Boston – Chicago 4:3 (kon.) | Buffalo – Vegas 3:1 (kon.) | Toronto – Arizona 4:5 (po pr.)
Detroit – Minnesota 5:6 (0:2 po s.n.) | Florida – Philadelphia 6:3 (kon.) | Carolina – Colorado 2:0 (kon.)
Ottawa – Seattle 4:3 (po pr.) | New Jersey – Winnipeg 1:2 (kon.) | NY Islanders – Columbus 6:0 (kon.)
St. Louis – NY Rangers 6:2 (kon.) | Nashville – Anaheim 4:1 (kon.) | Calgary – Tampa 4:1 (kon.)
Los Angeles – San Jose 3:4 (po pr.)
konec
Florida Panthers
6:3 (4:0, 0:3, 2:0)
Philadelphia Flyers
Pátek 11.03.2022, 01:00 • FLA Live Arena, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:54 Sam REINHART - 6:3
     
    57:54
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté už riskovali bez gólmana, když SAM REINHART z vlastního pásma odpálil puk ze vzduchu od mantinelu. Za obranu se s ním dostal Jonathan Huberdeau, ten mohl sám pohodlně zakončovat do prázdné klece, ale přenechal kotouč Reinhartovi, který díky tomu završil svůj šestý hattrick v kariéře. Asistence: Jonathan Huberdeau a Aaron Ekblad.
    46:59 Anthony DUCLAIR - 5:3
     
    46:59
    Florida právě vstřelila branku!
    Huberdeau křižně nahrál doprava ANTHONYMU DUCLAIROVI, který chtěl narychlo vracet před branku Bennettovi. Jeden z hostujících obránců ale nešťastně tečoval puk do vlastní branky. Asistence: Jonathan Huberdeau a Aaron Ekblad.
    38:52 Travis KONECNY - 4:3
     
    38:52
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers se dlouho drželi v útočném pásmu bez střelby. Cameron York se dočkal ideálního momentu na modré čáře, odkud posílal nahození, které mimo dosah Bobrovského tečoval TRAVIS KONECNY. Asistence: Cameron York a Rasmus Ristolainen.
    32:23 Cam ATKINSON - 4:2
     
    32:23
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Radko Gudas mohl jednoduše vyvézt puk dopředu, jenže ho na modré nechal za sebou. Místo něj se ho ochotně ujal Derick Brassard, jenž zleva střílel zápěstím na rameno Bobrovského. Od něj se kotouč odrazil před CAMA ATKINSONA, který dorazil ze vzduchu podobně jako v první třetině Reinhart. Asistence: Derick Brassard a Claude Giroux.
    29:01 James van Riemsdyk - 4:1
     
    29:01
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté nepřestávali s tvrdým forčekingem, což ihned přináší ovoce. Kevin Hayes ukradl kotouč za Bobrovského brankou a rychle ho přihrál před ni. Tam číhal JAMES VAN RIEMSDYK, jehož zakončení šlo nad pravou ruku domácího gólmana. Asistence: Kevin Hayes.
    19:30 Carter VERHAEGHE - 4:0
     
    19:30
    Florida právě vstřelila branku!
    Další individuální nádhera v podání CARTERA VERHAEGHEHO. Tentokrát vyrážel dopředu podél pravého mantinelu, v útočném pásmu si posunul puk na střed a vypadalo to, že přihraje spoluhráči zadovkou. Verhaeghe to však znovu vzal na sebe, což se dnes jeví jako správná volba, neboť tentokrát vymetl horní růžek u bližší tyče. Bez asistence.
    18:11 Sam REINHART - 3:0
     
    18:11
    Florida právě vstřelila branku!
    Barkov uvolnil Huberdeaua do podobné pozice jako při předchozím přesilovkovém gólu. Nejproduktivnější hráč týmu měl tentokrát ještě více času na zamíření. Střelu zápěstím sice Hart vyrazil, jenže pouze k SAMU REINHARTOVI, který ze vzduchu vedle tyčky uklidil puk za Hartova záda. Asistence: Jonathan Huberdeau a Aleksander Barkov.
    14:12 Sam REINHART - 2:0
     
    14:12
    Florida právě vstřelila branku!
    Klasická přesilovková akce: Huberdeau udělal s pukem malý oblouček na střed a střílel zápěstím. Před brankou byl volný SAM REINHART, jehož přesná teč nasměrovala kotouč do sítě. Asistence: Jonathan Huberdeau a Aaron Ekblad.
    03:25 Carter VERHAEGHE - 1:0
     
    03:25
    Florida právě vstřelila branku!
    Ve středním pásmu nabral dobrou rychlost CARTER VERHAEGHE, který chtěl po přejetí modré čáry přenechat puk spoluhráči. Proto se otočil, ovšem nakonec sám vystřelil, čímž všechny překvapil. Vzhledem k tomu, že zamířil přesně k tyčce, neměl Carter Hart nárok. Asistence: Aleksander Barkov a Aaron Ekblad.

    Ondřej Mikušek

    Branky a nahrávky: 4. Verhaeghe (Barkov, Ekblad), 15. S. Reinhart (Huberdeau, Ekblad), 19. S. Reinhart (Huberdeau, Barkov), 20. Verhaeghe, 47. Duclair (Huberdeau, Ekblad), 58. S. Reinhart (Huberdeau, Ekblad) – 30. J. van Riemsdyk (K. Hayes), 33. Atkinson (Brassard, Giroux), 39. Konecny (York, Ristolainen)


    Florida Panthers: Bobrovskij (J. Johansson) – Ekblad (A), Weegar, Gudas, Forsling, Montour, Lindbohm – Mamin, Barkov (C), Verhaeghe – Duclair, S. Bennett, Huberdeau (A) – S. Reinhart, Luostarinen, Marchment – Hörnqvist, Acciari, Vatrano.
    Trenér: Andrew Brunette.

    Philadelphia Flyers: Hart (M. Jones) – Braun, Provorov (A), Ristolainen, Sanheim, York, Yandle – Konecny, Laughton, Lindblom – Atkinson, Brassard, Giroux (C) – J. van Riemsdyk, K. Hayes (A), Farabee – MacEwen, P. Brown, Mayhew.
    Trenér: Mike Yeo.

    Rozhodčí: Chmielewski, Hebert – MacPherson, Pancich.

    Diváci: 17 193.
    bahis siteleri