Boston – Calgary 3:1 (kon.) | Carolina – Edmonton 7:2 (kon.) | New Jersey – Ottawa 4:3 (po pr.)
Columbus – Philadelphia 5:2 (kon.) | Buffalo – Vegas 4:7 (kon.) | Detroit – NY Rangers 2:8 (kon.)
NY Islanders – Arizona 0:2 (kon.) | St. Louis – San Jose 5:3 (kon.) | Colorado – Nashville 5:3 (kon.)
Los Angeles – Chicago 2:1 (po pr.)
konec
Carolina Hurricanes
7:2 (1:0, 3:1, 3:1)
Edmonton Oilers
Pátek 11.11.2022, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:42 Jesper FAST - 7:2
     
    57:42
    Carolina právě vstřelila branku!
    Sedmý kousek v síti Oilers obstaral JESPER FAST. Švédský útočník šikovně zachytil rozehrávku Campbella vzduchem, puk si posunul na pravou stranou a bez problémů uklidil kotouč do odkryté brány. Bez asistence.
    55:49 Andrej SVEČNIKOV - 6:2
     
    55:49
    Carolina právě vstřelila branku!
    Čepice na led, hattrick je na světě! ANDREJ SVEČNIKOV nevzdal snažení o třetí zásah v zápase a odměna se dostavila. Původní střelu i bekhendovou dorážku Campbell pokryl, další bekhendové zakončení ale nezastavil ani v bráně klečící Bouchard. Asistence: Sebastian Aho a Calvin de Haan.
    54:27 Jordan MARTINOOK - 5:2
     
    54:27
    Carolina právě vstřelila branku!
    S největší pravděpodobností je rozhodnuto! JORDANU MARTINOOKOVI bekhendová střela v pádu vůbec nesedla, ale kanadský forvard ještě neuvěřitelně zapracoval a vleže trefil puk ze vzduchu za záda překvapeného Campbella. Asistence: Brady Skjei a Jesper Fast.
    47:26 Connor MCDAVID - 4:2
     
    47:26
    Edmonton právě vstřelil branku!
    CONNOR MCDAVID opět ukázal svou genialitu. Vzal zodpovědnost na sebe a poradil si tím nejlepším možným způsobem. Mezi kruhy zabrzdil, čímž zmátl nejbližšího protihráče, najel blíže bráně a bekhendem pověsil kotouč po břevno nad lapačku Kočetkova. Asistence: Tyson Barrie a Brett Kulak.
    39:59 Jordan STAAL - 4:1
     
    39:59
    Carolina právě vstřelila branku!
    Kapitán si umí vybrat správný čas ke skórování! JORDAN STAAL obdržel do pravého kruhu pas od Martinooka, bleskově seřídil mířidla a pokusem na zadní tyčku poslal hrací předmět mezi pravou rukou a betonem brankáře. Asistence: Jordan Martinook a Jaccob Slavin.
    30:24 Andrej SVEČNIKOV - 3:1
     
    30:24
    Carolina právě vstřelila branku!
    Svěřenci kouče Brind'Amoura si berou dvoubrankový náskok zpět! Martin Nečas má na kontě druhou asistenci, když zprava poslal kotouč na střed k ANDREJI SVEČNIKOVOVI a ruský forvard vypálil přes dvojici obránců ze zápěstí k levé tyči mimo dosah gólmana. Asistence: Martin Nečas.
    27:25 Zach HYMAN - 2:1
     
    27:25
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Další příležitost Oilers už končí gólem. Leon Draisaitl ještě bekhendovou střelou na Kočetkova nevyzrál, ale puk se za brankovou čáru odrazil šťastně od brusle ZACHA HYMANA, bránící Burns už nedokázal odpálit kus černé gumy mimo tři tyče. Asistence: Leon Draisaitl a Connor McDavid.
    25:58 Brent BURNS - 2:0
     
    25:58
    Carolina právě vstřelila branku!
    Proti třem to sice nevyšlo, ale v pokračující přesilovce proti čtyřem už se domácí trefili! Prudkou příhru Teräväinena zpracoval Martin Nečas na brusle, načež vymyslel parádní pas napříč kruhy na BRENTA BURNSE, za ránou z první k pravé tyči se Campbell přesouval marně. Asistence: Martin Nečas a Teuvo Teräväinen.
    19:40 Andrej SVEČNIKOV - 1:0
     
    19:40
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hurikáni střílí velmi důležitý první gól do šatny! Teuvo Teräväinen vybojoval puk u mantinelu a posunul jej do kruhu na ANDREJE SVEČNIKOVA, jehož nahrávku na Aha si padající Barrie smolně srazil do vlastní brány s odrazem od pravé tyče. Asistence: Teuvo Teräväinen a Sebastian Aho.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 20. A. Svečnikov (Teräväinen, Aho), 26. Burns (Nečas, Teräväinen), 31. A. Svečnikov (Nečas), 40. J. Staal (Martinook, Slavin), 55. Martinook (Skjei, Fast), 56. A. Svečnikov (Aho, de Haan), 58. Fast – 28. Hyman (Draisaitl, McDavid), 48. McDavid (Barrie, Kulak)


    Carolina Hurricanes: Kočetkov (Raanta) – Burns, Slavin (A), Pesce, Skjei, Chatfield, de Haan – Teräväinen, Aho (A), A. Svečnikov – Nečas, Kotkaniemi, Jarvis – Fast, J. Staal (C), Martinook – Stastny, Drury, Noesen.
    Trenér: Rod Brind'Amour

    Edmonton Oilers: Campbell (S. Skinner) – Barrie, Nurse (A), Ceci, Kulak, Bouchard, Murray, Niemeläinen – Puljujärvi, McDavid (C), Nugent-Hopkins – Hyman, Draisaitl (A), Holloway – Ryan, R. McLeod, Foegele – Shore, Janmark.
    Trenér: Jay Woodcroft

    Rozhodčí: Blandina, Brenk – Cherrey, Baker

    Diváci: 18 118
    bahis siteleri