Tappara – Mannheim 2:1 (1:0 po s.n.) | Pardubice – Stavanger cz 5:1 (kon.) | Skellefteå – Rouen 0:1 (kon.)
Innsbruck – Belfast Giants 2:1 (kon.) | Ženeva – Bolzano 6:1 (kon.) | Rapperswil – Rauma 2:5 (kon.)
Salzburg – Ingolstadt 1:2 (kon.)
konec
EC Red Bull Salzburg
1:2 (0:0, 1:2, 0:0)
ERC Ingolstadt
Čtvrtek 07.09.2023, 20:20 • Eisarena, Salzburg • Hokejová Liga mistrů • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    43:59
    Na ledě se přiostřilo a jedním z aktérů byl také brankář Garteig. Sudí posílají na lavici hanby domácího Petera Hochkoflera (SLZ) a Mathewa Bodieho (ING).
     
    42:55
    Přesilovou hru si nyní zahrají domácí. Obránce Fabio Wagner (ING) vyfasoval od rozhodčích dvě trestné minuty za hákování a už sedí na trestné lavici.
     
    39:54
    Salzburg bude čelit další přesilové hře Ingolstadtu. Její podstatnou část si hosté zahrají ve třetí části. Na trestnou lavici usedl Benjamin Nissner (SLZ) za krosček.
     
    22:05
    Bude se znovu vylučovat a za nebezpečný zákrok si jde odpočinout na trestnou lavici Wojciech Stachowiak (ING), který vyfasoval trest za faul kolenem.
     
    19:14
    Hosté budou mít krátce před koncem první třetiny ojedinělou možnost na to, aby mohli skórovat. Mezi časoměřiče tentokrát zamířil Adam Payerl (SLZ) za podrážení.
     
    11:50
    Ingolstadt si za chvíli zahraje klasickou početní výhodu. Na trestnou lavici usedl domácí útočník Florian Baltram (SLZ), který vyfasoval "dvojku" za hákování.
     
    05:55
    Hosté byli příliš aktivní a v útočném pásmu si počínali nedovoleně. Jedná se o Enrica Henriqueze-Moralese (ING), který vyfasoval menší dvouminutový trest za držení.
     
    00:44
    Ryan Murphy operoval s kotoučem na pravé straně kluziště a vynutil si faul! Na trestnou lavici usedl Travis St. Denis (ING), který vyfasoval menší trest za podrážení.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 22. Genoway (M. Huber) – 37. Rowe, 39. Rowe (St. Denis, Bodie)


    EC Red Bull Salzburg: Tolvanen (Kickert) – Robertson, Murphy, Stapelfeldt, Genoway, Wimmer, Lewington, Sinn, Harnisch – T. Raffl, Nissner, Schneider – Wukovits, Bourke, M. Huber – Hochkofler, Baltram, Payerl – P. Huber, Auer, Thaler.
    Trenér: Oliver David

    ERC Ingolstadt: Garteig (Williams) – Wagner, Zitterbart, Bodie, Hüttl, Schwaiger, Edwards, Jobke, Maginot – St. Denis, Virta, Höfflin – Dunham, Stachowiak, Bailey – Henriquez-Morales, Pietta, Nijenhuis – Krauß, Rowe, Simpson.
    Trenér: Mark French

    Rozhodčí: Nikolić, Smetana – Bärnthaler, Riecken

    Diváci: 2 153
    bahis siteleri