Česko – Švédsko cz 1:4 (kon.)
konec
Česko
1:4 (0:1, 1:2, 0:1)
Švédsko
Sobota 17.12.2022, 16:00 • Catena Arena, Ängelholm • Turnaj pěti zemí (ženy)
Partner:
    58:32 HJALMARSSON - 1:4
     
    58:32
    Švédsko právě vstřelilo branku! Výhra Švédek je zřejmě zpečetěna. Odkrytou branku českého týmu přesně trefila SARA HJALMARSSONOVÁ. Bez asistence.
    29:09 HYMLÁROVÁ - 1:3
     
    29:09
    Česko právě vstřelilo branku! Nekompromisní zakončení KLÁRY HYMLÁROVÉ a český tým už ztrácí pouze dva góly! Česká útočnice najela po levém křídle do útočného pásma a trefila přesně horní růžek u bližší tyče Söderbergové. Asistence: Tereza Vanišová, Vendula Přibylová.
    26:26 ANDERSSON - 0:3
     
    26:26
    Švédsko právě vstřelilo branku! Už se zdálo, že Švédky tuto obrovskou šanci nevyužijí, ovšem gólová siréna nakonec přeci jenom zní Catena arenou. Domácí se hnaly do přečíslení, Wiknerová posunula kotouč na úplně volnou Hjalmarssonovou, která však narazila pouze na připravený beton Škodové! Kotouč se však následně dostal na hůl LINNÉA ANDERSSONOVÉ, která měla snadnou práci a volný kotouč dorazila až do sítě. Asistence: Sara Hjalmarssonová, Felízia Wikner-Zienkiewiczová.
    20:59 Johansson T. - 0:2
     
    20:59
    Švédsko právě vstřelilo branku! Rána pro český tým, na úvod druhé třetiny prohrává už o dvě branky. Škodovou překonala přesnou střelou THEA JOHANSSONOVÁ a upevňuje tak vedení svého týmu. Asistence:
    17:39 Johansson L. - 0:1
     
    17:39
    Švédsko právě vstřelilo branku! Domácí hokejistky jdou do vedení po využité přesilové hře. Dlouho Škodová neměla žádnou práci a Švédky pouze kombinovaly na modré čáře, nakonec se však přeci jen dokázaly prosadit. Z dorážky uklidila puk do sítě LISA JOHANSSONOVÁ. Asistence: Sara Hjamalrssonová, Josefin Bouvengová.

    Libor Novák

    Branky a nahrávky: 30. Hymlárová (Vanišová, Přibylová) – 18. Johansson L. (Hjalmarsson, Bouveng), 21. Johansson T., 27. Andersson (Hjalmarsson, Wikner-Zienkiewicz), 59. Hjalmarsson


    Česko: Škodová (Švejdová) – Tejralová (A), Čajanová, Seroiszková, Jůzková, Trnková – Mlýnková, Pejzlová, Vanišová – Hymlárová, Přibylová (A), Neubauerová – Sarnovská, Pátková, Haasová – Kalová, Mills (C), Gruntová.
    Trenér: Carla MacLeod

    Švédsko: Söderberg (Holm) – Kjellbin, Holmgren, Andersson, Silén, Lidman, Forsgren, Gisler – Bouveng, Hjalmarsson, L. Johansson – T. Johansson, Olsson, Carlsson – Rask, Blom, Östlund – Wikner-Zienkiewicz, Antonsson, Thuvik.
    Trenér: Ulf Lundberg

    Rozhodčí: Kainberger, Henriksson – Classon, Lundgren
    bahis siteleri