Olomouc – Vsetín 6:3 (kon.) | Hr. Králové – Motor ČB 6:14 (kon.) | Chomutov – Kladno 1:3 (kon.)
konec
HC Olomouc
6:3 (0:0, 2:3, 4:0)
VHK ROBE Vsetín
Neděle 28.11.2010, 11:15 • Zimní stadión Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:15.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Olomouc: Motálek (Málek) – Kropáč, Nesvadba, Rašner, Zbořilák, Majer, Horák R., Brandýs, Pokora – Vrána, Konečný, Augustin, Minařík, Markl, Pavlovský, Němčák, Horák J, Dittrich, Galeta, Beták.

    VHK Vsetín: Vlach (Svoboda) – Ščotka, Žabčík, Hryciow, Vašíček, Skalák, Hajda, Svozílek – Grygar, Motloch, Forch, Abdul, Kuchařík, Tydlačka, Děrkas, Malý, Helešic, Christov.

    Rozhodčí: .
     
    Začátek utkání bude o několik minut zpožděn.
     
    Obě mužstva jsou připravena na úvodní buly. V brance domácích dnes bude stát Tomáš Motálek. Na druhé straně bude strážit klec hostů Jan Vlach.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    03:00
    V úvodu utkání jsme žádnou větší příležitost ke skórování neviděli. Lepším týmem jsou domácí, kteří mají více ze hry, ale využít svou aktivitu zatím nedokázali.
     
    03:27
    Valná hromada před Vlachem. Konečný nahodil puk před vsetínskou klec, kde se černá guma zamotala pod brusle Betákovi. Tomu se jej ale nepodařilo včas zpracovat. Vlach stihl kotouč přikrýt, a přerušit tak hru.
     
    05:30
    V přečíslení dva na jednoho ujížděli domácí Rašner s Augustinem. Druhý jmenovaný se pokusil najít svého spoluhráče, ale jeho pokus byl zblokován za branku Valachů.
     
    06:52
    První dnešní vyloučení. V rohu obranného pásma hostů si podražením protihráče pomohl Jan Ščotka (VSE), který tak na dvě minuty oslabuje svůj tým.
     
    08:02
    Beták projel bez problémů celým kluzištěm, a dostal se až do zakončení. Střelu z mezikruží ukryl Vlach ve výstroji.
     
    08:52
    Vsetínští se početní výhodě Kohoutů ubránili.
     
    11:14
    Ani jedna strana se nemůže dostat do zakončnení. O kotouč se převážně bojuje ve středním pásmu.
     
    12:54
    Martin Helešic si vybruslil zpoza olomoucké klece a z prostoru mezi kruhy vystřelil. Tečovaná střela ale minula pravou tyč Motálkovy klece.
     
    14:20
    Ránu Majera od modré vyrazil Vlach jen k domácímu Pavlovskému. Ten ale z bezprostřední blízkosti nezamířil přesně a poslal kotouč mimo tři tyče.
     
    16:19
    Rašner se už už dostával do zakončení, když jeho snahu přeušil hvizd čárového - ofsajd.
     
    17:24
    Hajda hledal vysokým lobem na útočné modré osamoceného Grygara. Ten si ale se zpracováním kotouče nevěděl rady a pustil jej na zakázané uvolnění.
     
    19:53
    Ve středovém kruhu srazil soupeře ze zadu Jan Brandýs (OLO), který tak inkasuje dvě minuty za napdení.
     
    19:58
    Vsetínští mohli v samotném závěru udeřit. Tvrdá rána Ščotka zazvonila na levou tyč Motálkovy svatyně.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:51
    Lehké nahození Vašíčka tečoval těstě před brankou Kohoutů Abdul. Puk ovšem místo do domácí klece skočnil v ochranné síti.
     
    21:53
    Při návratu olomouckého hráče na led zahodil obrovskou šanci ke skórování Christov, když z bezprostřední blízkosti nevyzrál na Motálka. Hned z protiútoku se dostal do samostatného nájezdu Beták, ale ani on kotouč za záda gólmana nedostal.
     
    24:00
    Po delší době sledujeme opět útočnou snahu jednoho mužstva. Domácí Kohouti zamkli svého soupeře v jeho pásmu, ale ke skórování se nedostali.
     
    25:39
    Vsetín vstřelil branku!
    Nádherná kombinace ze strany hostů, která končí první brankou utkání. Dvojice Petr Malý s MARTINEM HELEŠICEM, si několikrát v útočném pásmu vyměnili kotouč, přičemž druhý jmenovaný zakončoval bekhendem do odkryté klece. Asistence: Petr Malý.
     
    28:22
    Za brankou hostů zůstal ležet po jednom z hraničních soubojů Matěj Pavlovský, kterému z ledu musí pomoct spoluhráči.
     
    29:45
    Po střele Grygara se před brankou Olomouce strhl velký boj o puk, který měla skupinka hráčů pod bruslemi. Když už to vypadalo, že se domácí osvobodí, získal kotouč Děrkas, který střelou na dezorientovaného Motálka trefil levou tyč domácí branky. Následně se domácím už podařilo vyhodit na icing.
     
    32:00
    Olomoučtí chvíli svírali soupeře v jeho obranném pásmu. Domácí mají chuť a snahu zvrátit skóre utkání, střelecky se jim však nedaří.
     
    33:44
    Vsetín vstřelil branku!
    Opět povedená kombinace ze strany hostujícího celku. Po rychlých přihrávkách v útočném pásmu se k jednoduché dorážce do prázdné branky dostal JINDŘICH ABDUL, který tak poslal Valachy do dvoubrankového vedení. Asistence: Ondřej Grygar, Lukáš Motloch.
     
    35:23
    Valná hromada před Vlachem. Vsetínský gólman ale stihl kotouč ukrýt před dotírajícími se hráči Olomouce.
     
    37:19
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci se přeci jen dočkávají. Šimon Beták nahodil kotouč před branku Vsetína, kde si jej nedostatečně pokryl gólman hostů Vlach. Volný kotouč tak za brankovou čáru se štěstím procpal MARTIN KONEČNÝ. Asistence: Šimon Beták.
     
    38:20
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Těžce budované vedení Valachů vzalo během jediné minuty za své. Tenotkrát nahrával Martin Konečný na hůl ŠIMONU BETÁKOVI, který prostřelil Vlacha. Asistence: Martin Konečný.
     
    39:10
    Vsetín vstřelil branku!
    Hosté okamžitě odpovídají na olomoucké srovnání. V přečíslení dva na jednoho zvolil JINDŘICH ABDUL místo přihrávky střelu, kterou domácí gólman sice stihl zpomalit lapačkou, cestu za brankovou čáru si ale přeci jen puk našel. Asistence: Lukáš Motloch.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:40
    Obrovskou šanci ke srovnání měl Martin Konečný. Domácí se po rychlém brejku dostali do přečíslení tři na dva a právě olomoucký útočník s číslem dvacetdva mířil po přihrávce Betáka do prázdné klece. Naneštěstí pro Kohouty ji minul.
     
    43:07
    Domácí mají příležitost ke skórování. Na trestnou lavici usedá po nedovoleném zákroku Jan Forch (VSE).
     
    43:46
    Kohoutům se nedaří usadit v útočném pásmu.
     
    44:16
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti podruhé v zápase srovnávají. Tentokrát jim k tomu pomohla přesilová hra. Tvrdý projektil z hole Alexe Rašnera vyrazil Vlach jen na hůl VOJTĚCHA AUGUSTINA, který jej dorazil do odkryté klece. Asistence: Alex Rašner.
     
    44:54
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci otáčejí během čtyřiceti sekund stav utkání. FRANTIŠEK MINAŘÍK vyslal z levého kruhu puk na hostující klec, kde kotouč proletěl Vlachovi mezi rukou a tělem. Asistence: Tomáš Markl, Marek Vrána.
     
    46:44
    Valaši jsou pod obrovským tlakem Kohoutů. Gólman hostů tak raději přerušuje hru.
     
    47:20
    Tvrdá rána Žabčíka skončila ve výstroji domácího gólmana.
     
    49:02
    Vsetínští poprvé v utkání musí dotahovat bepříznivý výsledek a na jejich hře je to znát. Domácí ale dobře brání a podnikají útoky do pásma soupeře.
     
    50:20
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do trháku. V přečíslení tři na dva přenechal František Minařík na modré kotouč dojíždějícímu TOMÁŠI MARKLOVI, kterému se otevřel prostor a prudkou střelou k pravé tyči vsítil pátou branku Kohoutů. Asistence: Marek Vrána, František Minařík.
     
    51:16
    Ve vlastním obranném pásmu se zbavil protihráče a po levé straně unikal na Vlacha. Do tandemu mu ještě najížděl spoluhráč, ale František Minařík se rozhodl zakončit sám. Tvrdou ránu poslal mimo. tři tyče.
     
    53:05
    Momentálně na ledě existuje jen jedno mužstvo. A to domácí, kteří mají převážně kotouč na svých hokejkách. Vsetínští jsou po třech obdržených brankách hodně zničení.
     
    54:47
    V obrovské šanci se z ničeho nic objevil Christov, Z blízka ale nedokázal přesně trefit kotouč.
     
    55:51
    Snížit na rozdíl jediné branky mohl Grygar. Tváří v tvář Motálkovi ale poslal puk jen do výstroje domácího gólmana.
     
    57:37
    Do konce utkání zbývá něco málo přes dvě minuty a hosté se marně pokoušejí dostat s kotoučem před Motálka.
     
    58:23
    V přečíslení tři na dva si hosté nepohlídali ofsajdovou pozici a čárový sudí přerušil hru. Nicméně mají hosté ještě možnost s výsledkem něco udělat. Na trestnou lavici odchází Alex Rašner, který inkasuje dvě minuty za hrubost.
     
    59:00
    Domácí měli kotouč na svých hokejkách a teprve teď jej odevzdali soupeři.
     
    59:13
    Hostů se ale nedaří přechod do útočného pásma - icing.
     
    59:30
    Vsetín zkouší power-play.
     
    59:49
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. ŠIMON BETÁK se dostal do samostatného nájezdu a střelou do opuštěné klece definitivně rozhodl o dnešním vítězi. Asistence: Vojtěch Augustin.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Domácí si tak po dnešním vítěsztví nad Vsetínem připisují na své konto další tři body. Z Olomouce je to pro dnešek vše, u dalšího on-line přenosu napočtenou. (13:30:24)

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 38. Konečný (Beták), 39. Beták (Konečný), 45. Augustin (Rašner), 45. Minařík (Markl, Vrána), 51. Markl (Minařík, Vrána), 60. Beták (Augustin) - 26. Helešic (Malý), 34. Abdul (Grygar, Motloch), 40. Abdul (Motloch)


    HC Olomouc: Motálek (Málek) – Kropáč, Nesvadba, Rašner, Zbořilák, Majer, Horák R., Brandýs, Pokora – Vrána, Konečný, Augustin, Minařík, Markl, Pavlovský, Němčák, Horák J, Dittrich, Galeta, Beták.
    VHK ROBE Vsetín: Vlach (Svoboda) – Ščotka, Žabčík, Hryciow, Vašíček, Skalák, Hajda, Svozílek – Grygar, Motloch, Forch, Abdul, Kuchařík, Tydlačka, Děrkas, Malý, Helešic, Christov.
    bahis siteleri