Hlučín – Kroměříž 4:3 (kon.) | Vrchovina – Rosice 0:3 (kon.) | Frýdek-Místek – Znojmo 1:1 (kon.)
Uh. Brod – Frýdlant n/O 2:2 (kon.) | Hranice – Vítkovice 1:1 (kon.) | Blansko – Ostrava B 3:3 (kon.)
konec
FK Blansko
3:3 (2:2)
FC Baník Ostrava B
Sobota 22.10.2022, 14:30 • Stadion na Údolní, Blansko • Moravskoslezská fotbalová liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    79
    Blansko právě vstřelilo branku!
    Baník inkasuje po tlaku domácích a máme opět srovnáno. Thon přihrál na penaltový puntík Jarošovi, ten posunul míč na MILOŠE KAPURA, který napoprvé neuspěl. Jeho opakovaná technická střela zapadla přesně do levého horního rohu branky – 3:3. Asistence: Karel JAROŠ.
     
    47
    Tým Ostrava B právě vstřelil branku!
    Baník se okamžitě po začátku 2. poločasu dostává do vedení. Míč za Kalinu dopravil FILIP SOTORNÍK – 2:3. Tvrdá rána pro domácí, kteří tak budou dotahovat.
     
    42
    Tým Ostrava B právě vstřelil branku!
    Baníku se povedlo srovnat! Po sérii centrů a nebezpečných situací se ujal až centr hostujícího Sotorníka, který uklidil do opuštěné klece na zadní tyči MAREK JAROŇ. Krásná akce Baníku – 2:2. Asistence: Filip SOTORNÍK.
     
    33
    Blansko právě vstřelilo branku!
    Blansko se dostává do vedení. Domácí THON DANILUAL GUMNOK svedl sprinterský souboj s hostujícím Fulnekem o zdánlivě rutinní balón. Hostující obránce však v kritické chvíli podklouzl a domácí Thon tak šel prakticky sám na brankáře Murina, kterého překonal technickou střelou do levé části branky – 2:1. Asistence: Marek KALINA.
     
    8
    Blansko právě vstřelilo branku!
    Blansko rychle odpovídá! Po hostující ztrátě ve středu pole s k míči dostal Filip Smrčka. Ten míč zavedl až k vápnu, kde našel MILOŠE KAPURA. Ten si míč zpracoval, oklamal obránce a umístěnou střelu k pravé tyči nedal hostujícímu Murinovi šanci – 1:1. Asistence: Filip SMRČKA.
     
    6
    Tým Ostrava B právě vstřelil branku!
    První vážnější akce Baníku končí gólem. Zálešák patičkou posunul na Jaroně, který z pravé strany centroval nadýchaný centr. Nikdo z hostů na míč nedosáhl, avšak TOMÁŠ CHYLA míč nešťastně srazil do vlastní sítě – 0:1.

    Adam Přikryl

    Branky: 8. Kapur, 33. Thon, 79. Kapur – 6. Chyla (vla.), 42. Jaroň, 47. Sotorník

    Karty:   70. Drozd (OVB)


    FK Blansko: Kalina – Blažík, Chyla, Feik, Holman, Kapur, Thon Danilual Gumnok, Jaroš (72. Rajčinec), Kamenský, Černý, Smrčka (C)
    Náhradníci: Nešetřil – Tulajdan, Rajčinec, Crhan, Alassane Traore, Psota

    Trenér: Jiří Vorlický

    FC Baník Ostrava B: Murin – Zálešák, Chukwudi Stanley Charles (76. Jiříček), Drozd, Holaň, Jaroň (86. Kedroň), Fulnek (C), Gyang Lucky Emmanuel (46. Barkov), Sotorník, Remiáš, Temel
    Náhradníci: Matěj – Jiříček, Stoklásek, Kedroň, Barkov

    Trenér: Milan Chalupa

    Rozhodčí: Poláček – Gasnárek, Slabý

    Diváci: -
    bahis siteleri