Olomouc – Vsetín 6:3 (kon.) | Hr. Králové – Motor ČB 6:14 (kon.) | Chomutov – Kladno 1:3 (kon.)
konec
HC Olomouc
6:3 (0:0, 2:3, 4:0)
VHK ROBE Vsetín
Neděle 28.11.2010, 11:15 • Zimní stadión Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:49
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. ŠIMON BETÁK se dostal do samostatného nájezdu a střelou do opuštěné klece definitivně rozhodl o dnešním vítězi. Asistence: Vojtěch Augustin.
     
    59:30
    Vsetín zkouší power-play.
     
    58:23
    V přečíslení tři na dva si hosté nepohlídali ofsajdovou pozici a čárový sudí přerušil hru. Nicméně mají hosté ještě možnost s výsledkem něco udělat. Na trestnou lavici odchází Alex Rašner, který inkasuje dvě minuty za hrubost.
     
    54:47
    V obrovské šanci se z ničeho nic objevil Christov, Z blízka ale nedokázal přesně trefit kotouč.
     
    50:20
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do trháku. V přečíslení tři na dva přenechal František Minařík na modré kotouč dojíždějícímu TOMÁŠI MARKLOVI, kterému se otevřel prostor a prudkou střelou k pravé tyči vsítil pátou branku Kohoutů. Asistence: Marek Vrána, František Minařík.
     
    44:54
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci otáčejí během čtyřiceti sekund stav utkání. FRANTIŠEK MINAŘÍK vyslal z levého kruhu puk na hostující klec, kde kotouč proletěl Vlachovi mezi rukou a tělem. Asistence: Tomáš Markl, Marek Vrána.
     
    44:16
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti podruhé v zápase srovnávají. Tentokrát jim k tomu pomohla přesilová hra. Tvrdý projektil z hole Alexe Rašnera vyrazil Vlach jen na hůl VOJTĚCHA AUGUSTINA, který jej dorazil do odkryté klece. Asistence: Alex Rašner.
     
    43:07
    Domácí mají příležitost ke skórování. Na trestnou lavici usedá po nedovoleném zákroku Jan Forch (VSE).
     
    40:40
    Obrovskou šanci ke srovnání měl Martin Konečný. Domácí se po rychlém brejku dostali do přečíslení tři na dva a právě olomoucký útočník s číslem dvacetdva mířil po přihrávce Betáka do prázdné klece. Naneštěstí pro Kohouty ji minul.
     
    39:10
    Vsetín vstřelil branku!
    Hosté okamžitě odpovídají na olomoucké srovnání. V přečíslení dva na jednoho zvolil JINDŘICH ABDUL místo přihrávky střelu, kterou domácí gólman sice stihl zpomalit lapačkou, cestu za brankovou čáru si ale přeci jen puk našel. Asistence: Lukáš Motloch.
     
    38:20
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Těžce budované vedení Valachů vzalo během jediné minuty za své. Tenotkrát nahrával Martin Konečný na hůl ŠIMONU BETÁKOVI, který prostřelil Vlacha. Asistence: Martin Konečný.
     
    37:19
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci se přeci jen dočkávají. Šimon Beták nahodil kotouč před branku Vsetína, kde si jej nedostatečně pokryl gólman hostů Vlach. Volný kotouč tak za brankovou čáru se štěstím procpal MARTIN KONEČNÝ. Asistence: Šimon Beták.
     
    33:44
    Vsetín vstřelil branku!
    Opět povedená kombinace ze strany hostujícího celku. Po rychlých přihrávkách v útočném pásmu se k jednoduché dorážce do prázdné branky dostal JINDŘICH ABDUL, který tak poslal Valachy do dvoubrankového vedení. Asistence: Ondřej Grygar, Lukáš Motloch.
     
    29:45
    Po střele Grygara se před brankou Olomouce strhl velký boj o puk, který měla skupinka hráčů pod bruslemi. Když už to vypadalo, že se domácí osvobodí, získal kotouč Děrkas, který střelou na dezorientovaného Motálka trefil levou tyč domácí branky. Následně se domácím už podařilo vyhodit na icing.
     
    25:39
    Vsetín vstřelil branku!
    Nádherná kombinace ze strany hostů, která končí první brankou utkání. Dvojice Petr Malý s MARTINEM HELEŠICEM, si několikrát v útočném pásmu vyměnili kotouč, přičemž druhý jmenovaný zakončoval bekhendem do odkryté klece. Asistence: Petr Malý.
     
    19:58
    Vsetínští mohli v samotném závěru udeřit. Tvrdá rána Ščotka zazvonila na levou tyč Motálkovy svatyně.
     
    19:53
    Ve středovém kruhu srazil soupeře ze zadu Jan Brandýs (OLO), který tak inkasuje dvě minuty za napdení.
     
    06:52
    První dnešní vyloučení. V rohu obranného pásma hostů si podražením protihráče pomohl Jan Ščotka (VSE), který tak na dvě minuty oslabuje svůj tým.

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 38. Konečný (Beták), 39. Beták (Konečný), 45. Augustin (Rašner), 45. Minařík (Markl, Vrána), 51. Markl (Minařík, Vrána), 60. Beták (Augustin) - 26. Helešic (Malý), 34. Abdul (Grygar, Motloch), 40. Abdul (Motloch)


    HC Olomouc: Motálek (Málek) – Kropáč, Nesvadba, Rašner, Zbořilák, Majer, Horák R., Brandýs, Pokora – Vrána, Konečný, Augustin, Minařík, Markl, Pavlovský, Němčák, Horák J, Dittrich, Galeta, Beták.
    VHK ROBE Vsetín: Vlach (Svoboda) – Ščotka, Žabčík, Hryciow, Vašíček, Skalák, Hajda, Svozílek – Grygar, Motloch, Forch, Abdul, Kuchařík, Tydlačka, Děrkas, Malý, Helešic, Christov.
    bahis siteleri