Boston – Calgary 3:1 (kon.) | Carolina – Edmonton 7:2 (kon.) | New Jersey – Ottawa 4:3 (po pr.)
Columbus – Philadelphia 5:2 (kon.) | Buffalo – Vegas 4:7 (kon.) | Detroit – NY Rangers 2:8 (kon.)
NY Islanders – Arizona 0:2 (kon.) | St. Louis – San Jose 5:3 (kon.) | Colorado – Nashville 5:3 (kon.)
Los Angeles – Chicago 2:1 (po pr.)
konec
Colorado Avalanche
5:3 (1:1, 4:1, 0:1)
Nashville Predators
Pátek 11.11.2022, 03:00 • Ball Arena, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Statistiky
    Střely na bránu: 35 – 35 | Přesilová hra: 2/3 – 1/2 | Trestné minuty: 4 – 6

    Kdo se postavil do brankoviště?
    Alexandar Georgijev (COL) – 32 zákroků, 3 OG, úspěšnost 91,4 %, odchytal 60:00
    Kevin Lankinen (NSH) – 30 zákroků, 5 OG, úspěšnost 85,7 %, odchytal 57:35

    Česká a slovenská stopa
    Martin Kaut (COL) – 0+0, -2 účast, 2 střely na bránu, TM 0, čas na ledě 13:58

    Tři hvězdy utkání
    1. Mikko Rantanen (COL) – 2+1
    2. Logan O'Connor (COL) – 2+0
    3. Nathan MacKinnon (COL) – 0+2 (05:53:02)
     
    Mikko Rantanen a Logan O'Connor se výraznou měrou podepsali pod hladké vítězství Colorada nad Nashvillem, který má obrovské problémy v obraně. Oba hráči vstřelili shodně dva góly, přičemž finský útočník k nim přidal ještě jednu asistenci. Avalanche vyhráli potřetí za sebou. Hosté sice vedli, ale padli. Konečný výsledek. Colorado Avalanche 5 Nashville Predators 3.
     
    Konec zápasu.
     
    59:08
    Před bránou ruského brankáře bylo pořádné horko a Matt Duchene se dostal k odraženému puku, jeho střela z vrcholu pravého kruhu ale skončila v ochranné síti.
     
    59:00
    Do konce dnešního utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    58:39
    Kevin Lankinen znovu naskočil na střídačku a Filip Forsberg pálil na levém křídle z ostrého úhlu, jeho pokus byl ovšem přizvednut a skončil v ochranné síti. Oddechový čas pro Nashville.
     
    58:15
    Cale Makar zkusil vypálit na ose útočného pásma téměř od modré čáry, do jeho pokusu ale vložil hůl jeden z protihráčů a přizvedl ho vysoko do ochranné sítě.
     
    57:41
    Nashvillu se nepodařilo rozehrát podél střídaček a bylo mu odpískáno zakázané uvolnění. Kevin Lankinen se během krátká komerční přestávky vrátí do brány.
     
    57:03
    Predators se usadili v útočném pásmu a Kevin Lankinen naskočil na střídačku! Bez brankáře.
     
    56:30
    Alexandar Georgijev se vydal za svou bránu, aby zastavil nahození Predators od trestných lavic a rozehrál. Avalanche už hrají hodně jednoduše.
     
    55:38
    Avalanche rychle zareagovali a během pár sekund se dostali ke dvěma střelám, první z vrcholu pravého kruhu minula levý horní roh, zatímco druhé přední levou tyč.
     
    55:10
    Kapitán Nashvillu vzápětí vypálil na pravém křídle a Alexandar Georgijev vyrazil puk pouze před sebe, čehož mohl využít Matt Duchene, jenže byl pod tlakem.
     
    54:54
    Roman Josi vystihl parádně rozehrávku Avs a málem se řítil sám na bránu, domácí hokejisté ale měli štěstí, protože mu bylo rychle odpískáno postavení mimo hru.
     
    54:45
    Blíží se konec utkání a kotouč byl sražen mezi střídačky. Po přerušení hry následuje krátká komerční přestávka.
     
    54:24
    Nathan MacKinnon vypálil na bodu pravého kruhu pro vhazování, jeho střela ale postrádala přesnost a minula vzdálenější levý horní roh hostující brány Preds.
     
    51:34
    Roman Josi rychle míchal s pukem v blízkosti pravé tyče a pokusil se z ostrého úhlu zakončit bekhendem, Alexandar Georgijev byl ale pozorný a neinkasoval.
     
    51:06
    Jakov Trenin číhal před bránou a mířilo na něj nahození z pravého rohu útočného pásma, hostující útočník se ale k ohrožení domácí brány nakonec nedostal.
     
    49:00
    Tanner Jeannot si sjel z pravého křídla na osu útočného pásma a střelou zápěstím mířil do pravého horního rohu brány, Alexandar Georgijev měl ale čistý výhled a ukryl puk ve své lapačce. Následuje komerční přestávka.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 8. Rantanen (MacKinnon, Lehkonen), 27. L. O'Connor (D. Toews, Compher), 28. L. O'Connor (Compher), 31. Rantanen (MacKinnon, MacDermid), 36. Rodrigues (Rantanen, Makar) – 4. Tolvanen (McDonagh, Glass), 40. R. Johansen (Granlund, F. Forsberg), 43. Josi (Fabbro, Trenin)


    Colorado Avalanche: Georgijev (Francouz) – Makar (A), D. Toews, E. Johnson, MacDermid, Manson – Rantanen (A), MacKinnon (A), Lehkonen – Kaut, Rodrigues, Newhook – L. O'Connor, Compher, Cogliano – Hunt, Bowers, Ranta – MacDonald.
    Trenér: Jared Bednar

    Nashville Predators: Lankinen (Saros) – A. Carrier, Josi (C), Fabbro, Ekholm (A), Lauzon, McDonagh – Duchene, Granlund (A), F. Forsberg – Sissons, R. Johansen, Niederreiter – Jeannot, Jankowski, Trenin – Tolvanen, Glass, Co. Smith.
    Trenér: John Hynes

    Rozhodčí: Syvret, McIsaac – Mills, Knor

    Diváci: 18 134
    bahis siteleri