Znojmo – Plzeň 6:0 (kon.) | Olomouc – Ústí n/L 2:5 (kon.) | Opava – Litvínov 5:2 (kon.)
Třinec – Motor ČB 2:3 (po s.n.) | Jihlava – Mladá Boleslav 1:0 (po s.n.) | Kometa Brno – K. Vary 1:3 (kon.)
Havlíčkův Brod – Liberec 0:5 (kon.) | Vítkovice – Chomutov 4:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
0:5 (0:2, 0:1, 0:2)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 06.11.2010, 12:30DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    58:49
    Útočným faulem se provinil Ambrož (HBR) a odnesl si dvouminutový trest za napadení.
     
    55:33
    Liberec právě vstřelil branku!

    Kotouč projel po hráčkých destinacích Tomáš Kouřil - Filip Jánošík - JAROSLAV KEDRŠT, přičemž posledně jmenovaný pálil z pravého kruhu a odrazem o vzdálenější tyčku rozechvěl síťku za zády gólmana Zvolánka, jenž se za pukem jen bezmocně ohlédl! Asistence: Filip Jánošík, Tomáš Kouřil.
     
    54:30
    Na druhé straně se blýskl ve skvělém světle gólman Zvolánek, jenž vychytal dvojici libereckých útočníků, která ho důkladně prověřila z bezprostřední blízkosti. Zabránil tak jisté pohromě!
     
    52:00
    Liberec právě vstřelil branku!

    Liberec nabídnutou přesilovku s chutí využil. Po přituknutí Michala Bulíře napřáhl v prostoru pravého kruhu VÍT JONÁK a přesnou ranou ke vzdálenější tyčce navýšil liberecké vedení! Asistence: Michal Bulíř.
     
    50:56
    Rozhodčí vykázal na trestnou lavici J. Doležala (HBR), který vyfasoval dvouminutový trest za zdržování hry.
     
    48:32
    Vyloučen je Kraus (LIB) na 2 minuty za hákování.
     
    45:03
    Havlíčkobrodská útočná snaha vyústila ve vyloučení z řad Bílých Tygrů. Na trestnou lavici odjel Maďar (LIB), jenž se proti hokejovým pravidlům provinil krosčekem.
     
    31:21
    Dalším vyloučeným hráčem se stal J. Doležal (HBR), který vyfasoval od hlavního sudího 2 minuty za podražení.
     
    28:15
    Havlíčkův Brod stále vydatně tloukl do libereckého obranného valu, jenž několikrát vyhodil ktoouč z obranného pásma, a vysloužil si další vyloučení Tygrů. Na trestnou lavici usedl Šimek (LIB) za podražení.
     
    26:24
    P. Blažek nabral rychlost a přechátzel přes útočnou modrou čáru, když ho nedovoleně zastavil Jánošík (LIB), jenž si odnesl dvouminutový trest za podražení.
     
    22:51
    Liberec právě vstřelil branku!

    V útočném pásmu se zmocnil puku DANIEL SKALICKÝ, jenž neváhal a z pravého kruhu vyslal nepříjemný projektil po ledě na ólmana Peška, jenž na poslední chvilku zavřel mezeru mezi svými betony, ale následně se rychle pohnul a nechtěně si kotouč srazil za brankovou čáru! Bez asistence.
     
    15:22
    Liberec právě vstřelil branku!

    Kotouč putoval v útočném pásmu po ose Vít Jonák - Michal Bulíř - DANIEL SKALICKÝ, přičemž Tygři dokonale rozebrali touto kombinací brodskou obranu, a posledně jmenovaný z levého kruhu nikým neatakován poslal puk k bližší tyčce, když se gólman pešek nestihl včas přesunout! Asistence: Michal Bulíř, Vít Jonák.
     
    8:13
    Dvouminutový trest za zdržování hry vyfasoval Havel (HBR).
     
    1:59
    Liberec právě vstřelil branku!

    Nejdříve nastřelil z ostrého úhlu Hadrava u bližší tyčky číhajícího gólmana Alexu, od kterého se puk odrazil na hole Tygrů, kteří založili rychlý brejk, na jehož konci poslal přesnou Daniel Miškovský přesnou nahrávku na hůl Christiána Krause, jenž pohotovou střeloiu z blízka nedal brankáři Pškovi šanci! Asistence: Daniel Miškovský.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 2. Kraus (Miškovský), 16. Skalický (Bulíř, Jonák), 23. Skalický, 52. Jonák (Bulíř), 56. Kedršt (Jánošík, Kouřil)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Bílí Tygři Liberec:
    bahis siteleri