankového prostoru pálil jen do lapačky Gibsona!
     
    03:09
    Uvidíme první přesilovku, Blackhawks dostanou šanci zvýšit svůj náskok, vyloučen je Trevor Zegras, jenž dostává dvě minuty za vysokou hůl.
    01:38 Dylan STROME - 1:0
     
    01:38
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Něco málo přes minutu a půl to trvalo, než Chicago otevřelo skóre utkání! Nádhernou křižnou přihrávku poslal Patrick Kane puk z levé strany na pravou do předbrankového prostoru, kde Gibsona z bezprostřední blízkosti propálil na přední tyči DYLAN STROME a Blackhawks se ujímají vedení 1:0! Asistence: Patrick Kane, Alex DeBrincat.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 2. D. Strome (P. Kane, DeBrincat), 8. DeBrincat (P. Kane, D. Strome), 14. P. Kane (DeBrincat, McCabe), 18. R. Carpenter (P. Kane, C. Jones), 20. J. Toews (Hagel), 21. Hagel (McCabe, C. Murphy), 35. D. Strome (P. Kane, S. Jones), 58. D. Strome (P. Kane, DeBrincat) – 25. Silfverberg (Steel, Mahura), 28. Zegras (Steel, H. Lindholm), 28. Henrique (Fowler, Comtois)


    Chicago Blackhawks: M.-A. Fleury (Lankinen) – S. Jones, de Haan, C. Murphy, McCabe, Regula, C. Jones – P. Kane (A), D. Strome, DeBrincat (A) – Dach, J. Toews (C), Hagel – Kurashev, T. Johnson, D. Kubalík – Lafferty, R. Carpenter, Borgström.
    Trenér: Derek King

    Anaheim Ducks: J. Gibson (21. Stolarz) – Drysdale, H. Lindholm, Fowler (A), Mahura, Shattenkirk, Benoit, B. Guhle – Rakell, Zegras, Milano – T. Terry, Henrique, Comtois – Silfverberg (A), Steel, D. Grant – S. Carrick, Deslauriers (A).
    Trenér: Dallas Eakins

    Rozhodčí: South, Sutherland – Shewczyk, Suchánek.

    Diváci: 18 591
    bahis siteleri