Kadaň – Chrudim 2:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 1:2 (po pr.) | Ústí n/L – Chomutov 5:4 (po pr.)
Třebíč – Olomouc 2:3 (kon.) | Beroun – Benátky n/J 2:0 (kon.) | Tábor – Litoměřice 3:2 (po s.n.)
Hr. Králové – Jihlava 4:3 (po s.n.) | Vrchlabí – Znojmo 2:3 (po s.n.)
po prodl.
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:2 (0:0, 0:0, 1:1 - 0:1.)
IHC Králové Písek
Sobota 18.09.2010, 17:001. liga (ČR)
Partner:
     
    65:00
    Konec zápasu.
     
    60:12
    Písek právě vstřelil branku!

    Hned po vhazování rozhoduje o psíeckém vítězství přesnou trefou MICHAL PŠURNÝ, který bleskově propálil překvapeného gólmana Suchana! Asistence: Michal Dragoun.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    O vítězi se v základní hrací době nerozhodlo, na řadu přichází pětiminutové prodloužení.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak Rebelům nakonec hra bez brankáře vyšla. Kotouč putoval krátce po vhazování po ose Roman Vondráček - Vojtěch Němec - MIROSLAV TŘETINA, při čemž posledně jmenovaný propálil zblízka dosud neprůstřelného gólmana Jágra! Asistence: Vojtěch Němec, Roman Vondráček.
     
    59:17
    Havlíčkův Brod se snaží co nejvíce střílet, tentokrát to předvedl hned ho publy Třetina, ale jeho projektil doletěl jen do nastavené lapačky.
     
    58:59
    Meidl pálil úplně sám na levé straně bez přípravy a gólman Jágr vytáhl skvělý zákrok, když na poslední chvíli ramenem vyrazil kotouč nad svou bránu do ochranné sítě!
     
    58:52
    Písek si vyžádal oddechový čas.
     
    58:37
    Hosté vyhodili kotouč z obranného, který málem zasáhl opuštěnou bránu. Pravou tyčku minul k velkému štěstí domácích jen o pár centimetrů.
     
    58:17
    Rebelové hrají power-play!
     
    58:03
    Na trestnou lavici současně usedají P. Novák (PIS) za nedovolené bránění a Kempný (HBR) za hrubost. Havlčíkův Brod si vyžádal oddechový čas.
     
    57:39
    Rebelové se na chvíli udrželi v útočném pásmu a vyslali ze svých holích dva nepřesné projektily, záhy však kotouč opustil hrací plochu a bude se vhazovat ve středním pásmu blíže písecké modré čáře.
     
    56:53
    Švaňhal se začínal uvolňovat mezi kruhy do dobré střelecké pozice a za záchrannou brzdu musel zatáhnout Dragoun (PIS), jenž fauloval podražením.
     
    55:50
    Rebelové drží hru v útočném pásmu a snaží se vyvinout nápor na gólmana Jágra, což se jim zatím daří, ale k nebezpečnější střele se dosud neprobili.
     
    54:52
    Nahozený kotouč schoval v lapačce gólman Suchan, který neměl, komu by okamžitě rozehrál kotouč, a tak raději přerušil hru.
     
    53:54
    Písek právě vstřelil branku!

    Od Michala Dragouna se dostal kotouč šťastným odrazem na hůl MICHALA PŠURNÉHO, jenž se objevil úplně sám v levém kruhu a přesnou ranou vymetl pravý horní růžek Suchnaovy brány! Asistence: Michal Dragoun.
     
    53:07
    Dlouhá nahrávka svůj cíl v podobě na levé straně rozjetého útočníka Fiedlera nenašla a skončila pouze na zakázaném uvolnění.
     
    52:39
    Zohornovo nahození ze střední pásma nadvakrát chytil gólman Jágr, který před dojíždějícími útočníky Havlíčkova Brodu ukryl kotouč pod lapačkou a přerušil hru.
     
    51:38
    Dnešní utkání sleduje 853 diváků.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 60. Třetina (Němec, Vondráček) - 54. M. Pšurný (Dragoun), 61. M. Pšurný (Dragoun)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Suchan (Neruda) - Kempný, Soldán, Sova, Morava "C", Vošmik, A. Jelínek, M. Blažek, Zítka - Vondráček "A", Třetina "A", Knotek, Meidl, Voj. Němec, Fiedler, Švaňhal, Zábranský, Zohorna, Hadrava, Vylíčil, Ondráček.
    IHC Králové Písek: Jágr (Pinkas) - Vomela, Vráblík, Výborný "C", P. Novák, Kalečík, P. Procházka, Mazanec, Jank - Suja, Dragoun "A", M. Pšurný, Kudrna "A", Ferebauer, Polodna, Slavík, Bláha, V. Novák, Kellner, Stejskal, Šulčík.

    Rozhodčí: M. Jebavý - M. Kreuzer, D. Polonyi.

    Diváci: 853
    bahis siteleri