Tappara – Mannheim 2:1 (1:0 po s.n.) | Pardubice – Stavanger cz 5:1 (kon.) | Skellefteå – Rouen 0:1 (kon.)
Innsbruck – Belfast Giants 2:1 (kon.) | Ženeva – Bolzano 6:1 (kon.) | Rapperswil – Rauma 2:5 (kon.)
Salzburg – Ingolstadt 1:2 (kon.)
konec
EC Red Bull Salzburg
1:2 (0:0, 1:2, 0:0)
ERC Ingolstadt
Čtvrtek 07.09.2023, 20:20 • Eisarena, Salzburg • Hokejová Liga mistrů • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:12
    A je to tady. Atte Tolvanen už definitivně opustil své pracoviště, domácí hokejisté to v závěru základní hrací doby zkusí se šesti bruslaři v poli.
     
    58:12
    Tolvanen už pokukuje po střídačce, až dostane pokyn od trenérů definitivně zamířit ven ze své branky. Nyní tu máme oddechový čas domácích.
     
    50:35
    Casey Bailey se ocitl v další velké šanci! Hostující útočník se rozhodl ve výhodné pozici střílet, ale Tolvanen se přitiskl ke své tyčce a zakročil.
     
    43:59
    Na ledě se přiostřilo a jedním z aktérů byl také brankář Garteig. Sudí posílají na lavici hanby domácího Petera Hochkoflera (SLZ) a Mathewa Bodieho (ING).
     
    42:55
    Přesilovou hru si nyní zahrají domácí. Obránce Fabio Wagner (ING) vyfasoval od rozhodčích dvě trestné minuty za hákování a už sedí na trestné lavici.
     
    41:42
    Brankář Garteig vyjel ze svého pracoviště, aby pomohl svým obráncům s rozehrávkou. Přesilová hra hostí se pomalu chýlí ke svému konci a skóre se nemění.
     
    39:54
    Salzburg bude čelit další přesilové hře Ingolstadtu. Její podstatnou část si hosté zahrají ve třetí části. Na trestnou lavici usedl Benjamin Nissner (SLZ) za krosček.
    38:38 ROWE - 1:2
     
    38:38
    Ingolstadt právě vstřelil branku! To jsou věci! Hosté krátce před koncem druhé třetiny střílí druhou branku a vůbec poprvé v utkání jdou do vedení. ANDREW ROWE úplně sám na pravém kruhu pro vhazování trefil přesně na vzdálenější tyčku. Asistence: Travis St. Denis, Mathew Bodie.
     
    37:30
    Casey Bailey si udělal místo na modré čáře a posléze vyslal velmi nepříjemnou ránu, která snad všechny zaskočila. Halou to jen zahučelo.
    36:16 ROWE - 1:1
     
    36:16
    Ingolstadt právě vstřelil branku! Hosté se přeci jen dočkali a možná i zaslouženě vyrovnávají. ANDREW ROWE využil zmatků na modré čáře a v situaci tři na jednoho prostřelil bezmocného Tolvanena. Máme vyrovnáno a uvidíme, jak bude průběh utkání pokračovat dál. Bez asistence.
     
    29:48
    Patrik Virta si vyjel až na modrou čáru, odkud vyslal svižnou ránu zápěstím. Před brankou poté ještě clonil St. Denis, ale Tolvanen si našel dobrý výhled.
     
    26:39
    Patrik Virta si sebral kotouč za soupeřovou brankou a Tolvanen musel řešit nepříjemnosti. Domácí brankář celou situaci zvládl a zasáhl.
     
    22:05
    Bude se znovu vylučovat a za nebezpečný zákrok si jde odpočinout na trestnou lavici Wojciech Stachowiak (ING), který vyfasoval trest za faul kolenem.
    21:09 GENOWAY - 1:0
     
    21:09
    Salzburg právě vstřelil branku! Velká paráda domácího obránce Genowaye! CHAY GENOWAY přebruslil všechny obránce, objel branku a posléze jen zasunul kotouč do sítě za bezmocného Garteiga. Hosté se prosadili ve vlastním oslabení. Asistence: Mario Huber.
     
    19:14
    Hosté budou mít krátce před koncem první třetiny ojedinělou možnost na to, aby mohli skórovat. Mezi časoměřiče tentokrát zamířil Adam Payerl (SLZ) za podrážení.
     
    12:21
    Leon Hüttl se ocitl v obrovské příležitosti, ale osamocen před domácím brankářem nebyl úspěšný. Tolvanen bez větších obtíží zasáhl.
     
    11:50
    Ingolstadt si za chvíli zahraje klasickou početní výhodu. Na trestnou lavici usedl domácí útočník Florian Baltram (SLZ), který vyfasoval "dvojku" za hákování.
     
    07:28
    Garteig se znovu vyznamenal proti nebezpečné střele jednoho z domácích borců. Hostující brankář si našel dobrý výhled a ránu zneškodnil.
     
    05:55
    Hosté byli příliš aktivní a v útočném pásmu si počínali nedovoleně. Jedná se o Enrica Henriqueze-Moralese (ING), který vyfasoval menší dvouminutový trest za držení.
     
    00:44
    Ryan Murphy operoval s kotoučem na pravé straně kluziště a vynutil si faul! Na trestnou lavici usedl Travis St. Denis (ING), který vyfasoval menší trest za podrážení.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 22. Genoway (M. Huber) – 37. Rowe, 39. Rowe (St. Denis, Bodie)


    EC Red Bull Salzburg: Tolvanen (Kickert) – Robertson, Murphy, Stapelfeldt, Genoway, Wimmer, Lewington, Sinn, Harnisch – T. Raffl, Nissner, Schneider – Wukovits, Bourke, M. Huber – Hochkofler, Baltram, Payerl – P. Huber, Auer, Thaler.
    Trenér: Oliver David

    ERC Ingolstadt: Garteig (Williams) – Wagner, Zitterbart, Bodie, Hüttl, Schwaiger, Edwards, Jobke, Maginot – St. Denis, Virta, Höfflin – Dunham, Stachowiak, Bailey – Henriquez-Morales, Pietta, Nijenhuis – Krauß, Rowe, Simpson.
    Trenér: Mark French

    Rozhodčí: Nikolić, Smetana – Bärnthaler, Riecken

    Diváci: 2 153
    bahis siteleri