Sokolov – Povltavská 2:3 (kon.) | Domažlice – Zbuzany 3:1 (kon.)
konec
FK Baník Sokolov
2:3 (1:1)
Povltavská fotbalová akademie
Sobota 27.08.2022, 10:15 • Stadion FK Baník Sokolov, Sokolov • Česká fotbalová liga (A) • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Zdálo se, že Lukáš Václavík bude postupovat sám na branku. On si ale dle hlavního rozhodčího při zpracování pomohl rukou a vidí žlutou kartu.
    86. Martin NOVÁK - 2:3
     
    86
    Povltavská fotbalová akademie právě vstřelila branku!
    Hosté jdou dnes potřetí do vedení! Dostali se do brejkové situace po pravé straně, odkud směřovala přihrávka pod sebe na Drobílka. Jeho pokus byl sice zablokovaný, ale MARTIN NOVÁK měl při následné dorážce už snadnou práci!
     
    85
    Střídání v týmu Povltavská fotbalová akademie:
    ze hřiště odchází Nikita Chrolenok, přichází Lukáš Hanč.
    84. Martin DEBELLIS - 2:2
     
    84
    Sokolov právě vstřelil branku!
    Obrovské hrubky domácí defenzivy potrestal MARTIN DEBELLIS, který se octil sám před brankářem Povltavské. Technickým obstřelem na zadní tyč překonal Benadu a srovnal!
     
    81
    Bagou se mohl stát ještě větším hrdinou! Tváří v tvář ale domácímu brankáři Hrabačkovi neuspěl. Domácí gólman dnes doslova čaruje!
     
    80
    Střídání v týmu FK Baník Sokolov:
    ze hřiště odchází Miroslav Peška, přichází Lukáš Václavík.
    ze hřiště odchází Rostislav Vokáč, přichází Metoděj Málek.
    79. Antonie Feriole Bagou - 1:2
     
    79
    Povltavská fotbalová akademie právě vstřelila branku!
    Hosté jdou dnes podruhé do vedení! Nejdříve se dožadovali odpískání pokutového kopu, ale akce pokračovala. K hlavičce se poté dostal ANTONIE FERIOLE BAGOU a i když domácí defenziva jeho pokus zablokovala, na následné zakončení fotbalisty z Pobřeží Slonoviny už neměla nárok!
     
    76
    Po centru z levé strany se k akrobatickému zakončení dostal Novák. Situace ale měla dnes již tradiční obrázek, Hrabačka vytáhl reflexivní zákrok a zachránil svůj tým! Neuspěla ani dorážka Starého!
     
    75
    Střídání v týmu FK Baník Sokolov:
    ze hřiště odchází Lukáš Šulc, přichází Adam Čížek.
     
    72
    Střídání v týmu Povltavská fotbalová akademie:
    ze hřiště odchází Denis Budínský, přichází Antonie Feriole Bagou.
     
    62
    Doposud jednoznačně nejtěžší a nejdůležitější zákrok Benady přišel po zakončení domácího fotbalisty z nějakých deseti metrů. Hostující gólman zakročil reflexivně levou nohou!
     
    61
    Střídání v týmu FK Baník Sokolov:
    ze hřiště odchází Martin Kapolka, přichází Matěj Majka.
     
    59
    Střídání v týmu Povltavská fotbalová akademie:
    ze hřiště odchází Bohdan Rudavskyj, přichází Marek Hejda.
     
    52
    Další tutovka Povltavské! Novák se octil úplně sám před Hrabačkou, avšak z bezprostřední blízkosti se mu domácího gólmana překonat nepodařilo!
     
    49
    Hosté šli do zajímavé útočné akce. Budínský to vzal na sebe, udělal kličku na střed, poté zakončoval na bližší tyčku. Další parádní zákrok Hrabačky!
    42. Miroslav PEŠKA - 1:1
     
    42
    Sokolov právě vstřelil branku!
    Teď už to neplatí! Spoustu prostoru dostal MIROSLAV PEŠKA, který se prosadil individuálně! Po kličce poslednímu bránícímu hráči dokázal překonat bezmocného Benadu!
     
    37
    V obrovské šanci Budínský! Hostující hráč si v pokutovém území zpracoval míč a zakončoval. Vypadalo to, že balón zasáhl jeden ze skluzujících zadáků, v opačném případě by hosté vedli o dva góly!
     
    27
    Bohdan Rudavskyj hasil rychlý brejk faulem. Výhoda domácích byla krátká, poté se rozhodčí Hodek správně vrátil k nedovolenému zákroku a dodatečně udělil kartu.
     
    23
    Balón si vzal na starost Drobílek, který zakončoval na bližší tyč přes zeď. Míč šel pod břevno, ale Hrabačka vytáhl skvělý reflexivní zákrok!
     
    22
    Další domácí ztrátu hasil těsně před velkým vápnem Aboubacar Sidik Toure. Druhá žlutá během krátké chvíle, hosté budou rozehrávat přímý kop!
     
    21
    Hodně nebezpečná hra Miroslava Pešky, který nohou zasáhl Chrolenoka a za následnou žlutou kartu může být v konečném součtu rád.
     
    10
    Neuběhlo ještě ani deset minut a mohlo to být o dva góly! Chrolenok se na nějakých jedenácti metrech otočil, vzápětí zakončoval technicky na zadní tyč. Další důležitý zákrok Hrabačky!
    8. Bohdan RUDAVSKYJ - 0:1
     
    8
    Povltavská fotbalová akademie právě vstřelila branku!
    Akce po rohovém kopu pokračovala, přihrávku pod sebe dostal BOHDAN RUDAVSKYJ, který na bližší tyč překonal bezmocného brankáře Hrabatu. Hosté jdou po zásluze do vedení!
     
    7
    Hostující fotbalisté jsou zatím nebezpeční po levé straně. Po centru Košaty se k hlavičce dostal Novák, jehož nadějný pokus dokázal Hrabata vyrazit na roh!

    Štěpán Slovák

    Branky: 42. Peška, 84. Debellis – 8. Rudavskyj, 79. Bagou, 86. Novák

    Karty:   21. Peška (SOK), 22. Toure (SOK), 90. Václavík (SOK) – 27. Rudavskyj (POV)


    FK Baník Sokolov: Hrabačka – Žilák, Toure, Dudnyk, Rybař, Krlička (C), Šulc (75. Čížek), Vokáč (80. Málek), Kapolka (61. Majka), Debellis, Peška (80. Václavík)
    Náhradníci: Štrunc – Málek, Majka, Václavík, Čížek

    Trenér: Miloslav Janovský

    Povltavská fotbalová akademie: Benada – Rudavskyj (59. Hejda), Starý, Košata, Drobílek, Lanc, Novák, Chrolenok (85. Hanč), Novák, Jakobovský (C), Budínský (72. Bagou)
    Náhradníci: Grégr – Hejda, Bagou, Hanč, Majid, Masopust

    Trenér: Zbyněk Busta

    Rozhodčí: Hodek – Kastl, Melničuk

    Diváci: 210
    bahis siteleri