Tchaj-wan – Turecko 2:6 (kon.) | Turkmenistán – Lucembursko 4:5 (po pr.)
po prodl.
Turkmenistán
4:5 (2:2, 1:2, 1:0 - 0:1)
Lucembursko
Úterý 05.04.2022, 19:00 • Patinoire de Kockelscheuer, Kockelscheuer, Lucembursko • Mistrovství světa - III. A Divize
Partner:
    61:57 Colm CANNON - 4:5
     
    61:57
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Lucembursko vítězí! V přesilovce 4 na 3 našel Philippe Bechtold na levém kruhu připraveného COLMA CANNONA, který udělal čest svému příjmení a zamířil přesně. Asistence: Philippe Bechtold a Michael Cannon
    52:29 Bega DOVLETMURADOV - 4:4
     
    52:29
    Turkmenistán právě vstřelil branku!
    Dnes podruhé se prosazuje ve vlastním oslabení BEGA DOVLETMURADOV, který zároveň završuje hattrick! Dovletmuradov se dostal k puku na pravé straně kluziště po nepřesné zadovce Colma Cannona, nabruslil si až před brankáře Lepageho a chladnokrevně jej překonal. Bez asistence.
    37:17 David CHURCH - 3:4
     
    37:17
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Lucemburčané poprvé v zápase vedou! Jeho hráči sehráli krásnou kombinaci. Puk zavezl na pravém křídle do útočného pásma Michael Cannon, který ho předal svému bratrovi Colmovi. Ten našel křížným pasem DAVIDA CHURCHE, jenž střílel do odkryté branky. Asistence: Colm Cannon a Michael Cannon.
    29:23 Sacha BACKES - 3:3
     
    29:23
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Pořadatelská země dnes potřetí srovnává stav! Benny Welter našel mezi kruhy volného SACHU BACKESE a ten přivítal Čaryjeva mezi tyčemi nechytatelnou střelou – 3:3. Asistence: Benny Welter a Philippe Bechtold.
    25:25 Pavel BARKOVSKIJ - 3:2
     
    25:25
    Turkmenistán právě vstřelil branku!
    Turkmeni potřetí v zápase vedou! PAVEL BARKOVSKIJ z velmi ostrého úhlu překvapil brankáře Lepageho, který se nechal propálit na bližší tyčku. Využitá přesilovka – 3:2. Asistence: Bega Dovletmuradov.
    19:20 Benny WELTER - 2:2
     
    19:20
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Jeden z obránců Turkmenistánu udělal velkou chybu, když mu před vlastní brankou přeskočil puk hokejku. K hracímu předmětu se tak dostal Sacha Backes, který našel před brankou osamoceného BENNYHO WELTERA a ten bekhendem propasíroval kotouč za záda brankáře Muratova. Asistence: Sacha Backes.
    09:03 Bega DOVLETMURADOV - 2:1
     
    09:03
    Turkmenistán právě vstřelil branku!
    Turkmeni se prosazují ve vlastním oslabení! V momentě, kdy zůstal na ledě ležet jeden z lucemburských hráčů, se dostal do samostatného úniku BEGA DOVLETMURADOV, který překonal Lepageho povedenou kličkou do forhendu – 2:1. Bez asistence.
    06:17 Michael CANNON - 1:1
     
    06:17
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Domácím se podařilo poměrně rychle vyrovnat. Prosadil se MICHAEL CANNON, který z pravého kruhu trefil poloodkrytou branku. Muratov se nestačil k bližší tyčce včas přesunout. Asistence: David Church a Colm Cannon.
    04:01 Bega DOVLETMURADOV - 1:0
     
    04:01
    Turkmenistán právě vstřelil branku!
    Podle zápisu domácí tým jde do vedení! Na pravé straně zavezl puk do útočného pásma Arslan Geldimyradov a jeho střílenou přihrávku tečoval do branky BEGA DOVLETMURADOV. Asistence: Arslan Geldimyradov.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 5. Dovletmuradov (Geldimyradov), 10. Dovletmuradov, 26. Barkovskij (Dovletmuradov), 53. Dovletmuradov – 7. M. Cannon (Church, C. Cannon), 20. Welter (Backes), 30. Backes (Welter, Bechtold), 38. Church (C. Cannon, M. Cannon), 62. C. Cannon (Bechtold, M. Cannon)


    Turkmenistán: Muratov (28. až 40. Čaryjev) – Hydyrov, Agaňjazov (A), Nuryjev, Kakajanov, Kakabajev, Annasaparov, Avdejev – Vahovskij, Bajmjradov, Gurbanov (C) – Geldimyradov, Barkovskij, Dovletmuradov – Jesenov, Amanov, Čaryjev – Atekajev.
    Trenér: Allajarov

    Lucembursko: Lepage (Cruchten) – Zrika, Beran, Bechtold (A), Mededovic, Mykkänen, Wambach, P. Vincens – M. Cannon, C. Cannon, Church – Mosr, Welter (C), Backes – A. Vincenc, Mossong (A), Putucek – Biver.
    Trenér: Fical

    Rozhodčí: Rashal (ISR) – Perduv (SRB), Zede (FRA)
    bahis siteleri