Galatasaray – Manchester Utd. 3:3 (kon.) | Sevilla – Eindhoven 2:3 (kon.) | Arsenal – Lens 6:0 (kon.)
Bayern – Kodaň 0:0 (kon.) | Benfica – Inter 3:3 (kon.) | Braga – Union Berlín 1:1 (kon.)
Real Madrid – Neapol 4:2 (kon.) | Real Sociedad – Salzburg 0:0 (kon.)
konec
Benfica Lisabon
3:3 (3:0)
Inter Milán
Středa 29.11.2023, 21:00 • Estádio do Sport Lisboa e Benfica • Liga mistrů • Skupina D
Předzápasové kurzy
     
    90+9
    Střídání v týmu Benfica Lisabon:
    ze hřiště odchází Rafa Silva, přichází Tiago Gouveia,
    ze hřiště odchází João Mário, přichází Chiquinho.
    90+5. Barella rozezvučil spojnici břevna a tyče
     
    90+5
    Inter skutečně mohl jít do vedení a Benfica mohla mít naopak letos v pohárech hotovo. Nicoló Barella totiž napálil utěšenou střelou spojnici břevna a tyče! Další střela Dimarca už nebyla tak nebezpečná.
     
    89
    Angel Di María mohl před chvílí rozhodnout zápas, ovšem otázka, zda by gól přes intervenci VAR platil. Argentinec jde z placu a na poslední minuty ho nahradí Tomás Araújo.
    86. Červená karta pro Antonia Silvu za faul na Barellu
     
    86
    Je to tak. VAR v podání Ivana Bebeka se vrátil k zákroku Antónia Silvy na Nicolu Barella a po této intervenci ukazuje Andris Treimanis dvacetiletému portugalskému obránci červenou kartu.
    83. Auderův vynikající zákrok proti střele Di Maríy
     
    83
    Angel Di María mohl rozhodnout zápas umístěnou střelou do levé šibenice, kam ale vytrčil Emil Audero svou ruku a výborně udržel Inter na remíze.
     
    79
    Střídají také hosté, dnes naposled. Úspěšný střelec penalty Alexis Sánchez jde z placu a místo něj si zahraje postrach posledních minut, další argentinský mistr světa Lautaro Martínez.

    Odešel také domácí záložník Florentino a nastupuje turecký zadák Orkun Kökçü.
     
    79
    První střídání Rogera Schmidta možná přichází později, než by bylo zdrávo. Bývalý slávistický forvard Petar Musa jde na plac místo první poločas skvěle hrajícího Caspera Tengstedta.
     
    78
    Morato navíc dostává za zbytečně zakopnutý míč před autovým vhazováním žlutou kartu.
     
    77
    Simone Inzaghi posiluje útok, Stefan de Vrij jde z placu a na něj se dostane forvard Henrik Mchitarjan.
     
    76
    Juan Cuadrado po devíti minutách na hřišti kasíruje žlutou kartu za jasný faul na Joäo Maria.
     
    72
    Joäo Mário ještě dostává za protesty žlutou kartu.
    72. Alexis SÁNCHEZ - 3:3
     
    72
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Benfica ztrácí vedení 3:0 a v 72. minutě je stav 3:3. ALEXIS SÁNCHEZ rozhodně nekopl penaltu tak, jak by chtěl, jeho střela totiž nebyla příliš usměrněná k levé tyči. Ale Anatolij Trubin šel na druhou stranu a je srovnáno.
     
    69
    Pokutový kop je potvrzen, Inter bude mít šanci snížit pokutovým kopem, ke kterému se staví Alexis Sánchez.
    69. Penaltový zákrok Otamendiho na Sáncheze
     
    69
    V permanenci bude opět zřejmě VAR. Otamendi ve vápně škrtl o levou nohu Marcuse Thurama a sudí nekompromisně ukazuje na penaltu. A tu bude opravdu potvrzovat videoasistent, kterým je dnes zkušený Chorvat Ivan Bebek.
     
    68
    Střídání v týmu Inter Milán:
    ze hřiště odchází Marko Arnautović, přichází Marcus Thuram,
    ze hřiště odchází Davy Klaassen, přichází Nicoló Barella.
     
    67
    Prvním střídajícím hráčem Interu je Matteo Darmian. Obránce přepouští místo Juanu Cuadradovi, také defenzívnímu hráči.
    58. Davide FRATTESI - 3:2
     
    58
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Kdo by byl po prvním poločase řekl, že v 58. minutě bude ztráta Interu už jen jednobranková. Acerbi poslal z levé strany krásný centr do vápna pro DAVIDE FRATTESIHO, který neméně hezkou hlavičkou usměrnil míč mimo dosah natahujícího se Trubina. Asistence: Francesco Acerbi.
    53. Marko ARNAUTOVIĆ - 3:1
     
    53
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Asistent rozhodčího Aleksejs Spasennikovs dnes nemá svůj den, i jeho druhý verdikt v podobě ofsajdu je opraven na branku. A video opravdu potvrzuje, že se muž s praporkem mýlil. MARKO ARNAUTOVIĆ snižuje na 1:3 a druhý poločas může být ještě hodně zajímavý. Bisseck se trošku vykoupil za chyby při dvou brankách Benfiky, vyhraným hlavičkovým soubojem usměrnil míč k levé tyči, kde ho sice vyškrábl koncem ruky Anatolij Trubin, ale na dorážku pohotového Arnautoviće už nedosáhl. Asistence: Yann Aurel Bisseck.
     
    52
    Marco Arnautović po rohu Alexise Sáncheze z pravé strany získal míč a zblízka jej dostal do branky. Jeho radost ale přes asistenta Aleksejse Spasennikovse trvala jen chvilku. Rakouský forvard se hodně zlobí a uvidíme, co na to VAR.
    34. João MÁRIO - 3:0
     
    34
    Benfica právě vstřelila branku!
    Čistý hattrick během 34 minut. Rafa Silva opět výborně posunul míč na Tengstedta, který se nacházel na pravé straně vápna. Dán si povodil obránce Acerbiho a poslal míč na hlavičku Silvy. Ten na něj nedosáhl, ale míč propadl k JOÄO MARIOVI, jenž se prosazuje potřetí během 29 minut. Asistence: Casper Tengstedt.
    27. Arnautović velkou šanci nevyužil
     
    27
    Rázem mohlo být sníženo. Marko Arnautović přebral míč na hranici ofsajdu od Frattesiho, vyhnul se kapitánovi Otamendimu a mířil sám na Trubina, který jeho zakončení skvěle přečetl a vyrazil na roh. Možná klíčový zákrok bývalého brankáře Šachtaru Doněck.
    23. Angel Di María mířil těsně nad
     
    23
    Mistr světa Angel Di María dostal velmi dobrý míč od Joäo Maria, který je opravdu dnes při chuti. Výborné sklepnutí přímo proti noze Argentince, který je v Benfice na hostování z Juventusu. Do míče se opřel z první, ale mířil těsně nad břevno.
    13. João MÁRIO - 2:0
     
    13
    Benfica právě vstřelila branku!
    Gólman si ještě ani nestihl pořádně sáhnout na balon a už ho podruhé loví ze sítě. Za hranicí velkého vápna chtěl popoběhnout s míčem Kristjan Asslani, ale šel do zbytečného rizika. Tengstedt díky dobrému napadání se spoluhráčem Rafa Silvou sebral míč a prošel do vápna, kde ho nacentroval právě na parťáka z napadání. Od něj se míč odrazil přes Bissecka pro JOÄO MARIA, který se trefil prakticky do stejného místa. Tohle je studená sprcha pro hosty. Asistence: Casper Tengstedt.
     
    11
    Tengstedt je při chuti. Po dobrém sklepnutí se dostal k míči na hranici vápna, ovšem i on střílel přesně tam, kde byl připravený brankář. U Interu je to Emil Audero.
    6. João MÁRIO - 1:0
     
    6
    Benfica právě vstřelila branku!
    Domácí tým jde do vedení po hezké akci. Z pravé strany přišel načechraný centr do vápna od Antónia Silvu na Tengstedta. Dánský útočník sklepl i zády k brance míč hlavou na JOÄO MARIA, který se trefil z prostoru u penaltového puntíku přesně k tyči. Asistence: Casper Tengstedt.

    Tomáš Lysý

    Branky: 6. João Mário (Tengstedt), 13. João Mário (Tengstedt), 34. João Mário (Tengstedt) – 53. Arnautović (Bisseck), 58. Frattesi (Acerbi), 72. A. Sánchez (pen.)

    Karty:   72. João Mário (BNF), 78. Morato (BNF) – 76. Cuadrado (INM)   86. Ant. Silva (BNF)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 5:9. Střely mimo: 4:3. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 13:9.
    Benfica Lisabon: Trubin – Aursnes, Ant. Silva, Otamendi (C), Morato – Florentino (79. Kökçü), R. Silva (90+9. Gouveia), Neves – Di María (89. T. Araújo), Tengstedt (79. Musa), João Mário (90+9. Chiquinho).
    Náhradníci: S. Soares, Kokubo – Cabral, Jurásek, João Victor.

    Trenér: Roger Schmidt

    Inter Milán: Audero – Bisseck, de Vrij (C) (77. Mchitarjan), Acerbi – Darmian (67. Cuadrado), Frattesi, Asllani, Klaassen (68. Barella), Augusto – Arnautović (68. Thuram), A. Sánchez (79. La. Martínez).
    Náhradníci: Sommer, Di Gennaro – Çalhanoğlu, Dimarco, Stabile, Kamate, Stanković.

    Trenér: Simone Inzaghi

    Rozhodčí: Andris Treimanis – Haralds Gudermanis, Aleksejs Spasennikovs
    bahis siteleri