Havířov – Vsetín 2:3 (kon.) | Sparta – K. Vary 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 2:4 (kon.)
Motor ČB – Letňany 2:3 (kon.) | Ústí n/L – Litvínov 3:6 (kon.) | Písek – Hr. Králové 2:5 (kon.)
Chomutov – Plzeň 2:3 (po s.n.) | Havlíčkův Brod – Liberec 3:2 (kon.) | Olomouc – Zlín 6:4 (kon.)
Slavia – Kladno 3:6 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:2 (2:1, 1:1, 0:0)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 23.10.2010, 15:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:32
    Liberec sáhl ke hře bez brankáře, pokračuje s pěti bruslaři v poli!
     
    57:45
    Liberci se nedaří udržet emoce na uzdě a nyní za to pyká dvouminutovým trestem za nesportovní chování, který odpyká Psota (LIB). Zbytečně se tak připravuje o šanci se současným nepříznivým stavem něco udělat.
     
    55:34
    Za podražení vyfasoval dvouminutový trest Urban (LIB).
     
    55:31
    Na ledě zůstal v libereckém pásmu ležet Jelínek, rozhodčí však přerušili hru trestuhodně až s notným časovým odstupem. Po odpískání usedají na lavici hanby Klíma (LIB) a Křesťan (HBR).
     
    47:58
    Úplně sám se před brankou objevil nikým neatakovaný útočník Jelínek, který si šikovně položil brankáře Blažka na led, ale následně trestuhodně zblízka přestřelil zcela odkrytou libereckou bránu!
     
    38:55
    Od modré čáry střílel po krátké a úspěšné kombinaci obránce Pavlas, jehož tvrdá rána skončila v náruči brankáře Blažka, jenž měl přes havlíčkobrodského útočníka v mezikruží zaktytý výhled. Po odpískání putuje za katr Jelínek (HBR), který se provinil sekáním.
     
    38:33
    Ve středu hřiště fauloval Jandejsek (LIB), kterému rozhodčí udělil 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    36:25
    Nejdříve pálil po obkroužení brány z pravého kruhu k bližší tyčce Kuchta, jenž prověřil jen pevnost betonů gólmana Blažka, poté zkoušel dorážet Chlubna, který bekhendem poslal ktoouč těsně vedle vzdálenější tyčky!
     
    35:41
    Rebelové si zahrají přesilovku, protože Jandejsek (LIB) vyfasoval dvouminutový trest za hru vysokou holí.
     
    28:35
    Liberec právě vstřelil branku!

    Kotouč puroval po ose Adam Dlouhý - Josef Mikyska - ADAM JANDEJSEK, přičemž psoledně jmenovaný napřáhl na modré čáře a dělovka z jeho hole propálila vše, co jí stálo v cestě, a zastavila se až v síti za Fučíkovými zády! Asistence: Josef Mikyska, Adam Dlouhý.
     
    27:44
    Gólman Fučík musel prokázat svou kvalitu, když z mezikruží vpádu tvrdě zakončoval liberecký kapitán Urban, kterého brodský muž s maskou vychytal betony. Po odpískání je vyloučen Hynek (HBR) za hákování.
     
    27:07
    Hosté rychlým pohybem pořádně zaměstnali havlíčkborodskou obranu. Po odpískání na trestnou lavici zamířili na dvě minuty Žemlička (HBR) a Slivka (LIB).
     
    24:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Obrovskou minelu v liberecké rozehrávce potrestala dvojice Vít Křesťan - MARTIN JELÍNEK, když druhý jmenovaný po přiťuknutí svého parťáka zblízka bez přípravy překonal bezmocného gólmana Blažka! Asistence: Vít Křesťan.
     
    17:50
    Bílí Tygři se usadili v útočném pásmu a za svou aktivitu v ofenzivní fázi byli odměněni přesilovou hrou. Na trestnou lavici hlavní sudí vykázal Pecena (HBR) za nedovolené bránění.
     
    14:40
    Havlíčkův Brod se dostal pod chvilkový tlak Tygrů a provinil se proti hokejovým pravidlům. Na lavici hanby usedl Turek (HBR) za hákování.
     
    11:55
    V samostatném úniku se objevil Turek, tváří v tvář gólmanu Blažkovi ale neuspěl, když liberecký muž s maskou padl do mohutného rozkleku a svými betony naprosto uzavřel pozemní prostor svého brankoviště!
     
    8:58
    Vyloučen je Psota (LIB), který se proti hokejovým pravidlům provinil hákováním a odsedí si za něj dvouminutový trest.
     
    6:29
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové nejdříve předvedli krásnou kaci, jíž PETR KUCHTA neproměnil z dobré palebné pozice, jenže tentýž hrá dostal druhou šanci a po nahrávce Jana Wasserbauera z rohu pásma zblízka usměrnil kotouč ke vzdálenější tyčce! Asistence: Jan Wasserbauer.
     
    5:31
    Na lavici hanby odjel Mikyska (LIB), jenž se snažil marně probít přes zformovanou havlíčkobrodskou obranu. Navíc se provinil faulem, pro který po odpískání obdržel 2 minuty za držení protihráče.
     
    3:50
    Liberec právě vstřelil branku!

    A je vytovnáno, vedení Rebelů trvalo opravdu malou chvíli. Matěj Psota zajel s kotoučem na své holi za branku, odkud adresoval přesnou přihrávku PATRIKU URBANOVI, který si sjel před brankoviště a pohotovou ranou bez přípravy zblízka překonal gólmana Fučíka! Asistence: Matěj Psota.
     
    2:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Kryštof Kulhánek našel hezkou přihrávkou MARTINA JELÍNKA, jenž se ujal v útočném pásmu puku, najel si s ním do předbrankového prostoru a podél pravého boku gólmana Blažka poslal kotouč do sítě! Asistence: Kryštof Kulhánek.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 3. Jelínek (Kulhánek), 7. Kuchta (Wassrbauer), 25. Jelínek (Křesťan) - 4. Urban (Psota), 29. Jandejsek (Mikyska, Dlouhý)


    BK Havlíčkův Brod:
    Bílí Tygři Liberec:
    bahis siteleri