K. Vary – Slavia 3:5 (kon.) | Vítkovice – Kladno 2:0 (kon.) | Liberec – Kometa Brno 3:1 (kon.)
Sparta – Mladá Boleslav 3:1 (kon.) | Plzeň – Pardubice 3:4 (kon.) | Litvínov – Zlín 2:4 (kon.)
Motor ČB – Třinec 5:6 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:1 (0:0, 0:0, 3:1)
HC Kometa Brno
Neděle 07.11.2010, 17:00 • Tipsport arena. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:21
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí odskakují na rozdíl dvou branek, když se do prázdné branky po asistenci Kudrny trefil ANDREJ PODKONICKÝ. Asistence: Kudrna, Hořava. 3:1.
     
    55:23
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec využívá druhou přesilovou hru v krátkém čase a jde do vedení. TOMÁŠ KLIMENTA odčaroval kouzlo Hoviho, když si nabruslil před branku a takovým lehkým šťouchnutím prostřelil finského brankáře. Asistence: Vak, Hořava. 2:1.
     
    52:45
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to byla neuvěřitelná minuta! Je srovnáno! Nejdříve na útočné modré uklouzl Podkonický a nabídl brejk hostům. Ti ale byli z celé situace také asi překvapeni a jeden útočník Brna upadl. Do přečíslení se tak dostali Liberečtí a sehráli celou akci parádně. Dušek přihrál Kudrnovi, ten našel zadovkou najetého ANDREJE PODKONICKÉHO, který trefuje víko moravské branky. Asistence: Kudrna, Dušek. 1:1
     
    41:57
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa jde do vedení! JOZEF BALEJ se obtočil a rychlým švihem dostal puk do branky. Pinc při této brance nebude mít jistě čisté svědomí. Asistence: Kvapil, Hruška. 0:1.
    Marken.cz

    Petr Schultz

    Branky a nahrávky: 53. Podkonický (Kudrna, Dušek), 56. Klimenta (Vak, Hořava), 60. Podkonický (Kudrna, Hořava) - 42. Balej (Kvapil, Hruška)


    Bílí Tygři Liberec: Pinc (Vošvrda)- Hunkes, Výtisk, Čakajík, Moravec, Trončinský, Rýgl - Kudrna, Podkonický, Dušek - Hořava, Vak, Klimenta - Ondřej, Plodek, Víšek - Bárta, Kica, Jonák.
    HC Kometa Brno: Hovi (Trvaj) - Protivný, Zubíček, Bičánek, Mojžíš, Malec, Stehlík, Kempný - Erat, Hubáček, Hruška, Svoboda Jakub, Brabenec, Dlouhý, Svoboda Jaroslav, Huml, Veselý, Kvapil.

    Rozhodčí: Husička, Pešina - Barvíř, Blümel.
    bahis siteleri