Galatasaray – Manchester Utd. 3:3 (kon.) | Sevilla – Eindhoven 2:3 (kon.) | Arsenal – Lens 6:0 (kon.)
Bayern – Kodaň 0:0 (kon.) | Benfica – Inter 3:3 (kon.) | Braga – Union Berlín 1:1 (kon.)
Real Madrid – Neapol 4:2 (kon.) | Real Sociedad – Salzburg 0:0 (kon.)
konec
Benfica Lisabon
3:3 (3:0)
Inter Milán
Středa 29.11.2023, 21:00 • Estádio do Sport Lisboa e Benfica • Liga mistrů • Skupina D
Předzápasové kurzy
    72. Alexis SÁNCHEZ - 3:3
     
    72
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Benfica ztrácí vedení 3:0 a v 72. minutě je stav 3:3. ALEXIS SÁNCHEZ rozhodně nekopl penaltu tak, jak by chtěl, jeho střela totiž nebyla příliš usměrněná k levé tyči. Ale Anatolij Trubin šel na druhou stranu a je srovnáno.
    58. Davide FRATTESI - 3:2
     
    58
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Kdo by byl po prvním poločase řekl, že v 58. minutě bude ztráta Interu už jen jednobranková. Acerbi poslal z levé strany krásný centr do vápna pro DAVIDE FRATTESIHO, který neméně hezkou hlavičkou usměrnil míč mimo dosah natahujícího se Trubina. Asistence: Francesco Acerbi.
    53. Marko ARNAUTOVIĆ - 3:1
     
    53
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Asistent rozhodčího Aleksejs Spasennikovs dnes nemá svůj den, i jeho druhý verdikt v podobě ofsajdu je opraven na branku. A video opravdu potvrzuje, že se muž s praporkem mýlil. MARKO ARNAUTOVIĆ snižuje na 1:3 a druhý poločas může být ještě hodně zajímavý. Bisseck se trošku vykoupil za chyby při dvou brankách Benfiky, vyhraným hlavičkovým soubojem usměrnil míč k levé tyči, kde ho sice vyškrábl koncem ruky Anatolij Trubin, ale na dorážku pohotového Arnautoviće už nedosáhl. Asistence: Yann Aurel Bisseck.
    34. João MÁRIO - 3:0
     
    34
    Benfica právě vstřelila branku!
    Čistý hattrick během 34 minut. Rafa Silva opět výborně posunul míč na Tengstedta, který se nacházel na pravé straně vápna. Dán si povodil obránce Acerbiho a poslal míč na hlavičku Silvy. Ten na něj nedosáhl, ale míč propadl k JOÄO MARIOVI, jenž se prosazuje potřetí během 29 minut. Asistence: Casper Tengstedt.
    13. João MÁRIO - 2:0
     
    13
    Benfica právě vstřelila branku!
    Gólman si ještě ani nestihl pořádně sáhnout na balon a už ho podruhé loví ze sítě. Za hranicí velkého vápna chtěl popoběhnout s míčem Kristjan Asslani, ale šel do zbytečného rizika. Tengstedt díky dobrému napadání se spoluhráčem Rafa Silvou sebral míč a prošel do vápna, kde ho nacentroval právě na parťáka z napadání. Od něj se míč odrazil přes Bissecka pro JOÄO MARIA, který se trefil prakticky do stejného místa. Tohle je studená sprcha pro hosty. Asistence: Casper Tengstedt.
    6. João MÁRIO - 1:0
     
    6
    Benfica právě vstřelila branku!
    Domácí tým jde do vedení po hezké akci. Z pravé strany přišel načechraný centr do vápna od Antónia Silvu na Tengstedta. Dánský útočník sklepl i zády k brance míč hlavou na JOÄO MARIA, který se trefil z prostoru u penaltového puntíku přesně k tyči. Asistence: Casper Tengstedt.

    Tomáš Lysý

    Branky: 6. João Mário (Tengstedt), 13. João Mário (Tengstedt), 34. João Mário (Tengstedt) – 53. Arnautović (Bisseck), 58. Frattesi (Acerbi), 72. A. Sánchez (pen.)

    Karty:   72. João Mário (BNF), 78. Morato (BNF) – 76. Cuadrado (INM)   86. Ant. Silva (BNF)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 5:9. Střely mimo: 4:3. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 13:9.
    Benfica Lisabon: Trubin – Aursnes, Ant. Silva, Otamendi (C), Morato – Florentino (79. Kökçü), R. Silva (90+9. Gouveia), Neves – Di María (89. T. Araújo), Tengstedt (79. Musa), João Mário (90+9. Chiquinho).
    Náhradníci: S. Soares, Kokubo – Cabral, Jurásek, João Victor.

    Trenér: Roger Schmidt

    Inter Milán: Audero – Bisseck, de Vrij (C) (77. Mchitarjan), Acerbi – Darmian (67. Cuadrado), Frattesi, Asllani, Klaassen (68. Barella), Augusto – Arnautović (68. Thuram), A. Sánchez (79. La. Martínez).
    Náhradníci: Sommer, Di Gennaro – Çalhanoğlu, Dimarco, Stabile, Kamate, Stanković.

    Trenér: Simone Inzaghi

    Rozhodčí: Andris Treimanis – Haralds Gudermanis, Aleksejs Spasennikovs
    bahis siteleri