Frankfurt – Kolín nad Rýnem 1:1 (kon.) | Union Berlín – RB Lipsko 0:3 (kon.)
konec
Eintracht Frankfurt
1:1 (0:1)
1. FC Kolín nad Rýnem
Neděle 03.09.2023, 15:30 • Deutsche Bank Park, Frankfurt • Německá Bundesliga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dlouho se hrál opatrný fotbal, než to před koncem poločasu nevydržel Max a na kraji vápna přišlápl nohu Martelovi. Nařízenou penaltu s přehledem proměnil Florian Kainz a ve 43. minutě poslal Kolín do vedení. Zvýšenou aktivitou v nastaveném čase Frankfurt přinutil soupeře ke dvěma faulům, jenž byly ohodnoceny žlutou kartou. Po přestávce se tak museli mít na pozoru oba defenzivní záložníci: Ljubičić i Martel.

    Ve druhé půli Frankfurt ještě přidal na aktivitě, ale brankáře Schwäbeho se mu dlouho nedařilo výrazněji ohrozit. Nebezpečno bylo až čtvrt hodiny před koncem, kdy Ngankamovu ránu po odvráceném rohu vychýlil Chabot špičkou svojí kopačky. Domácí dál utahovali šrouby a v 87. minutě se dočkali zasloužené odměny. Niels Nkounkou zůstal po rychlé akci na levé straně vápna sám a po předchozím zpracování vyrovnal nechytatelnou bombou na vzdálenější tyč. (17:36:47)
    Kolín ve Frankfurtu neudržel vedení a odveze si bod
     
    Držení míče: 60% : 40%.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 8:4.
    Rohy: 8:1. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 10:10.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Frankfurt se prokombinoval až před pokutové území, kde následně míč ztratil. Získat ho zpátky chtěl Jessic Ngankam, ale pomohl si při tom faulem. Kolín nad Rýnem už si remízu pohlídá.
     
    90+1
    Jens Hauge vymyslel chytrou nahrávku za obranu pro Ngankama, jenže situaci skvěle přečetl Marvin Schwäbe a včasným výběhem nebezpečný útok zastavil.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje 4 minuty.
     
    87
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    V Deutsche Bank Parku vytryskl gejzír radosti! Domácí zrovna utahovali šrouby, ale na druhou stranu měli i štěstí, že soupeř míč neodkopl, když Paxten Aaronson po rychlé akci našel na levé straně vápna nehlídaného NIELSE NKOUNKOUA. Ten si levačkou míč nejprve zpracoval a potom nechytatelnou bombou na vzdálenější tyč vyrovnal stav utkání.
     
    85
    Niels Nkounkou si všiml rozběhnutého spoluhráče a tomu adresoval přihrávku, Marvin Schwäbe se dal rychle do pohybu a balon před útočníkem zalehl.
     
    83
    Jenže s ní domácí tým nenaložil podle představ a následoval kontr. Několik hráčů pak marně dobývalo pokutové území, než do odraženého míče práskl Eric Martel a pořádnou dělovkou ohrozil jen obecenstvo sedící vysoko na tribuně.
     
    82
    Faride Alidou přetlačil Rodeho jen za cenu faulu, Frankfurt má k dispozici standardku z pravé strany.
     
    81
    Rohové kopy: 8:1.
     
    80
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt:
    ze hřiště odchází Aurélio Buta, přichází Paxten Aaronson.
     
    79
    Střídání v týmu 1. FC Kolín nad Rýnem:
    ze hřiště odchází Julian Chabot, přichází Luca Kilian.
     
    77
    Další dva rohy pro Eintracht. Při tom druhém vylezl Marvin Schwäbe z branky a vyboxoval balon ven. Režie mezitím nabídla opakování předchozí střely, která, ač se to zpočátku nezdálo, byla hodně nebezpečná. Julian Chabot ji totiž vychýlil špičkou kopačky.
     
    76
    Ze vzrůstajícího tlaku vytěžil Frankfurt roh. Götzeho odvrácený centr kdosi vrátil zpátky a kousek od penalty se uvolnil Jessic Ngankam, jeho svižnou střelu pravačkou Julian Chabot vychýlil mimo branku.
     
    75
    Držení míče: 59% : 41%.
     
    74
    Střídání v týmu 1. FC Kolín nad Rýnem:
    ze hřiště odchází Benno Schmitz, přichází Rasmus Carstensen.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 87. Nkounkou (P. Aaronson) – 43. Kainz

    Karty:   64. Marmúš (FRN) – 45+1. Ljubičić (KLN), 45+3. Martel (KLN), 70. Schmitz (KLN)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 8:4. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 10:10.
    Eintracht Frankfurt: Trapp (C) – Tuta, Koch, Pacho – Buta (80. P. Aaronson), Larsson (73. Rode), Schirí, Max (46. Hauge) – Dina Ebimbe (73. Nkounkou), Götze – Marmúš (67. Ngankam).
    Náhradníci: Grahl – Hasebe, Smolčić, Chaibi.

    Trenér: Dino Toppmöller.

    1. FC Kolín nad Rýnem: Schwäbe – Schmitz (74. Carstensen), Hübers, Chabot (79. Kilian), Paqarada – Ljubičić, Martel – Maina (58. Alidou), Kainz (C), Waldschmidt (58. Olesen) – Tigges (74. Adamjan).
    Náhradníci: Pentke – Huseinbašić, Finkgrafe, Christensen.

    Trenér: Steffen Baumgart.

    Rozhodčí: Badstübner – Schüller, Borsch.
    bahis siteleri