Příbram – Řisuty 7:4 (kon.) | Cheb – Letňany 1:6 (kon.) | SHKM Hodonín – Val. Meziříčí 4:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Kopřivnice 7:3 (kon.) | Písek – Vrchlabí 4:2 (kon.) | Znojmo – Nový Jičín 6:2 (kon.)
Žďár n/S – Opava 2:3 (po pr.) | Vel. Meziříčí – Havířov 3:4 (kon.) | Chomutov – Ústí n/L 6:3 (kon.)
Klatovy – Děčín 3:4 (kon.) | Mostečtí Lvi – Hronov 11:1 (kon.) | Kobra – Benátky n/J 5:2 (kon.)
Tábor – Jablonec n/N 11:0 (kon.)
konec
HC Baník Příbram
7:4 (2:0, 3:1, 2:3)
HC Řisuty
Sobota 17.12.2022, 16:00 • Zimní stadion Příbram • 2. liga skupina Západ • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:41 KÁNÍK - 7:4
     
    57:41
    Příbram právě vstřelila branku!
    Příbram si opět vytvořila slibný náskok! Josef Hasman vystihl špatnou rozehrávku Řisut a zpoza brány přihrál na připraveného JANA KÁNÍKA, jenž byl před klecí hostů úplně sám. Příbramský borec už neměl se zakončením sebemenší problém. Asistence: Josef Hasman a Tadeáš Pinkas
    55:19 KŘEPELKA - 6:4
     
    55:19
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Řisuty ještě chtějí utkání zdramatizovat! Na konci přesilovky se kotouče na modré ujal JONÁŠ KŘEPELKA, který ostrým projektilem propálil nic nevidícího Jirouška. Bod za asistenci si připisuje Zdeněk Petráš.
    50:10 BÍLEK - 6:3
     
    50:10
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Řisuty dobře kombinuhí v útočném pásmu a nakonec je z toho branka! Zdeněk Petráš našel rozjetého VÍTĚZSLAVA BÍLKA, jenž si Jirouška vytáhl z brankoviště a zakončil přesně do levého růžku příbramské svatyně. Bod za asistenci si připisuje Zdeněk Petráš.
    44:48 KRAUS - 6:2
     
    44:48
    Příbram právě vstřelila branku!
    Jan Bečvář se dostal do přečíslení dva na jednoho, vzal ho na sebe, ale do šťastného konce ho nedotáhl. Kotouč se však odrazil zpoza brány příhodně pro JIŘÍHO KRAUSE, jenž jej usměrnil mezi tři tyče. Asistence: Jan Bečvář a Tomáš Furch.
    42:15 ŘEPKA - 5:2
     
    42:15
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Baník ztratil v pravém rohu kluziště kotouč, kterého se zmocnil Zdeněk Petráš, jenž našel před bránou osamoceného PAVLA ŘEPKU. Ten dorážkou z první na vzdálenější tyč opět snižuje vedení domácího celku. Asistence: Zdeněk Petráš a Vítězslav Bílek.
    39:37 BEČVÁŘ - 5:1
     
    39:37
    Příbram právě vstřelila branku!
    Baník se v posledních vteřinách prostřední části hry prosazuje znovu! Řisuty nedokázaly vyhodit z vlastního pásma, čehož využil Tadeáš Pinkas, jenž je obral o kotouč a ihned přihrál na připraveného Josefa Hasmana mezi kruhy, který ještě kotouč posunul vedla na JANA BEČVÁŘE. Ten bekhendovou kličkou překonal brankáře hostů a zvedl vedení domácího celku už o čtyři branky. Asistence: Tadeáš Pinkas a Josef Hasman.
    37:53 KÁNÍK - 4:1
     
    37:53
    Příbram právě vstřelila branku!
    Josef Hasman rozjel protiútok Příbrami a od morré čáry nahodil na řisutskou klec, jenž JAKUB KÁNÍK jeho projektil na poslední chvíli lehce tečoval mezi betony Pánka, který už malou skulinku nedokázal utěsnit. Asistence: Josef Hasman a Petr Šinágl.
    23:37 BÍLEK - 3:1
     
    23:37
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Hosté snižují na rozdíl dvou branek! Michail Potechin zavezl kotouč do rohu útočného pásma, odkud našel na středu připraveného Zdeňka Petráše. Jeho pokus sice Jiroušek vykryl, na následnou dorážku VÍTĚZSLAVA BÍLKA byl ale krátký. Asistence: Michail Potechin a Zdeněk Petráš.
    20:29 JOSEFUS - 3:0
     
    20:29
    Příbram právě vstřelila branku!
    Tak tohle je blesková branka! Domácí po vhazování sice pásmo ztratili, avšak vzápětí jej dokázali vybojovat zpět. Nahození Petra Kafky zůstalo ležet v brankovišti, kde vznikl velký závar. Nejlépe se v něm zorientoval kapitán Příbrami PETR JOSEFUS, jenž hrací předmět doklepl do zcela odkryté klece. Asistence: Petr Eret a Petr Kafka.
    17:52 HAVLÍN - 2:0
     
    17:52
    Příbram právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovku! Josef Saňa vypálil z prostoru mezikruží, jeho pokus ale Pánek odrazil příhodně na hůl ONDŘEJE HAVLÍNA, který zamířil do téměř odkryté klece pod horní tyč. Asistence: Petr Kafka a Josef Saňa.
    08:30 HASMAN - 1:0
     
    08:30
    Příbram právě vstřelila branku!
    Stejná akce jako proběhla nyní na druhé straně posílá Příbram do vedení! Petr Šinágl našel v prostoru mezi kruhy zcela nebráněného JOSEFA HASMANA, jenž střelou z první pod vyrážečku otevírá skóre dnešního utkání. Asistence: Petr Šinágl a Robin Malý.

    Michal Jonáš

    Branky a nahrávky: 9. Hasman (Šinágl, Malý), 18. Havlín (Kafka, Saňa), 21. Josefus (Eret, Kafka), 38. Káník (Hasman, Šinágl), 40. Bečvář (Hasman, Pinkas), 45. Kraus (Bečvář, Furch), 58. Káník (Hasman, Pinkas) – 24. Bílek (Potechin, Petráš), 43. Řepka (Petráš, Bílek), 51. Bílek (Petráš), 56. Křepelka (Petráš)


    HC Baník Příbram: Jiroušek (Šofr) -Havlín, Zedek, vinš, Patzelt, Saňa (A), Jelínek, Zdeněk, Malý – Kafka (A), Bečvář, Hasman – Kraus, Pinkas, Josefus (C) – Furch, Brzák, Procházka – Káník, Šinágl, Eret
    Trenér: Pavel Marek

    HC Řisuty: Pánek (Šubrt) – Řepka, Potechin, Janda, Zich, Pokorný – Bláha, Rendla, Křepelka – Petráš, Chamrád, Pejchal – Bílek, Sýkora, Okegawa
    Trenér: Pavel Křepelka

    Rozhodčí: Daniel Kraval – Martin Kettner, Dominik Brož
    bahis siteleri