Příbram – Řisuty 7:4 (kon.) | Cheb – Letňany 1:6 (kon.) | SHKM Hodonín – Val. Meziříčí 4:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Kopřivnice 7:3 (kon.) | Písek – Vrchlabí 4:2 (kon.) | Znojmo – Nový Jičín 6:2 (kon.)
Žďár n/S – Opava 2:3 (po pr.) | Vel. Meziříčí – Havířov 3:4 (kon.) | Chomutov – Ústí n/L 6:3 (kon.)
Klatovy – Děčín 3:4 (kon.) | Mostečtí Lvi – Hronov 11:1 (kon.) | Kobra – Benátky n/J 5:2 (kon.)
Tábor – Jablonec n/N 11:0 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
7:3 (1:2, 4:1, 2:0)
HC ISMM Kopřivnice
Sobota 17.12.2022, 17:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • 2. liga skupina Východ • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:48 Marek TECL - 7:3
     
    59:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři potvrzují vítězství ránou do prázdné klece! Milan Valášek nahrál na MARKA TECLA, který měl jednoduchou úlohu, trefit prázdnou branku Kopřivnice! Asistence: Milan Valášek.
    45:21 Jiří BENÁK - 6:3
     
    45:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři přidávají šestý kousek do své skládačky. JIŘÍ BENÁK měl dost prostoru na modré čáře, využil clony před gólmanem a puk zapadl mezi tři tyče! Bez asistence.
    39:40 Milan VALÁŠEK - 5:3
     
    39:40
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři jdou opět do dvougólového náskoku! K trestnému střílení se postavil MILAN VALÁŠEK, který vykoupal Kubáně v brankovišti na jedničku! Zkušený gólman nestihl reagovat na dobře provedený nájezd.
    36:00 BRODEK - 4:3
     
    36:00
    Kopřivnice právě vstřelila branku! Hosté korigují stav zápasu po šedesáti sedmi sekundách, když se dostávají do kontaktu! Jan Mičán lítal v brankovišti ze strany na stranu, ovšem kotouč nedokázal uhlídat ve své moci. Z levé strany se prosadil nenápadnou střelou JIŘÍ BRODEK! Asistence: Matěj Mach a Jiří Pargáč.
    34:53 Tomáš KŘEHLÍK - 4:2
     
    34:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři střelecky ožívají ve druhé části, když se ujímají dvougólového náskoku! Dominik Dušek vjel do pásma po levé, všiml si na ose najetého TOMÁŠE KŘEHLÍKA, jenž uklidil puk mezi Kubáňovy betony! Asistence: Dominik Dušek a Marek Kopic.
    26:05 KŘEHLÍK - 3:2
     
    26:05
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! V zápase vidíme obrat, Havlíčkův Brod se dostává do vedení. Jakub Petržilka nahrával před pravou tyčí na TOMÁŠE KŘEHLÍKA, který si najel na kruh. Jeho rána z první skončila v protějším rohu Kubáňovy branky! Asistence: Jakub Petržilka a David Vala.
    20:50 Petr KUCHTA - 2:2
     
    20:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři využívají přesilovou hru na to, aby určili průběžný stav na 2:2. Luboš Voříšek z pravého rohu vystřihl křižnou nahrávku na PETRA KUCHTU, který byl na levém kruhu. Kapitán Havlíčkova Brodu vypálil nekompromisní ránu z první, proti které byl Kubáň bezmocný! Asistence: Luboš Voříšek a Roman Čermák.
    14:50 Dominik SUCHÝ - 1:2
     
    14:50
    Kopřivnice právě vstřelila branku! Rychlý kontr, který končí druhou brankou. Dvojice Michal Velecký s DOMINIKEM SUCHÝM využila špatné práce defenzivy Havlíčkova Brodu, když druhý jmenovaný bekhendovým blafákem nedal Mičánovi šanci! Asistence: Michal Velecký a Vojtěch Pindel.
    07:41 PÁRTL - 1:1
     
    07:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! V Kotlině máme vyrovnáno! David Vala nahodil puk od modré, který tečoval před brankářem Kubáněm FILIP PÁRTL, který si připisuje první gól za Havlíčkův Brod. Asistence: David Vala.
    02:40 SUCHÝ - 0:1
     
    02:40
    Kopřivnice právě vstřelila branku! Hosté bleskurychle využívají přesilovou hru a ujímají se vedení! Puk měl na holi DOMINIK SUCHÝ, který napoprvé nesupěl, ale následný pokus byl přesný. Puk projel pod pravým betonem gólmana! Asistence: Jiří Pargáč a Michal Velecký.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 8. Pártl (Vala), 21. Kuchta (Voříšek, Čermák), 27. Křehlík (Petržilka, Vala), 35. Křehlík (Dušek, Kopic), 40. Valášek (TS), 46. Benák, 60. Tecl (Valášek) – 3. Suchý (Pargáč, Velecký), 15. Suchý (Velecký, Pindel), 36. Brodek (Mach, Pargáč)


    BK Havlíčkův Brod: Mičán (M. Novák) – Benák, Vašíček (A), Kliment, Vala, Krejčí, Čermák, Kerber – Tecl, Kuchta (C), Valášek – Dušek, Voříšek (A), Kopic – Petržilka, Křehlík, Pártl – Eklund.
    Trenér: Aleš Kraučuk

    HC ISMM Kopřivnice: Kubáň (Baldik) – Dluhoš, Bartošák, Bail, Marek – Pargáč, Suchý (A), Pindel (A), Urban, Brodek, Velecký, Indrst, Fojtík, Barčák, Mach, O. Sluštík (C).
    Trenér: Ladislav Majkus

    Rozhodčí: Libor Veinfurter – Jakub Všetečka, Tomáš Jiruška

    Diváci: 222
    bahis siteleri