Zlín – Jihlava 1:3 (kon.) | Pardubice B – Vsetín 1:4 (kon.) | Šumperk – Sokolov 4:3 (po pr.)
Poruba 2011 – Prostějov 4:3 (kon.) | Kolín – Litoměřice 2:1 (po pr.) | Frýdek-M. – Třebíč 6:2 (kon.)
Slavia – Přerov 0:3 (kon.)
konec
Berani Zlín
1:3 (0:0, 1:1, 0:2)
HC Dukla Jihlava
Středa 26.10.2022, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky - Zlín • Chance liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:56 Jiří FRONK - 1:3
     
    53:56
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nádherný gól! Otakar Šik dostal puk na pravé tyči, drze skrz Kašíkovo pracoviště našel JIŘÍHO FRONKA, ten tímto na zlatém podnose naservírovaným kotoučem nepohrdl a trefuje prázdnou klec. Libor Kašík ještě obětavě skočil po dráze střely, tady už ale neměl nárok – 1:3. Asistence: Otakar Šik a Patrik Miškář.
    43:37 Tomáš HARKABUS - 1:2
     
    43:37
    Dukla právě vstřelila branku!
    Krásná kombinace a hosté jdou do vedení! Jihlava se ještě v závěru přesilovky usadila v pásmu a ostřelovala Kašíka ze všech stran, zlínský gólman neudržel ránu z pravého kruhu, tu bombu vyslal zřejmě mladíček Jonáš Jungwirth. Puk se poté přelil na druhou stranu a tady se do něj ukázkově opřel TOMÁŠ HARKABUS! Libor Kašík byl naprosto mimo pozici, kus černé gumy letí do odkryté sítě – 1:2. Tohle je důležitá a možná i zlomová branka, nicméně nepředbíhejme. Asistence: Fabien Koří a Jonáš Jungwirth.
    38:40 Otakar ŠIK - 1:1
     
    38:40
    Dukla právě vstřelila branku!
    Vyrovnáno! Štiplavý pokus Lukáše Mareše od modré ještě Libor Kašík vyrazil, neudržel jej však ve výstroji a dostal se tak k němu pohotový OTAKAR ŠIK, toho času nejlepší střelec Dukly Jihlava. Důrazný mladík se vytočil a dorazil za zlínského gólmana, který už nedokázal zareagovat. Devátá Šikova branka v sezoně a hosté jsou zpět v zápase – 1:1. Asistence: Lukáš Mareš a Jiří Fronk.
    32:52 Valentin CLAIREAUX - 1:0
     
    32:52
    Zlín právě vstřelil branku!
    Krásná kombinace a první gól je tu! Jiří Ondráček jediným ťuknutím prodloužil pas od beka až na rychlého Antonína Honejska, ten zvedl hlavu, rozhlédl se a náramně našel na druhé tyči francouzského mušketýra VALENTINA CLAIREAUX, jenž už jen doklepl puk do sítě! Berani dávají důležitou branku a ujímají se vedení – 1:0! Asistence: Antonín Honejsek a Jiří Ondráček.
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 33. Claireaux (Honejsek, Ondráček) – 39. Šik (Mareš, Fronk), 44. Harkabus (F. Kočí, Jungwirth), 54. Fronk (Šik, Miškář)


    Berani Zlín: Kašík (Huf) – Suhrada, Gazda, Zbořil, Bartko, Talafa, Bukač, M. Novotný – Kubiš (C), P. Sedláček, Mrázek – Honejsek, Claireaux, Ondráček (A) – Köhler (A), Hejcman, Illéš – Pospíšil, Gago, Frömel.
    Trenér: Rostislav Vlach

    HC Dukla Jihlava: Beran (Wolf) – Mareš, Bilčík, Dundáček, D. Kolář, M. Jáchym, F. Kočí, Haman – Jungwirth, Skořepa (C), Šik – Harkabus, Miškář, Fronk – Beránek, Pořízek, Křehlík – Cachnín, Juda, V. Brož.
    Trenér: Viktor Ujčík

    Rozhodčí: Wagner, Rapák – Vašíček, Veselý
    bahis siteleri