Řisuty – Klášterec nO 2:6 (kon.) | Frýdek-M. – Uničov 6:7 (kon.) | Havířov – Prostějov 4:6 (kon.)
Uh. Hradiště – Opava 1:3 (kon.) | Val. Meziříčí – Vsetín 6:1 (kon.) | SHK Hodonín – Nový Jičín 6:2 (kon.)
Přerov – Karviná (Baník) 6:4 (kon.) | Kobra – Děčín 5:4 (po s.n.) | Jablonec n/N – Klatovy 5:3 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
6:4 (1:1, 3:0, 2:3)
HK Baník Karviná
Sobota 18.09.2010, 17:002. liga skupina Východ
Partner:
     
    59:24
    Přerov právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Do prázdné branky přidává šestý gól Zubrů PAVEL HANÁK. Asistence: Jiří Osina.
     
    53:55
    Orlová právě vstřelila branku!
    Znovu se Olejáři přibližují Zubrům na rozdíl jediného gólu! Při hře ve čtyřech se před branku natlačil RADIM VALCHAŘ a kotouč u tyčky pohodlně zasunul. Asistence: Miroslav Javín.
     
    45:16
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak to byla odpověď rychlostí blesku! ANTONÍN SPRUŠIL se z mezikruží trefil parádně k tyči a Zubři znovu vedou o dvě branky. Asistence: Daniel Faltýnek.
     
    44:58
    Orlová právě vstřelila branku!
    A drama je na světě! Mezi Tihlářovy betony zamířil RADIM VALCHAŘ a puk se došoural za čáru. Asistence: Michal Holuša, Miroslav Javín.
     
    40:46
    Orlová právě vstřelila branku!
    Olejáři se ještě nemíní vzdát a hned v úvodu třetí třetiny snižují. Ostrá střela MIROSLAVA JAVÍNA od modré čáry prošla až do sítě. Asistence: Petr Grygar.
     
    38:57
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přesilovka Zubrů pět na tři je využita! Domácí utahali trojici bránících hráčů a MARTIN KOTÁSEK přesnou střelou zvýšil vedení Přerova už na 4:1. Asistence: Jakub Ferenc.
     
    35:39
    Přerov právě vstřelil branku!
    To je neuvěřitelné jaký gól nyní pustil brankář Gleich! VLADIMÍR KOČARA nahodil z téměr půlky hřiště puk na branku hodně vysokým lobem a ten k překvapení všech skončil za čárou. Gólman Olejářů se musí červenat až za ušima! Bez asistence.
     
    33:34
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři znovu bleskově využívají přesilovku a opět je střelcem gólu JAN KOLÁŘ! Ten si počkal na odražený puk po Sprušilově střele a bez váhání jej zametl do klece. Asistence: Antonín Sprušil, Daniel Faltýnek.
     
    18:22
    Přerov právě vstřelil branku!
    Bleskové využití přesilovky! Po střele Faltýnka se dostal k dorážce JAN KOLÁŘ a Gleichovi propadl kotouč do branky. Asistence: Daniel Faltýnek.
     
    16:19
    Orlová právě vstřelila branku!
    A Olejáři jdou do vedení! Zubři na pár vteřin zapomněli bránit a to se jim hrubě vymstilo. MAREK IVAN u tyče procpal kotouč za čáru. Asistence: Lukáš Mičulka.

    Aleš Novotný

    Branky a nahrávky: 19. Kolář (Faltýnek), 34. Kolář (Sprušil, Faltýnek), 36. Kočara, 39. Kotásek (Ferenc), 46. Sprušil (Faltýnek), 60. Hanák (Osina) - 17. Ivan (Mičulka), 41. Javín (Grygar), 45. Valchař (Holuša, Javín), 54. Valchař (Javín)


    HC ZUBR Přerov: Tihlář (Okáč) - Pala, Faltýnek, Ferenc, Osina, Vlček, Sklenář, Pírek, Holík - Kolář, Sprušil, Ditrich - Sedlák, Hanák, Kotásek - Kočara, Kohút, Sršeň - Palička, Menšík, Kundrátek
    HK Baník Karviná: Gleich (Šafránek) - Flašar, Javín, Štefanka, Tomis, Samiec, Hegegy, Urbánek, Blatoň, Škatula, Studený, Valchař, Holuša, Grygar, Kraft, Ivan, Galgonek, Mičulka

    Rozhodčí: Alka - Held, Velinský
    bahis siteleri