Boston – Ottawa 2:3 (kon.) | Buffalo – St. Louis 2:6 (kon.) | Tampa – Anaheim 4:3 (po pr.)
Pittsburgh – NY Islanders 6:3 (kon.) | Carolina – Detroit 0:3 (kon.) | Toronto – Washington 7:3 (kon.)
Nashville – Edmonton 0:4 (kon.) | Dallas – Minnesota 2:3 (po pr.) | Chicago – San Jose 5:4 (1:0 po s.n.)
Colorado – New Jersey 3:1 (kon.) | Calgary – Vegas 1:6 (kon.) | Vancouver – Arizona 7:1 (kon.)
po prodl.
Dallas Stars
2:3 (0:1, 1:1, 1:0 - 0:1)
Minnesota Wild
Pátek 15.04.2022, 02:00 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:40 Frédérick GAUDREAU - 2:3
     
    61:40
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wild nakonec rozhodují o bonusovém bodu pro sebe, když Fleury skvěle rozehrál puk před Klingbergem až na útočnou modrou FREDERICU GAUDREAUOVI, jenž poté najel do středu a trefil se přesně ke vzdálenější tyči domácí klece. Asistence: Marc-André Fleury.
     
    51:58
    Nyní měl Fleury obrovské štěstí, když Radulov dostal puk před bránu Minnesoty a ihned jej poslal na Fleuryho, který vůbec ani nevěděl, jak tohle zakončení zastavil, protože se puk jen odrazil od jeho betonu.
    40:55 Jason ROBERTSON - 2:2
     
    40:55
    Dallas právě vstřelil branku!
    Heiskanen nádherně ve vlastním pásmu poslal Josta na "párek" a následně poslal dlouhý pas na útočnou modrou Hintzovi, který přihrál pod sebe JASONU ROBERTSONOVI, jehož střela prošla Fleurymu pod jeho betony. Tuto střelu hostující brankář rozhodně mohl mít. Asistence: Roope Hintz, Miro Heiskanen.
     
    34:58
    Robertson přihrál puk před zcela prázdnou bránu Pavelskému, který nějakým zázrakem netrefil bránu a kotouč skončil za klecí Minnesoty.
     
    33:55
    Nicméně je tu další přesilová hra Dallasu, protože je na dvě minuty za vysokou hůl vyloučen Dmitrij Kulikov (MNS).
    31:36 Kevin FIALA - 1:2
     
    31:36
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Nicméně jsou to hostující hokejisté, kteří se prosazují ve vlastním oslabení, když KEVIN FIALA obdržel přihrávku mezi hráče Dallasu a následně jel sám na Wedgewooda, kterého s přehledem překonal se svou kličkou do forhendu. Asistence: Frederic Gaudreau.
     
    30:49
    Ryan Hartman (MNS) oslabuje svůj tým na dvě minuty, protože hostující útočník dostává menší trest za sekání.
     
    27:50
    Hintz zavezl puk do útočného pásma, kde ho přenechal za sebou Pavelskému, jehož následná střela byla ještě lehce tečována a překonala Fleuryho, avšak hostujícího brankáře zachránilo břevno!
    26:02 Jason ROBERTSON - 1:1
     
    26:02
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Domácí hokejisté se dlouho nemohli ani dostat do svého útočného pásma, ale nakonec je z toho přeci jen branka, když se kotouč dostal za bránu Minnesoty, odkud jej Hintz nahrál před Fleuryho na zcela volného JASONA ROBERTSONA, který ještě se svou první střelou neuspěl, ale z dorážky už poslal kotouč za zcela bezmocného Fleuryho. Asistence: Roope Hintz, Joe Pavelski.
     
    24:42
    Dallas si zahraje první přesilovou hru v utkání, když je na dvě minuty za nedovolené bránění vyloučen Nick Bjugstad (MNS).
     
    03:24
    Domácí hokejisté se dostali do první velké šance, když jeli ve dvou na jednoho, kde nakonec Hintz nahrával Robertsonovi, ale tomu se z velké blízkosti už nepodařilo najít díru ve výstroji Fleuryho.
    02:14 Kevin FIALA - 0:1
     
    02:14
    Minnesota právě vstřelila branku!
    WIld se už ve třetí minutě dostávají do vedení, když Gaudreau zavezl puk do rohu útočného pásma, odkud jej poslal před Wedgewooda na zcela volného KEVINA FIALU, který jej dokázal usměrnit za domácího brankáře. Asistence: Frederic Gaudreau, Matt Boldy.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 27. J. Robertson (Hintz, Pavelski), 41. J. Robertson (Hintz, M. Heiskanen) – 3. K. Fiala (F. Gaudreau, Boldy), 32. K. Fiala (F. Gaudreau), 62. F. Gaudreau (M.-A. Fleury)


    Dallas Stars: Wedgewood (Oettinger) – R. Suter, M. Heiskanen, J. Klingberg, Lindell, Hanley, Hakanpää – J. Robertson, Pavelski, Jamie Benn – Hintz, Seguin, Gurjanov – M. Raffl, Faksa, Glendening – A. Radulov, Peterson, Studenič.
    Trenér: Rick Bowness

    Minnesota Wild: M.-A. Fleury (C. Talbot) – J. Brodin, D. Kulikov, Spurgeon, J. Middleton, Goligoski, Jordie Benn – Zuccarello, Hartman, Kaprizov – M. Foligno, J. Eriksson Ek, Jost – Boldy, F. Gaudreau, K. Fiala – Duhaime, Bjugstad, Deslauriers.
    Trenér: Dean Evason

    Rozhodčí: St. Laurent, Rooney – Fournier, Daisy

    Diváci: 18 110
    bahis siteleri