Kadaň – Chrudim 2:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 1:2 (po pr.) | Ústí n/L – Chomutov 5:4 (po pr.)
Třebíč – Olomouc 2:3 (kon.) | Beroun – Benátky n/J 2:0 (kon.) | Tábor – Litoměřice 3:2 (po s.n.)
Hr. Králové – Jihlava 4:3 (po s.n.) | Vrchlabí – Znojmo 2:3 (po s.n.)
po prodl.
HC Slovan Ústí nad Labem
5:4 (2:1, 1:3, 1:0 - 1:0)
Piráti Chomutov
Sobota 18.09.2010, 17:00 • Zlatopramen aréna, Ústí nad Labem (kapacita 6 500 diváků) • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    64:49
    Lvi právě vstřelili branku!
    Pouhých jedenáct vteřin před koncem prodloužení rozhodl o tom, že v Ústí zůstanou dva body PETR HOŘAVA. Z pravého kruhu se prosadil střelou švihem, když se mu předtím položil jeden z hostujících hráčů, ústecký bek si počkal a zamířil přesně. Asistence: Martin Šagát, Robin Hanzl.
     
    62:00
    Velkou šanci měl Hovorka. U tyče zkrotil vysoký puk a jeho pokus bravurním skluzem likvidoval Hanuljak, stejně jako dělovku Zemana. Hosté jsou už ve čtyřech. POP zásahu jejich brankáře proti Hanzlovi ve vlastním pásmu.
     
    Hraje se 4 na 3.
     
    59:44
    Radek Duda (CHM) - 2 vysoká hůl.
     
    59:44
    Mikulík vyhrál buly a Ludvík z dobré pozice minul branku, Pak hosté faulovali.
     
    58:29
    Lvi právě vstřelili branku!
    Domácí se přeci jen dočkali vyrovnání. Využili přesilovku a nasměrovali utkání do prodloužení. Mikulík vybojoval puk a od zadního hrazení jej vrátil do palebné pozice mezi kruhy. ONDŘEJ HOLOMEK se do něj opřel procedil Hanuljakovy betony. Asistence: Milan Mikulík.
     
    57:16
    Petr Jíra (CHM) - 2 min. sekání.
     
    47:53
    Jan Mucha (CHM) - 2 min. vyhození puku mimo hřiště.
     
    41:55
    Procházka se dostal za záda domácí obrany. Trochu ze strany měl však velmi dobrou příležitost. Střelou po zemi Orcta nenachytal. Předtím trochu směšně spadl při zastavovaní puku Hanuljak. Rod zachytil touš ve středním pásmu, když ještě brankář hostů nebyl na místě. Čas pro zakončení však prováhal.
     
    40:00
    Richard Diviš (UNL) - 2 min. vysoká hůl.
     
    37:01
    Mikulík ve vyložené šanci! Po odraženém puku byl mezi kruhy sám. Ostrým projektilem trefil Hanuljaka.
     
    36:40
    Na útočné modré propadl Gureň. Hosté mířili do jasné šance. Jíra s Procházkou však sami před Orctem ztroskotali na jeho levém betonu.
     
    31:48
    Chomutov právě vstřelil branku!
    Tak to bylo bleskové využití. Rána JANA BENDY se zastavila až v síti. Navíc budou hosté hrát ještě 1:50 min. přesilovku. Asistence: Radekl Duda, David Havíř.
     
    31:38
    David Ludvík (UNL) - 2 min. vysoká hůl.
     
    31:38
    Ústí míří po faulu Ludvka zase do tří! 0:45 min.
     
    30:13
    Marek Hovorka (UNL) - 2 min. hrubost.
     
    28:55
    Lvi právě vstřelili branku!
    Gólový festival pokračuje. Holomkova střela z dálky mířila do tyčky a na brankovišti si počínali důrazněji domácí. Kankova dorážka ještě v brance neskončila, bekhend DAVIDA LUDVÍKA již rozhozeného Hanuljaka překonal. Asistence: Petr Kanko, Ondřej Holomek.
     
    27:17
    Chomutov právě vstřelil branku!
    JAN BENDA skočil z trestné na led přesně v době, když vyvážel puk Duda a jeli prakticky ve dvou na ústeckého brankáře. Radek Duda jej nalákal na sebe a poslal puk na brankoviště, kde si s ním bývalý německý reprezentant poradil. Asistence: Radek Duda.
     
    25:18
    Jan Benda (CHM) - 2 min. držení.
     
    23:05
    Roman Němeček (UNL) - 2 min. pád pod nohy.
     
    23:05
    Ústí jde do tří. Fauluje Němeček v pádu.
     
    21:49
    Dominik Boháč (UNL) 2 min. hákování.
     
    21:37
    Chomutov právě vstřelil branku!
    Další vlna z Chomutova již nese ovoce v podobě vyrovnání. Podél brankové čáry se vydal FILIP SEMAN, přihrával skrz brankoviště a puk se k němu odrazil. Hostující forvard jej vrátil do branky. Asistence: Marek Sikora, Jan Benda.
     
    14:59
    Martin Davídek (CHM) - 2 min. nedovolené bránění.
     
    14:13
    Chomutov právě vstřelil branku!
    Až proti kompletním Lvům se hosté prosadili, i když Diviš pomoci svým spoluhráčům před brankou nestihl přibruslit. A právě to možná bylo při dorážkách Sikorovy střely klíčové. Ústečtí byli málo důrazní.Nakonec se ujala druhá dorážka od DAVIDA ZUCKERA. Orc už byl mimo dosah. Asistence: Marek Sikora, Filip Seman,
     
    12:09
    Richard Diviš (UNL) - 2 min. sekání.
     
    9:10
    Petr Kanko (UNL) - 2+2 min. - Jakub Grof (CHM) - 2 min.
     
    7:20
    Lvi právě vstřelili branku!
    A domácí zvyšují své vedení a krutě trestají Chomutov za předchozí faul druhým trestem. Na brankovišti se dorážkou prosadil PAVEL JANKŮ. Asistence: David Pazourek, David Pojkar.
     
    6:45
    Za faul při gólové sitauci vyloučen Lukáš Pulpán. Ústí totiž v tu chvíli hrálo přesilovku. Podle nových pravidel bude nyní mít další dvě minuty výhodu.
     
    6:45
    Lvi právě vstřelili branku!
    Podobně jako při neuznané brance hosté marně naháněli forvarda Ústí za svými zády. Nyní MILAN MIKULÍK provedl blafák náramně a jednoznačně skóroval. Nejdřív naznačil střelu a stáhl si puk do bekhendu. Asistence: Ondřej Holomek.
     
    5:06
    Radek Duda (CHM) - 2 min. nafilmovaný pád.
     
    4:42
    David Pazourek (UNL) - 2 min. sekání.
     
    1:04
    Petr Freiberg (CHM) - 2 min. hákování.
     
    1:04
    Havíř na jedné straně zmařil vyloženou šanci, když si sjel před branku a zprvní o kousek minul. Na druhé straně se pak za záda obrany dostal Pajič. Ač faulován, udělal blafák a radoval se z gólu. Sudí nejdřív ukázali, že gól platí. Po chvíli debat jej odvolali. Přoč, nevím.
    Marken.cz

    Karel Filas

    Branky a nahrávky: 7. Mikulík (Holomek), 8. Janků (Pazourek, Pojkar), 29. Ludvík (Kanko, Holomek), 59. Holomek (Mikulík), 65. Hořava (Šagát, Hanzl) - 15. Zucker (Sikora, Seman), 22. Seman (Sikora, Benda), 28. Benda (Duda), 32. Benda (Havíř, Duda)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Orct (Francouz) - Němeček, Pojkar, Klobouček, Zeman, Hořava, Gureň, Boháč, Holomek - Janků, Alinč, Pazourek - Hovorka, Pajič, Šagát - Diviš, Hanzl, Rod - Kanko, Mikulík, Ludvík.
    Piráti Chomutov: Hanuljak (Hylák) - Rutta, Grof, Mucha, Benda, Pulpán, Bombic, Havíř, Pavlas - Selingr, Freiberg, Davídek - Seman, Sikora, Zucker - Procházka, Hrdel, Jíra - Kuběna, Skořepa, Duda.

    Rozhodčí: Kalivoda - Padevět, Čížek.

    Diváci: 3512
    bahis siteleri