Tampa – Nashville 5:4 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 5:3 (kon.) | Detroit – Washington 5:2 (kon.)
Minnesota – Chicago 3:2 (po pr.) | Montreal – Toronto 1:3 (kon.) | Philadelphia – New Jersey 2:3 (po pr.)
St. Louis – Dallas 3:4 (po pr.) | Vancouver – Edmonton 5:2 (kon.) | San Jose – Los Angeles 1:2 (po pr.)
Ottawa – Florida 4:2 (kon.)
po prodl.
Philadelphia Flyers
2:3 (1:2, 0:0, 1:0 - 0:1)
New Jersey Devils
Neděle 01.10.2023, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:28 Erik HAULA - 2:3
     
    62:28
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto, vítězí Ďáblové! Mercer před dvěma obránci volil zadovku do levého kruhu na finského spoluhráče ERIKA HAULU, centr druhé lajny vyslal svižnou ránu těsně nad ledem k protější tyči, kam Hart nedosáhl. Asistence: Dawson Mercer a Dougie Hamilton.
    56:54 Rhett GARDNER - 2:2
     
    56:54
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Vyrovnáno! Za vlastní bránou přišel o kotouč Smith, Matt Brown potom nahrál před ni trestuhodně volnému RHETTU GARDNEROVI a ten vyzrál na Vaněčka forhendovým pokusem nad levé brankářovo rameno. Asistence: M. Brown a Samu Tuomaala.
    16:42 Alexander HOLTZ - 1:2
     
    16:42
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Ďáblové dokonávají obrat! Chybnou rozehrávku Attarda vystihl Hischier a posunul puk k Meierovi, který rychlou přihrávkou našel před bránou najetého ALEXANDERA HOLTZE, jednadvacetiletý Švéd si potáhl puk po pravé ruce a padajícího Harta propálil tvrdou forhendovou střelou pod břevno. Asistence: Timo Meier a Nico Hischier.
    08:38 Curtis LAZAR - 1:1
     
    08:38
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Vyrovnáno! Navrátilec z trestné lavice Tyce Thompson dostal pas do přečíslení dvou na jednoho. Čtyřiadvacetiletý Američan si položil Andraeho a přihrávkou našel CURTISE LAZARA, od jeho pravé brusle puk šťastně zamířil mezi Hartovy betony. Asistence: Tyce Thompson.
    02:04 Wade ALLISON - 1:0
     
    02:04
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Na první gól fanoušci v aréně dlouho nečekali a k radosti většiny z nich jej obstaralo domácí mužstvo! Brink se levou stranou protáhl přes dva konkurenty a bekhendem našel před bránou WADEA ALLISONA, Vaněček se k levé tyči proti dobře umístěné střele přesouval neúspěšně. Asistence: Bobby Brink a Emil Andrae.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 3. Allison (Brink, Andrae), 57. Gardner (M. Brown, Tuomaala) – 9. Lazar (Tyce Thompson), 17. Holtz (Meier, Hischier), 63. Haula (Mercer, Hamilton)


    Philadelphia Flyers: Hart (Sandström) – Attard, Ginning, S. Walker, M. Staal, Ristolainen, Andrae – Konecny, Couturier (A), Furry – Brink, N. Cates, Allison – Atkinson (A), Laczynski, M. Brown – Tuomaala, Gardner, Lycksell.
    Trenér: John Tortorella

    New Jersey Devils: Vaněček (Schmid) – Hamilton, Siegenthaler, B. Smith, Hatakka, Foote, Vukojevic – Holtz, Hischier (C), Meier – Mercer, Haula, Palát (A) – Tyce Thompson, Tierney, Willman – Lazar, Criscuola, Bowers.
    Trenér: Lindy Ruff

    Rozhodčí: Sutherland, Halkidis – Jackson, Marquis

    Diváci: 12 855
    bahis siteleri