Vegas – Chicago 3:4 (po pr.) | Carolina – San Jose 3:0 (kon.) | New Jersey – Buffalo 5:4 (kon.)
Washington – Minnesota 3:2 (1:0 po s.n.) | Arizona – Los Angeles 4:5 (kon.) | Vancouver – St. Louis 5:0 (kon.)
Philadelphia – Anaheim 4:7 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
4:7 (0:2, 2:2, 2:3)
Anaheim Ducks
Sobota 28.10.2023, 19:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:40
    Hathaway byl vyslán za obranu Ducks obloučkem ze středního pásma. Před Dostálem ale "selhal", nedotáhl kličku do úspěšného konce a byl zastaven brankářem Anaheimu.
    57:00 Joel FARABEE - 4:7
     
    57:00
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    JOEL FARABEE si narazil za útočnou modrou puk s Bobbym Brinkem a střelou o tyčku Dostálovy klece snižuje na 4:7. Asistence: Bobby Brink, Noah Cates.
    51:12 Frank VATRANO - 3:7
     
    51:12
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté vyrazili v oslabení do útoku, Henrique zavezl puk na útočnou modrou čáru a přihrál na střed FRANKOVI VATRANOVI, jenž zkompletoval svůj druhý hattrick v této sezoně! Asistence: Adam Henrique.
     
    50:43
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks:
    Leo Carlsson – 2 min., krosček.
    49:51 Travis KONECNY - 3:6
     
    49:51
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Nakonec se domácím povedlo přesilovku využít! Couturier před brankou nestřílel zády k Dostálovi, ale posunul puk mezi kruhy na TRAVISE KONECNYHO, jenž měl před sebou víc než polovinu branky odkrytou a využil toho. Asistence: Sean Couturier, Bobby Brink.
     
    48:51
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks:
    HL – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Trevor Zegras.
    43:14 Brett LEASON - 2:6
     
    43:14
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Carrick vybojoval puk ve vlastním pásmu, rychle přebruslil do útoku a přihrál na pravou stranu brankoviště k BRETTOVI LEASONOVI, který o nohu či záda Erssona dostal puk do branky. Ducks vedou už 6:2. Asistence: Sam Carrick, Ross Johnston.
    42:42 Trevor ZEGRAS - 2:5
     
    42:42
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks vytvořili velký tlak na defenzivu Flyers. Několik střel bylo zblokovaných, nebo šlo mimo, načež mohli domácí vyvézt puk ze své třetiny. Jenže pohotově zasáhl Strome, který vybojoval kotouč a zachránil situaci, přičemž přihrál před kruhy na TREVORA ZEGRASE, který prostřelil Erssona a využívá přesilovku. Asistence: Ryan Strome.
     
    41:02
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers:
    Bobby Brink – 2 min., krosček.
     
    33:10
    Flyers navíc budou mít příležitost hrát přesilovou hru. Dvě minuty za sekání dostal Leason.
    32:35 Travis KONECNY - 2:4
     
    32:35
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A domácí evidentně otevřeli stavidla! Dostál podruhé kapituluje, když se Flyers dostali do přečíslení tří proti dvěma. TRAVIS KONECNY dostal na pravé straně přesný pas do jízdy a okamžitou střelou pod horní tyč překonal přesouvajícího se brankáře Anaheimu. Asistence: Sean Walker, Scott Laughton.
    31:49 Cam ATKINSON - 1:4
     
    31:49
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí přeci jen předvedli, že by se mohli dnes střelecky prosazovat! Rychlý protiútok po zisku puku ve středním pásmu, Tippett z levé strany křižně našel před brankou najetého CAMA ATKINSONA, který protečoval puk za Dostálova záda. Asistence: Owen Tippett, Cameron York.
    29:30 Adam HENRIQUE - 0:4
     
    29:30
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tentokrát nemůže být o gólu Anaheimu pochyb. Ersson vyrazil střelu Jonese jen před sebe, kam se ze strany přiřítil ADAM HENRIQUE, jenž sebral puk a odjel na levou stranu brankoviště, odkud využil odkryté klece ke zvýšení na 4:0. Asistence: Max Jones, Jakob Silfverberg.
    26:58 Frank VATRANO - 0:3
     
    26:58
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Rozhodčí nakonec usoudili, že kotouč přešel celým svým objemem brankovou čáru. Video kontrolovali poměrně dlouho a nejspíš měli lepší dostupný záběr. FRANK VATRANO tedy dává svůj druhý gól v utkání. Asistence: Jackson LaCombe, Ryan Strome.
     
    26:58
    Ducks se v rychlém protiútoku takřka prosadili, chyběly možná centimetry. LaCombe s Vatranem věří, že puk skončil za brankovou čárou, kterou měl Ersson překrytou betonem a puk vylovil následně z lapačky. Rozhodčí rozpažil. Komerční pauza.
     
    24:40
    Nápor Flyers nakonec Dostál a jeho spoluhráči ustáli, ale bude se vylučovat. Dvě minuty za držení dostává Ljubuškin.
     
    24:15
    Domácí vytvořili tlak na branku Dostála, ostřelují nejen prostor mezi tyčemi, ale také okolo. Dostál zatím odolává.
    15:20 Frank VATRANO - 0:2
     
    15:20
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté se však bleskově vrátili a FRANK VATRANO z hranice mezikruží poslal svou střelu zápěstím pod horní tyč Erssonovy klece! Ducks využívají přesilovku a vedou 2:0. Asistence: Cam Fowler, Mason McTavish.
     
    13:24
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers:
    Ryan Poehling – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
    06:57 Bitka mezi Deslauriersem a Johnstonem
     
    06:57
    Johnston a Deslauriers shodili ve středním pásmu rukavice a pustili se spolu do dlouhé šarvátky, ve které si oba vyměnili několik úderů, než se Johnstonovi povedlo natisknout soupeře na mantinel. Pak rozhodčí bitku ukončili.
    00:58 Ryan STROME - 0:1
     
    00:58
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš? První útok Anaheimu a první gól! Ersson vyrazil střelu z pravého kruhu od McTavishe pouze vedle sebe na levou stranu brankoviště, odkud RYAN STROME využil při dorážce odkryté branky. Asistence: Mason McTavish.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 32. Atkinson (Tippett, York), 33. Konecny (Se. Walker, Laughton), 50. Konecny (Couturier, Brink), 57. Farabee (Brink, N. Cates) – 1. R. Strome (McTavish), 16. Vatrano (Fowler, McTavish), 27. Vatrano (LaCombe, R. Strome), 30. Henrique (Max Jones, Silfverberg), 43. Zegras (R. Strome), 44. Leason (Carrick, R. Johnston), 52. Vatrano (Henrique)


    Philadelphia Flyers: Ersson (Hart) – York, Sanheim, Zamula, Se. Walker, Seeler, Belpedio – Tippett, Couturier, Atkinson – Konecny, Laughton (A), Foerster – Farabee, N. Cates, Brink – Deslauriers, Poehling, Hathaway.
    Trenér: John Tortorella

    Anaheim Ducks: Dostál (Gibson) – Fowler (A), LaCombe, Vaakanainen, Gudas, Mintjukov, Ljubuškin – Zegras, Carlsson, Terry (A) – Vatrano, McTavish, R. Strome – Max Jones, Henrique (A), Silfverberg – R. Johnston, Carrick, Leason.
    Trenér: Greg Cronin

    Rozhodčí: McCauley, MacDougall – Cherrey, Murray

    Diváci: 18275
    bahis siteleri