Tampa – Nashville 5:4 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 5:3 (kon.) | Detroit – Washington 5:2 (kon.)
Minnesota – Chicago 3:2 (po pr.) | Montreal – Toronto 1:3 (kon.) | Philadelphia – New Jersey 2:3 (po pr.)
St. Louis – Dallas 3:4 (po pr.) | Vancouver – Edmonton 5:2 (kon.) | San Jose – Los Angeles 1:2 (po pr.)
Ottawa – Florida 4:2 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
5:2 (0:1, 2:0, 3:1)
Edmonton Oilers
Neděle 01.10.2023, 03:12 • Rogers Arena, Vancouver • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:42 Raphael LAVOIE - 5:2
     
    48:42
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Blesková odpověď hostů, o kterou se postaral RAPHAEL LAVOIE. Ten přijal přihrávku na pravé straně útočného pásma a z kruhu vystřelil pod horní tyč domácí klece. Asistence: Philip Broberg.
    48:16 Di GIUSEPPE - 5:1
     
    48:16
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Začíná se z toho stávat debakl Edmontonu. Pátou branku Vancouveru vsítil po tečované střele od modré čáry PHILLIP DI GIUSEPPE, jenž protečoval ránu z nápřahu od Colea. Asistence: Ian Cole, Brock Boeser.
    45:08 Elias PETTERSSON - 4:1
     
    45:08
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovku! ELIAS PETTERSSON si podržel před kruhy puk trochu déle, čímž dokonale využil práce clonícího Kuzmenka, a zápěstím pak prostřelil Skinnera. Asistence: Brock Boeser, J.T. Miller.
    40:40 Andrei KUZMENKO - 3:1
     
    40:40
    Vancouver právě vstřelil branku!
    ANDREI KUZMENKO si sjel s pukem mezi kruhy a využívá dvojnásobnou početní převahu! Zamířil nad beton Skinnera, který přeci jen lehce tečoval, a puk se odrazil k pravé tyči. Asistence: Quinn Hughes, Elias Pettersson.
    30:28 Quinn HUGHES - 2:1
     
    30:28
    Vancouver právě vstřelil branku!
    QUINN HUGHES možná sám nemůže uvěřit, že se mu povedlo vstřelit další gól! S pukem totiž od levého mantinelu obkroužil útočné pásmo, dostal se k pravému kruhu a bekhendem se snažil spíš nahodit na Skinnera s úmyslem na možný odraz a dorážku. Jenže jeho bekhendová střela Skinnerovi propadla a o tyč končí v síti! Asistence: Brock Boeser, Phillip Di Giuseppe.
    28:35 Quinn HUGHES - 1:1
     
    28:35
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Krásná akce domácích, kteří se dostali do přečíslení dvou proti jednomu. Di Giuseppe zavezl puk do útočného pásma po pravé straně a poslal vysoký křižný pas na QUINNA HUGHESE, který baseballově dostal kotouč za záda Skinnera. Asistence: Phillip Di Giuseppe, Brock Boeser.
    18:34 Adam ERNE - 0:1
     
    18:34
    Edmonton právě vstřelil branku!
    ADAM ERNE zaujal postavení před brankovištěm a i trochu se štěstím se k němu dostal kotouč. Hostující útočník se obtočil kolem své osy a obstřelil brankáře Demka! Asistence: Brandon Sutter, Mattias Janmark.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 29. Hughes (Di Giuseppe, Boeser), 31. Hughes (Boeser, Di Giuseppe), 41. Kuzmenko (Hughes, Pettersson), 46. Pettersson (Boeser, Miller), 49. Di Giuseppe (Cole, Boeser) – 19. Erne (Sutter, Janmark), 49. Lavoie (Broberg)


    Vancouver Canucks: Demko (DeSmith) – Hughes, McWard, Cole, Hronek, Soucy, Myers – Boeser, Garland, Miller, Hoglander, Studnicka, Suter, Di Giuseppe, Petterson, Blueger, Beauvillier, Äman, Kuzmenko
    Trenér: Rick Tocchet

    Edmonton Oilers: Skinner (Pickard) – Bouchard, Nurse, Broberg, Gleason, Desharnais, Niemelainen – Janmark, Pederson, Sutter, Erne, Griffith, Malone, Brown, Bourgault, Hamblin, Lavoie, Kane, Nugent-Hopkins
    Trenér: Jay Woodcroft

    Rozhodčí: Dunning, Kozari – Mills, Hunt
    bahis siteleri