Dortmund – Augsburg 4:3 (kon.) | Mönchengladbach – Leverkusen 2:3 (kon.)
konec
Borussia Dortmund
4:3 (2:2)
FC Augsburg
Neděle 22.01.2023, 15:30 • Signal Iduna Park, Dortmund • Německá Bundesliga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    78
    Dortmund právě vstřelil branku! Neskutečná pasáž utkání! Dortmund odpovídá nejlepším možným způsobem! Do propadnutého míče se z hranice velkého vápna položil GIOVANNI REYNA, jehož nádherná rána rozjásala zaplněný stadion!
     
    77
    Augsburg právě vstřelil branku! Neskutečné! Augsburg i na třetí pokus v dnešním souboji vyrovnává! První zakončení ještě skončilo na tyči, ale k dorážce se dostal DAVID ČOLINA, který pohotově doklepl míč do sítě!
     
    76
    Dortmund právě vstřelil branku! Dortmund se vrací do vedení! Domácímu trenérovi vyšlo střídání! JAMIE BYNOE-GITTENS rozjel celou akci z levé strany, navedl si míč na pravou nohou a technickým obstřelem uklidil míč k zadní tyči!
     
    45+2
    Augsburg právě vstřelil branku! Fantastický první poločas pokračuje! Hostující celek totiž opět vyrovnává! Ermedin Demirović si naběhl na přihrávku za obranu a dloubl míč přes Kobela. Míč mohl ještě odvrátit Ryerson, ale nešťastně si jej srazil do sítě! Gól byl nakonec připsán jako vlastní JULIANU RYERSONOVI!
     
    43
    Dortmund právě vstřelil branku! Dortmund se bleskově vrací zpět do vedení! Domácí měli k dispozici přímý kop v blízkosti velkého vápna. Brandtův centr si našel NICO SCHLOTTERBECK a hlavou překonal brankáře!
     
    40
    Augsburg právě vstřelil branku! Je vyrovnáno! Z pravé strany se se štěstím do pokutového území dostal ARNE MAIER, který zakončil vnějším nártem a jeho přízemní rána zapadla do sítě! Čisté svědomí nemá Nico Schlotterbeck, který v úvodu akce přišel o míč.
     
    30
    Dortmund právě vstřelil branku! Domácí Dortmund se po půlhodině hry dostává do vedení! Přihrávku na hranici velkého vápna dostal JUDE BELLINGHAM, který si na malém prostoru připravil míč k zakončení a prudkou ránou otevřel skóre!

    Tomáš Kubečka

    Branky: 30. Bellingham (Adeyemi), 43. N. Schlotterbeck (Brandt), 76. Bynoe-Gittens, 78. Reyna (Bellingham) – 40. Maier (Beljo), 45+2. Ryerson (vla.), 77. Čolina

    Karty:   85. Bellingham (DOR) – 45. M. Pedersen (AUG), 55. Cardona (AUG), 69. Jensen (AUG), 90+2. Gouweleeuw (AUG)


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 10:4. Střely mimo: 17:10. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 6:9.
    Borussia Dortmund: Kobel – Ryerson, Hummels, N. Schlotterbeck, Guerreiro – Bellingham, Özcan – Adeyemi (71. Bynoe-Gittens), Brandt (90+1. Süle), Malen (71. Reyna) – Moukoko (62. Haller).
    Náhradníci: Meyer – Dahoud, Modeste, M. Wolf.

    FC Augsburg: Gikiewicz – Gumny, Gouweleeuw, Uduokhai, M. Pedersen – Engels, Maier (77. Baumgartlinger), Rexhbecaj (77. Čolina), Vargas (13. Cardona, 65. Jensen) – Demirović, Beljo (77. Yeboah).
    Náhradníci: Koubek – Bauer, Caligiuri, Dorsch.
    bahis siteleri