Sokolov – Povltavská 2:3 (kon.) | Domažlice – Zbuzany 3:1 (kon.)
konec
FK Baník Sokolov
2:3 (1:1)
Povltavská fotbalová akademie
Sobota 27.08.2022, 10:15 • Stadion FK Baník Sokolov, Sokolov • Česká fotbalová liga (A) • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.
     
    Hezké dopoledne. Česká fotbalová liga má na programu čtvrté kolo a Baník Sokolov v rámci něj přivítá Povltavskou fotbalovou akademii.
     
    Oba celky do letošního ročníku nevstoupily dobře. Domácí fotbalisté začali domácí porážkou proti béčku Viktorie Plzeň, následně remizovali s Admirou Praha. Před týdnem prohráli ve Vltavínu a po třech duelech jsou na jediném bodu. To jejich soupeř je na tom o něco lépe. Hosté odehráli bezbrankovou remízu s Hostouní, prohráli v Domažlicích a naposledy v jejich domácí bitvě znovu nepadla branka, bylo to proti béčku Dukly. Povltavská má dva body.
     
    Utkání jako hlavní povede pan Jakub Hodek. Na čarách mu budou pomáhat pánové Jan Kastl a Vladimír Melničuk. Dočkáme se nerozhodného výsledku nebo si někdo připíše první vítězství? Sledujte náš online přenos a určitě se to dozvíte!
     
    Úvodní sestavy:

    FK Baník Sokolov: Hrabačka – Žilák, Toure, Dudnyk, Rybař, Krlička (C), Šulc, Vokáč, Kapolka, Debellis, Peška
    Náhradníci: Štrunc – Málek, Majka, Václavík, Čížek
    Trenér: Miloslav Janovský

    Povltavská fotbalová akademie: Benada – Rudavskyj, Starý, Košata, Drobílek, Lanc, Novák, Chrolenok, Novák, Jakobovský (C), Budínský
    Náhradníci: Grégr – Hejda, Bagou, Hanč, Majid, Masopust
    Trenér: Zbyněk Busta

    Rozhodčí: Hodek – Kastl, Melničuk.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Hosté do utkání vstoupili aktivněji. Centr Chrolenoka z levé strany propadl až na zadní tyčku, domácí se ubránili jen za cenu rohového kopu.
     
    3
    Dobrá reakce brankáře Benady, který nyní svým včasným výběhem zastavil slibně se rozvíjející akci soupeře a balón odkopl.
     
    4
    Zahrál si také Hrabačka na druhé straně. Ten nebyl nijak atakován, proto s rozehrávkou nepospíchal, poté nakopával na útočnou polovinu.
     
    5
    Další centrovaný balón od Chrolenoka z levé strany hřiště. Míč se bohužel pro hostující hráče během letu dostal za postranní lajnu.
     
    7
    Hostující fotbalisté jsou zatím nebezpeční po levé straně. Po centru Košaty se k hlavičce dostal Novák, jehož nadějný pokus dokázal Hrabata vyrazit na roh!
     
    8
    Povltavská fotbalová akademie právě vstřelila branku!
    Akce po rohovém kopu pokračovala, přihrávku pod sebe dostal BOHDAN RUDAVSKYJ, který na bližší tyč překonal bezmocného brankáře Hrabatu. Hosté jdou po zásluze do vedení!
    8. Bohdan RUDAVSKYJ - 0:1
     
    9
    Uvidíme, jak zareaguje Sokolov. Ten má zatím plné ruce práce s dalšími útočnými výpady soupeře, hosté budou vhazovat.
     
    10
    Neuběhlo ještě ani deset minut a mohlo to být o dva góly! Chrolenok se na nějakých jedenácti metrech otočil, vzápětí zakončoval technicky na zadní tyč. Další důležitý zákrok Hrabačky!
     
    11
    Poprvé o sobě dali vážněji vědět i domácí fotbalisté, avšak jejich útočné snažení zastavil praporek čárového rozhodčího, ofsajd.
     
    13
    Baník zatím kupí jednu chybu v rozehrávce za druhou. Celou situaci nyní musel hasit Toure, který už rozehrává svým spoluhráčům.
     
    14
    Další výpad po levé straně a centr od Košaty. V tomto případě mu vůbec nevyšel, pro balón si bez problémů doběhl Hrabačka.
     
    15
    První zákrok utkání pro Benadu. Ten nadvakrát lapil hlavičku domácího útočníka. Zvládl to naprosto bez problémů.
     
    16
    Z nějakých dvaceti metrů napřáhl hostující Drobílek. Balón šel vysoko nad bránu, Hrabačka tentokráte zasahovat nemusel.
     
    18
    Tlak hostujících hráčů v posledních minutách opadl. Přesto Povltavská bez výraznějších problémů kombinuje a soupeře k ničemu nepouští.
     
    20
    Úvodní dvacetiminutovka hry je za námi. Ojedinělý výpad domácích hráčů zastavil hlavní rozhodčí, který pískal útočný faul.
     
    21
    Hodně nebezpečná hra Miroslava Pešky, který nohou zasáhl Chrolenoka a za následnou žlutou kartu může být v konečném součtu rád.
     
    22
    Další domácí ztrátu hasil těsně před velkým vápnem Aboubacar Sidik Toure. Druhá žlutá během krátké chvíle, hosté budou rozehrávat přímý kop!
     
    23
    Balón si vzal na starost Drobílek, který zakončoval na bližší tyč přes zeď. Míč šel pod břevno, ale Hrabačka vytáhl skvělý reflexivní zákrok!
     
    25
    Útočným faulem si před pár vteřinami pomohl také jeden z hostujících fotbalistů. Sokolov bleskově rozehrál, jenže o míč znovu přišel.
     
    27
    Bohdan Rudavskyj hasil rychlý brejk faulem. Výhoda domácích byla krátká, poté se rozhodčí Hodek správně vrátil k nedovolenému zákroku a dodatečně udělil kartu.
     
    28
    Hra se nám v posledních minutách kouskuje poměrně zbytečnými fauly. Tempo hry výrazně opadlo, hraje se převážně ve středu hřiště.
     
    30
    Situace dva na dva. Vokáč řešil celou situaci přihrávkou na rozeběhnutého Debellise, ten poté zakončoval z těžkého úhlu vysoko nad!
     
    31
    Čárový rozhodčí dnes podruhé signalizuje ofsajdové postavení domácího fotbalisty, hosté s následnou rozehrávkou příliš nepospíchají.
     
    32
    Individuálně to na levé straně zkoušel Drobílek. Přes bránícího hráče sice nepřešel, ale vybojoval další rohový kop pro svůj tým.
     
    34
    Přízemní centr od Debellise na pravé straně hřiště. Také sokolovský Baník vybojoval rohový kop, pro domácí mužstvo teprve první.
     
    35
    Toure byl postrčen hostujícím Chrolenokem přímo před zraky čárového rozhodčího, který ihned signalizoval nedovolený zákrok.
     
    36
    Zblokovaný pokus Nováka z nějakých dvaceti metrů. Míč šel přímo doprostřed branky, snadná práce pro Hrabačku.
     
    37
    V obrovské šanci Budínský! Hostující hráč si v pokutovém území zpracoval míč a zakončoval. Vypadalo to, že balón zasáhl jeden ze skluzujících zadáků, v opačném případě by hosté vedli o dva góly!
     
    38
    Hra se teď rychle přesunula na druhou stranu hřiště. Míč po zblokovaném pokusu domácího hráče z hranice velkého vápna skončil v zámezí, roh pro Sokolov.
     
    39
    Domácí si při návratu do defenzivy pomohli nedovoleným zákrokem na útočné polovině hřiště, sudí Hodek přerušil hru.
     
    41
    Rozeběhla se závěrečná pětiminutovka prvního poločasu. Povltavská zatím stále drží ten těsný jednobrankový náskok.
     
    42
    Sokolov právě vstřelil branku!
    Teď už to neplatí! Spoustu prostoru dostal MIROSLAV PEŠKA, který se prosadil individuálně! Po kličce poslednímu bránícímu hráči dokázal překonat bezmocného Benadu!
    42. Miroslav PEŠKA - 1:1
     
    44
    Hosté se snaží bleskově zareagovat, jenže musí si dávat pozor na rychlé výpady soupeře. Míč se po jednom takovém dostal do zámezí.
     
    45
    Za malou chvíli se rozeběhne nastavený čas, který bude krátký. Rozhodčí Hodek přidá jednu minutu nad rámec první půle.
     
    45+1
    Toure nestíhal a do souboje ve vápně šel dost riskantně. Hostující fotbalisté se marně dožadovali odpískání pokutového kopu!
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    Úvodní pětačtyřicetiminutovka hry je za námi. Hosté do ní vstoupili lépe, vstřelili branku a měli několik dalších šancí, několikrát je vychytal skvělý Hrabačka. Domácí v závěru prvního poločasu srovnali z ojedinělé akce a asi nelze hovořit o tom, že remíza je při odchodu do kabin zasloužená.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 11:18.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Jeden z domácích fotbalistů si ve snaze získat míč pomohl nedovoleným zákrokem, což neuniklo hlavnímu rozhodčímu.
     
    49
    Hosté šli do zajímavé útočné akce. Budínský to vzal na sebe, udělal kličku na střed, poté zakončoval na bližší tyčku. Další parádní zákrok Hrabačky!
     
    50
    Hra je přerušena poté, co v pokutovém území domácího mužstva zůstal ležet Rybař. Rozhodčí už běží zkontrolovat jeho zdravotní stav.
     
    51
    Domácí hráč se po chvíli zvedl ze hřiště a vypadá to, že bude moci pokračovat ve hře. Úvodní pětiminutovka druhé půle je za námi.
     
    52
    Další tutovka Povltavské! Novák se octil úplně sám před Hrabačkou, avšak z bezprostřední blízkosti se mu domácího gólmana překonat nepodařilo!
     
    53
    Pokutovým územím soupeře se probíjel Kapolka, který si žádal odpískání pokutového kopu. Rozhodčí byl jiného názoru!
     
    55
    Domácí fotbalisté rozehrávali rohový kop z pravé strany, ale k ohrožení hostující branky nedošlo. Odkopávat bude Benada.
     
    56
    Čím dál víc o sobě dávají v posledních minutách vědět domácí fotbalisté. Ti na levé straně vybojovali další rohový kop.
     
    58
    Několik nepřesností na obou stranách hřiště. U balónu je hostující gólman Benada, který už hledá, komu by rozehrál.
     
    59
    Střídání v týmu Povltavská fotbalová akademie:
    ze hřiště odchází Bohdan Rudavskyj, přichází Marek Hejda.
     
    60
    Střelecký pokus domácího fotbalisty z nějakých dvaceti metrů. Chyběla mu především razance, Benada měl snadnou práci.
     
    61
    Střídání v týmu FK Baník Sokolov:
    ze hřiště odchází Martin Kapolka, přichází Matěj Majka.
     
    62
    Doposud jednoznačně nejtěžší a nejdůležitější zákrok Benady přišel po zakončení domácího fotbalisty z nějakých deseti metrů. Hostující gólman zakročil reflexivně levou nohou!
     
    63
    Je evidentní, že bod je pro oba celky málo. Povltavská zahrozila rychlým kontrem, vybojovala svůj už šestý rohový kop.
     
    64
    A vzápětí přijde i rohový kop s pořadovým číslem sedm. Opět to bude z levé strany hřiště, hosté ve vysokém počtu spěchají do vápna.
     
    66
    Budínský se k balónu nedostal. Toure řešil celou situaci ve spolupráci s vlastním brankářem Hrabačkou, domácí to zkouší po levé straně.
     
    67
    Další nedorozumění hostujících fotbalistů, kterým zdánlivě dochází síly. Sokolov má bezesporu nejsilnější pasáž tohoto duelu.
     
    68
    Individuální akce Drobílka. Ve chvíli, kdy se hostující hráč chystal zakončit, přišel skvělý defenzivní zákrok domácí defenzivy.
     
    70
    Povltavská šla do zajímavého přečíslení, avšak hosté celou situaci nevyřešili vůbec dobře a Hrabačka nakonec zasahovat nemusel.
     
    72
    Střídání v týmu Povltavská fotbalová akademie:
    ze hřiště odchází Denis Budínský, přichází Antonie Feriole Bagou.
     
    72
    Hosté vybojovali svůj už osmý rohový kop v utkání. V této statistice mají jasně navrch, rozehrávat budou z pravé strany hřiště.
     
    73
    Toure odhlavičkoval na úplně volného Drobílka, jenže ten zakončovat nemohl, jelikož ho úplně zradilo zpracování.
     
    75
    Střídání v týmu FK Baník Sokolov:
    ze hřiště odchází Lukáš Šulc, přichází Adam Čížek.
     
    76
    Po centru z levé strany se k akrobatickému zakončení dostal Novák. Situace ale měla dnes již tradiční obrázek, Hrabačka vytáhl reflexivní zákrok a zachránil svůj tým! Neuspěla ani dorážka Starého!
     
    77
    Hosté rozehrávali standardní situaci z pravé strany hřiště. Nakonec však o míč přišli a mohli být rádi, že Baník nešel do rychlého brejku.
     
    79
    Povltavská fotbalová akademie právě vstřelila branku!
    Hosté jdou dnes podruhé do vedení! Nejdříve se dožadovali odpískání pokutového kopu, ale akce pokračovala. K hlavičce se poté dostal ANTONIE FERIOLE BAGOU a i když domácí defenziva jeho pokus zablokovala, na následné zakončení fotbalisty z Pobřeží Slonoviny už neměla nárok!
    79. Antonie Feriole Bagou - 1:2
     
    80
    Střídání v týmu FK Baník Sokolov:
    ze hřiště odchází Miroslav Peška, přichází Lukáš Václavík.
    ze hřiště odchází Rostislav Vokáč, přichází Metoděj Málek.
     
    81
    Bagou se mohl stát ještě větším hrdinou! Tváří v tvář ale domácímu brankáři Hrabačkovi neuspěl. Domácí gólman dnes doslova čaruje!
     
    82
    Na nějaký tlak domácích fotbalistů to zatím nevypadá. Hosté drží balón na útočné polovině a v naprostém poklidu kombinují.
     
    84
    Sokolov právě vstřelil branku!
    Obrovské hrubky domácí defenzivy potrestal MARTIN DEBELLIS, který se octil sám před brankářem Povltavské. Technickým obstřelem na zadní tyč překonal Benadu a srovnal!
    84. Martin DEBELLIS - 2:2
     
    85
    Střídání v týmu Povltavská fotbalová akademie:
    ze hřiště odchází Nikita Chrolenok, přichází Lukáš Hanč.
     
    86
    Povltavská fotbalová akademie právě vstřelila branku!
    Hosté jdou dnes potřetí do vedení! Dostali se do brejkové situace po pravé straně, odkud směřovala přihrávka pod sebe na Drobílka. Jeho pokus byl sice zablokovaný, ale MARTIN NOVÁK měl při následné dorážce už snadnou práci!
    86. Martin NOVÁK - 2:3
     
    87
    Co chybělo, aby domácí zase srovnal! Po rohovém kopu z levé strany se jeden z hráčů v zeleném dresu dostal k zakončení, avšak hlavičce chyběla razance!
     
    88
    Hlavní rozhodčí píská útočný faul domácího fotbalisty. Tohle hostům vyhovuje a moc se nedá počítat s tím, že by s rozehrávkou pospíchali.
     
    89
    Blíží se závěr utkání, domácí kombinují na polovině soupeře, ale hosté dobře brání a Baník se nemůže dostat do zakončení.
     
    90
    Zdálo se, že Lukáš Václavík bude postupovat sám na branku. On si ale dle hlavního rozhodčího při zpracování pomohl rukou a vidí žlutou kartu.
     
    90+1
    Sudí Hodek přidal tři minuty nad rámec druhého poločasu. Ta první už schyluje ke svému konci, hosté budou rozehrávat z vlastní poloviny.
     
    90+2
    Střelecký pokus z nějakých pětadvaceti metrů rozhodně nemohl vystrašit Hrabačku, který pochopitelně bleskově rozehrává.
     
    90+3
    Třetí nastavená minuta už spěje ke svému konci. Hosté drží balón u rohového praporku a vypadá to, že víc už se nestane.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Utkání rozhodně nenudilo a i když Sokolov třikrát inkasoval, za muže zápasu bych se nebál označit brankáře Pavla Hrabačku, který vychytal několik gólovek Povltavské. Co se týče výsledku, výhru hostujícího mužstva považuji za zaslouženou, bývalé Štěchovice dnes byly aktivnějším a nebezpečnějším mužstvem. Zlomovým momentem můžeme brát 62. minutu, kdy se famózním zákrokem prezentoval také Adam Benada a kdoví, jakým směrem by se utkání ubíralo, kdyby šel Baník po hodině hry do vedení.
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (12:49:13)

    Štěpán Slovák

    Branky: 42. Peška, 84. Debellis – 8. Rudavskyj, 79. Bagou, 86. Novák

    Karty:   21. Peška (SOK), 22. Toure (SOK), 90. Václavík (SOK) – 27. Rudavskyj (POV)


    FK Baník Sokolov: Hrabačka – Žilák, Toure, Dudnyk, Rybař, Krlička (C), Šulc (75. Čížek), Vokáč (80. Málek), Kapolka (61. Majka), Debellis, Peška (80. Václavík)
    Náhradníci: Štrunc – Málek, Majka, Václavík, Čížek

    Trenér: Miloslav Janovský

    Povltavská fotbalová akademie: Benada – Rudavskyj (59. Hejda), Starý, Košata, Drobílek, Lanc, Novák, Chrolenok (85. Hanč), Novák, Jakobovský (C), Budínský (72. Bagou)
    Náhradníci: Grégr – Hejda, Bagou, Hanč, Majid, Masopust

    Trenér: Zbyněk Busta

    Rozhodčí: Hodek – Kastl, Melničuk

    Diváci: 210
    bahis siteleri