Sparta – Vítkovice 3:2 (po pr.)
po prodl.
HC Sparta Praha
3:2 (1:0, 0:0, 1:2 - 1:0)
HC Vítkovice Ridera
Středa 26.10.2022, 18:30 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Tipsport extraliga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To byla ode mě poslední informace z tohoto utkání, děkuji všem za pozornost a u dalších online textových přenosů se budu těšit. Na počtenou! (21:02:00)
     
    Máme dobojováno! O vítězství Sparty rozhodl kapitán Michal Řepík, který stejně jako v nedělním utkání proti Mladé Boleslavi obstaral rozhodující branku. Pražané si tedy připisují do tabulky cenné dva body, vítkovičtí hokejisté odcestují domů s jedním bodem.
     
    Konec zápasu.
    60:41 Michal ŘEPÍK - 3:2
     
    60:41
    Sparta právě vstřelila branku! Máme rozhodnuto! Sparťané se dostali do útočného pásma a MICHAL ŘEPÍK svou střelou téměř z nulového úhlu překonal ležícího Stezku. Sparta vítězí. Asistence: Vladimír Sobotka, Michal Kempný.
     
    60:10
    Jdeme na to. Úvodní vhazování ve středovém kruhu vyhráli hosté, kteří se okamžitě přesouvají do útočného pásma. Kořenář zatím však nemusel zasahovat.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Je to tak, ve třetí třetině jsme viděli tři branky, Vítkovice dvakrát vyrovnaly a posléze měly šance. Oba brankáři však předvádějí výtečné výkony a drží své týmy ve hře o body. Kdo získá bonusový bod navrch? Prodloužení startuje už za chvíli!
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:28
    David Tomášek udělal ještě jeden zpětný oblouk ve středním pásmu, ale sparťané se nakonec k dalšímu ataku nedostali. Vypadá to, že uvidíme prodloužení.
     
    58:55
    Kempný nezachytil letící kotouč na útočné modré čáře a obránce Němeček se musel vrátit pro puk až do obranného pásma k brankáři Josefu Kořenářovi.
     
    58:01
    Poslední dvě minuty třetí třetiny! Nervozita se dá krájet, ani jeden z týmů nechce udělat chybu. Moravčík zacouval za branku a rozehrává.
     
    57:41
    Na dnešní utkání si našlo cestu do O2 areny celkem 8 864 skvělých diváků. Hra je mezitím znovu přerušena a vhazovat se bude ve středovém kruhu.
     
    57:22
    Kalus nerozehrál přesně v obranném pásmu a po Řepíkově ráně od modré čáry se Stezka rozhodl raději přerušit hru. Následovat bude další vhazování.
     
    56:39
    Fridrich srdnatě bojoval o kotouč se spoluhráčem v rohu kluziště a hosté se udrželi v útočném pásmu. Brankář Kořenář však nakonec nemusel zasahovat.
     
    56:10
    Patrik Koch obdržel přihrávku v obranném pásmu a hosté posílají puk na jistotu až na druhou stranu kluziště. Mezitím sparťané vyměňují své síly na ledě.
     
    55:14
    Marosz tečoval kotouč směrem do útočného pásma a hosté ještě zůstali před Kořenářem. Ten však nemusel zasahovat, jelikož sparťané včas zapracovali.
     
    54:55
    David Tomášek nemohl pokračovat v útočné akci, jelikož sudí píská zakázané uvolnění Sparty. Hra se za malou chvíli vrátí zpátky před Kořenáře.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 15. Sobotka (Řepík, Horák), 52. E. Thorell (Tomášek), 61. Řepík (Sobotka, Kempný) – 52. Lakatoš (Bukarts), 55. Kalus (Lindberg)


    HC Sparta Praha: Kořenář (J. Kovář) – Krejčík, Moravčík, Kempný, Mikliš, Němeček, Jandus, Polášek (A) – Sobotka (A), Horák, Řepík (C) – E. Thorell, D. Vitouch, Tomášek – D. Simon, G. Thorell, Hauser – Safin, M. Vitouch, Konečný.
    Trenér: Pavel Patera

    HC Vítkovice Ridera: Stezka (Klimeš) – Mikuš (A), Grman, Koch, Raskob, Gewiese, L. Kovář, J. Stehlík – Bukarts, Krieger, R. Půček – Fridrich, Chlán, Lakatoš (C) – Dej, Lindberg, Kalus – Lednický, Marosz, Krejsa.
    Trenér: Miloš Holaň

    Rozhodčí: Hribik, Jeřábek – Hynek, Špůr

    Diváci: 8 864
    thejrc.org