Banská Bystrica – Nitra 5:3 (kon.) | Skalica – Zvolen 5:2 (kon.) | Trenčín – Martin 5:2 (kon.)
Košice – Poprad 3:1 (kon.) | HC Slovan – Žilina 2:0 (kon.)
konec
HC Košice
3:1 (0:1, 1:0, 2:0)
HK Poprad
sk Neděle 28.11.2010, 17:30 • www.steelarena.sk • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:30.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    0:45
    V Košiciach sa behom jedného týždňa dočkali diváci aj ďalšieho kvalitného mužstva, po Banskej Bystrici, Slovane si prišli zmerať sily do Steel arény aj hokejisti Popradu.
     
    1:34
    Začalo sa v opatrnom tempe, momentálne majú puk vo svojej moci hokejisti Popradu no košický brankár ešte nemusel čeliť žiadnemu vážnejšiemu pokusu hostí.
     
    2:50
    Poprad dal gól! Tlak Popradu pokračoval dlhšiu dobu v útočnom pásme Košíc, tento tlak vyústil nakoniec v úvodný gól kamzíkov, keď pred bránou nahrával na BREJČAK hokejku Klouda, a tento hráč sa z tejto príležitosti chopil a po presnej strele prekonáva košického brankára.
     
    3:52
    Domáci hokejisti sa často od začiatku stretnutia nedostávajú do šancí, až teraz sa pred bránou Popradu osmelil Dušan Andrašovský, ktorému sa však v dobrej príležitosti nepodarilo skórovať.
     
    4:25
    Diváci sa veľmi nevedia naladiť po zlom začiatku domácich hokejistov na vlnu a atmosféra mierne zaostáva za piatkovým duelom so Slovanom.
     
    5:02
    Július Hudáček teraz radšej zakryl puk vo svojej výstroji, keď pred jeho bránou nebezpečne dobiedzala dvojica hráčov popradského mužstva.
     
    5:34
    Poprad stále nemá väčšie problémy s prechodom do útočného pásma, nevytvára si veľa streleckých príležitostí, ktoré by mohli zamotať hlavu Hudáčekovi v bráne oceliarov.
     
    6:04
    Obraz hry je prakticky od začiatku stretnutia podobný, Košice sa len veľmi veľmi ťažko dostávajú do rytmu a ich súper to zatiaľ využíva, Poprad je určite aktívnejšie mužstvo od úvodného hvizdu.
     
    6:59
    Náznak šance domáceho tímu, keď Melicherčík musel zasahovať po prudkej strele jedného z hokejistov domáceho tímu, ktorému sa nakoniec nepodarilo nájsť medzeru vo výstroji.
     
    7:34
    Hra sa rýchlo vrátila pred bránu Košíc, kde si musel Július Hudáček dávať veľký pozor najprv na strelu Nagyho a potom na bekhendové zakončenie Arneho Krotáka.
     
    8:02
    Kopeckého veľa šanca po obrovskej chybe obrannej línie Košíc, Kopecký sa sám rútil smerom na brankára domáceho tímu, ktorý však dobre zareagoval a zmaril šancu svojmu súperovi.
     
    9:12
    Košice si v dnešnom zápase nedávajú veľmi pozor na ofsajd, od úvodného hvizdu je to už asi tretie či štvrté v tomto zápase.
     
    9:54
    Stále je to z domácej strany slabučké, zverenci Rostislava Čadu sa len veľmi málo dostávajú s pukom do útočného pásma skade by mohli niečo vymyslieť pred Melicherčíkom.
     
    10:34
    Popradskí hokejisti veľmi rýchlo využívajú chyby domácej obrany a hrozia nebezpečnými rýchlymi protiútokmi, táto zbraň však zatiaľ neplatí na vynikajúceho Hudáčka.
     
    11:02
    Dnešné stretnutie sleduje 7058 platiacich divákov.
     
    12:34
    Poprad naďalej pokračuje v dobrej hre, oceliarom sa stále nedarí v útoku a divákom zatiaľ ich miláčikovia nerobia.
     
    13:54
    Posledné minúty sa hrá väčšinou v strednom pásme, Poprad pozorne bráni a Melicherčík v dnešnom stretnutí ešte nemal.
     
    15:25
    Košičanov teraz možno nakopne prvé vylúčenie hostí v tomto zápase, keď si na trestnú lavicu sadá za podrazenie Tomáš Nádašdi.
     
    16:23
    Domáci hokejisti síce sú v útočnom pásme, chýba však početnejšia streľba na bránu z ktorej by mohol padnúť úvodný gól oceliarov čo by ich nakoplo, ako to väčšinou v metropole východu býva.
     
    16:45
    Vylúčenie na domácej strane, keď si po nedovolenom zákroku odchádza sadnúť na trestnú lavicu Vladimír Dravecký.
     
    18:12
    Prepáčte menšie technické výpadky spojenia.
     
    19:23
    Necelú minútu pred koncom úvodnej tretiny je skóre v košickej Steel aréne naďalej 0:1, Popradskí hokejisti zaslúžene vedú a aj toto stretnutie napodobňuje tie predchádzajúce, keď nepadalo veľa gólov a o výsledku bolo rozhodnuté až v závere.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    20:43
    Jaroslav Kristek v dobrej príležitosti pálil smerom na popradskú bránu, tam však stál pozorný Melicherčík, ktorý si s pukom košického útočníka poradil.
     
    21:34
    Košice začali lepšie v tejto tretine ako na začiatku stretnutia, keď vyslali smerom na Melicherčíka 2-3 dobré pokusy, aj teraz Haščák krátko po buly skúsil pozornosť svojho kolegu v bráne, bezúspešne.
     
    22:12
    Július Hudáček sa musel poriadne natiahnuť vo svojej brány po strele Kloudu z dobrej vzdialenosti, tento pokus však nemohol prekvapiť pozorného košického brankára.
     
    23:34
    Domáci hokejisti sa opäť zbytočne stiahli do svojho obranného pásma, Poprad ožil a znovu sa mu darí eliminovať Čadovu družinu, ktorá dnes nehrá s takým elánom ako proti Slovanu.
     
    24:34
    Nebezpečná šanca Košíc, keď sa Richard Jenčík dostal s pukom až pred bránu kde v dobrej príležitosti skúšal šťastie, jeho pokus mal oči ale Melicherčík sa stihol veľmi dobre premiestniť a zmariť azda najväčšiu šancu oceliarov v tomto zápase.
     
    25:02
    Hra sa behom krátkej chvíle presunula na obidve strany ľadovej plochy, najprv Melicherčík zasahoval proti strele Miklík a následný protiútok Popradu taktiež vyriešil situáciu s prehľadom.
     
    25:43
    Košice teraz poriadne hrýzli v útočnom pásme, Jenčík sa opäť dostal s pukom do dobrej príležitosti no oceliari dnes proste nevedia nájsť recept na dobre chytajúceho Melicherčíka.
     
    26:12
    Ďalší závar pred bránou Popradu, Melicherčík však je dnes ako skala a za svoj chrbát sa mu puk veľmi púšťať nechce.
     
    27:12
    Poprad sa teraz dostal do veľkej príležitosti, keď sa pred bránou snažil tečovať Bartečko, puk len tak tak, že neprešiel za chrbát košického brankára, chýbali milimetre.
     
    28:08
    Zbytočné vylúčenie Jána Tabačeka, ktorý si odchádza sadnúť za seknutie s Hubovi a domáci hokejisti sa tak budú musieť brániť v trojici proti päťke kamzíkov.
     
    28:14
    Poprad teraz pekne zavrel oceliarov v ich vlastnom obrannom pásme.
     
    28:26
    Ďalší vylúčení domáci hráč, keď si za seknutie odchádza sadnúť na trestnú lavicu Šeda, veľmi nepríjemná situácia pre Košice.
     
    28:43
    Poprad si vytvára pred bránou tlak, až 5 útočníkov Popradu je momentálne v útočnom pásme, Košice však naďalej odolávajú.
     
    29:34
    Július Hudáček musel behom pár sekúnd čeliť niekoľkým nebezpečným pokusom svojho súpera, aj ten sa do bezprostrednej blízkosti prepracoval Lundberg, košický brankár však vynikajúco zasahuje.
     
    30:14
    Poprad nevyužíva dlhú presilovú hru 5 na 3, ich katom bol v tejto početnej výhode vynikajúci košický brankára, ktorý mal čo robiť so strela Popradu, skóre sa však v košickej Steel aréne nemení.
     
    30:57
    Ďalší úspešný zákrok košického brankára ktorý aj v prvej tretine čelili asi trojnásobnému počtu striel ako Melicherčík, pomer bol 4 ku 12.
     
    31:32
    Vylúčenie Košíc, na trestnú lavicu si sadá za podrazenie Martin Frolík.
     
    33:02
    Domácim hokejistom sa počas tejto početnej výhode darí držať ich súper mimo dostrelu vlastnej brány, aspoň teraz si tak môže Július Hudáček oddýchnuť po tom drvivom tlaku kamzíkov.
     
    35:41
    Košice dali gól! Domácim hokejistom sa predsa len podarilo vyrovnať nepriaznivé skóre, keď sa v útočnom pásme dostal k strele DUŠAN PAŠEK a jeho presný pokus teraz potešilo vyše 7000 divákov v Steel aréne, asistenciu si pripisuje Marcel Baláž.
     
    37:41
    Po dlhej dobe vylúčenie Popradu, keď si za nedovolené bránenie sadá na trestnú lavicu Arne Kroták.
     
    38:23
    Košice sa necelé dve minúty pred koncom druhej tretiny držia v útočnom pásme, ich úvodný gól ich nakopol a bude ešte veľmi zaujímavé sledovať ako sa dnešné stretnutie skončí.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:54
    Košice dali gól! Už som chcel napísať, že sa začalo opäť veľmi opatrne, keď po nenápadnej strele krátko po buly prekvapil svojim pokusom HAŠČÁK popradského brankára, ktorý hlavne v druhej tretine ničil nádeje košických útočníkov, asistencia : Dušan Andrašovský.
     
    41:34
    Košičania sú pri chuti, Melicherčík mal pred svojou bránou opäť robotu, keď jeho pozornosť zamestnal po prudkej strele Vladimír Dravecký, v tomto prípade však bol úspešnejší brankár.
     
    42:14
    Vylúčenie hostí, keď si po zlom striedaní odchádza sadnúť na trestnú lavicu (príliš veľa hráčov na ľadovej ploche) Miroslav Škovira + 10 minút za nešportové správanie.
     
    42:59
    Košice sa usadili v útočnom pásme.
     
    43:20
    Domáci hráči to teraz zbytočne prekombinovali, nakoniec strácajú puk a musia sa po neho vrátiť až k Hudáčkovi.
     
    44:42
    Hrá sa teraz z jednej strany na druhú, puk sa aspoň na pár sekúnd momentálne dostal do útočného pásma Košíc, kde sa však oceliari nevedia odlepiť od mantinelu.
     
    45:10
    Vylúčenie Popradu, Patrik Svitana si odchádza sadnúť na trestnú lavicu za podrazenie.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Košice: Hudáček - Homér, Tabaček, Grman, Šterbák, Šeda, Deyl, Slimák, Huba - Vorel, Kristek, Miklík - Bartoš, Jenčík, Dravecký - Andrašovský, Frolík, Haščák - Pašek a Baláž

    HK Poprad: Melicherčík - Kasík, Suchý, Brejčák, Kledrowetz, Brejčák, Nádašdi, Takáč - Škovira, Lundberg, Bartečko - Nagy, Kmiť, Kroták - Kopecký, Klouda, Lapšanský - Paločko, Mlynarovič a Svitana

    Rozhodca: Gašparík Martin, Gajan Rastislav, Valach Miroslav.
     
    48:02
    Prepáčte menší výpadok spojenia, domáci hokejisti momentálne kontrolujú priebeh stretnutia, nikde sa zbytočne neplašia a je to práve ich súper, ktorý musí dať gól, otvoriť hru čo by mohli oceliari rýchlymi protiútokmi využiť.
     
    49:34
    Obraz hry je naďalej veľmi podobný, zápas má rýchly spád nakoľko hlavný rozhodca poslednú dobu prakticky neprerušuje hru, výnimky tvoria väčšiu len vylúčenia.
     
    49:52
    Vylúčenie popradského tímu, keď si na trestnú lavicu odchádza sadnúť Ľuboš Bartečko za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    50:43
    Košice bez väčších problémov držia puk v útočnom pásme, stále je to však veľmi statické a absentuje početnejšia streľba.
     
    52:00
    Košice dali gól! Domáci hokejisti sa dostávajú do dvojgólového vedenia, keď spoza brány nahrával presne na hokejku dobre postavenému MIKLÍKOVI a jeho prudká strela prešla až za chrbát popradského brankára.
     
    53:43
    Poprad v šanci, Nádašdi prihrával pred bránu dobre postavenému Kloudovi no ten vo vynikajúcej príležitosti nedokázal zoči-voči Hudáčkovi uspieť.
     
    55:02
    Michel Miklík pálil z podobnej situácie ako dal tretí gól svojho tímu, tentoraz sa však popradský brankár stihol vrátiť včas a zmaril tak šancu košickému útočníkovi.
     
    57:28
    Nepríjemné vylúčenie Košíc pár minút pred koncom riadneho hracieho času, keď si proti prieniku Nagyho musel Martin Frolík poradiť nedovoleným zákrokom a už odchádza na trestnú lavicu.
     
    58:14
    Poprad sa usadil v útočnom pásme no hostia sa nevedia dostať k strele a Hudáček má momentálne minimum práce.
     
    58:45
    Košičania posielajú puk cez všetky čiary a dnes už zrejme nepripustí takú drámu ako v zápase proti Slovanu.
     
    59:12
    Arne Kroták dostáva 10 minútový osobný trest za nešportové správanie.
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:37:02)

    Rastislav Supik

    Branky a nahrávky: 36. Pašek (Baláž), 41. Haščák (Andrašovský), 52. Miklík (Vorel) - 3. Brejčák (Klouda, Kopecký)


    HC Košice: Hudáček - Homér, Tabaček, Grman, Šterbák, Šeda, Deyl, Slimák, Huba - Vorel, Kristek, Miklík - Bartoš, Jenčík, Dravecký - Andrašovský, Frolík, Haščák - Pašek a Baláž
    HK Poprad: Melicherčík - Kasík, Suchý, Brejčák, Kledrowetz, Brejčák, Nádašdi, Takáč - Škovira, Lundberg, Bartečko - Nagy, Kmiť, Kroták - Kopecký, Klouda, Lapšanský - Paločko, Mlynarovič a Svitana

    Rozhodčí: Gašparík Martin, Gajan Rastislav, Valach Miroslav

    Diváci: 7058
    bahis siteleri