Banská Bystrica – Nitra 5:3 (kon.) | Skalica – Zvolen 5:2 (kon.) | Trenčín – Martin 5:2 (kon.)
Košice – Poprad 3:1 (kon.) | HC Slovan – Žilina 2:0 (kon.)
konec
HC Košice
3:1 (0:1, 1:0, 2:0)
HK Poprad
sk Neděle 28.11.2010, 17:30 • www.steelarena.sk • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:12
    Arne Kroták dostáva 10 minútový osobný trest za nešportové správanie.
     
    53:43
    Poprad v šanci, Nádašdi prihrával pred bránu dobre postavenému Kloudovi no ten vo vynikajúcej príležitosti nedokázal zoči-voči Hudáčkovi uspieť.
     
    52:00
    Košice dali gól! Domáci hokejisti sa dostávajú do dvojgólového vedenia, keď spoza brány nahrával presne na hokejku dobre postavenému MIKLÍKOVI a jeho prudká strela prešla až za chrbát popradského brankára.
     
    49:52
    Vylúčenie popradského tímu, keď si na trestnú lavicu odchádza sadnúť Ľuboš Bartečko za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    45:10
    Vylúčenie Popradu, Patrik Svitana si odchádza sadnúť na trestnú lavicu za podrazenie.
     
    42:14
    Vylúčenie hostí, keď si po zlom striedaní odchádza sadnúť na trestnú lavicu (príliš veľa hráčov na ľadovej ploche) Miroslav Škovira + 10 minút za nešportové správanie.
     
    40:54
    Košice dali gól! Už som chcel napísať, že sa začalo opäť veľmi opatrne, keď po nenápadnej strele krátko po buly prekvapil svojim pokusom HAŠČÁK popradského brankára, ktorý hlavne v druhej tretine ničil nádeje košických útočníkov, asistencia : Dušan Andrašovský.
     
    37:41
    Po dlhej dobe vylúčenie Popradu, keď si za nedovolené bránenie sadá na trestnú lavicu Arne Kroták.
     
    35:41
    Košice dali gól! Domácim hokejistom sa predsa len podarilo vyrovnať nepriaznivé skóre, keď sa v útočnom pásme dostal k strele DUŠAN PAŠEK a jeho presný pokus teraz potešilo vyše 7000 divákov v Steel aréne, asistenciu si pripisuje Marcel Baláž.
     
    31:32
    Vylúčenie Košíc, na trestnú lavicu si sadá za podrazenie Martin Frolík.
     
    28:26
    Ďalší vylúčení domáci hráč, keď si za seknutie odchádza sadnúť na trestnú lavicu Šeda, veľmi nepríjemná situácia pre Košice.
     
    28:08
    Zbytočné vylúčenie Jána Tabačeka, ktorý si odchádza sadnúť za seknutie s Hubovi a domáci hokejisti sa tak budú musieť brániť v trojici proti päťke kamzíkov.
     
    25:43
    Košice teraz poriadne hrýzli v útočnom pásme, Jenčík sa opäť dostal s pukom do dobrej príležitosti no oceliari dnes proste nevedia nájsť recept na dobre chytajúceho Melicherčíka.
     
    15:25
    Košičanov teraz možno nakopne prvé vylúčenie hostí v tomto zápase, keď si na trestnú lavicu sadá za podrazenie Tomáš Nádašdi.
     
    2:50
    Poprad dal gól! Tlak Popradu pokračoval dlhšiu dobu v útočnom pásme Košíc, tento tlak vyústil nakoniec v úvodný gól kamzíkov, keď pred bránou nahrával na BREJČAK hokejku Klouda, a tento hráč sa z tejto príležitosti chopil a po presnej strele prekonáva košického brankára.

    Rastislav Supik

    Branky a nahrávky: 36. Pašek (Baláž), 41. Haščák (Andrašovský), 52. Miklík (Vorel) - 3. Brejčák (Klouda, Kopecký)


    HC Košice: Hudáček - Homér, Tabaček, Grman, Šterbák, Šeda, Deyl, Slimák, Huba - Vorel, Kristek, Miklík - Bartoš, Jenčík, Dravecký - Andrašovský, Frolík, Haščák - Pašek a Baláž
    HK Poprad: Melicherčík - Kasík, Suchý, Brejčák, Kledrowetz, Brejčák, Nádašdi, Takáč - Škovira, Lundberg, Bartečko - Nagy, Kmiť, Kroták - Kopecký, Klouda, Lapšanský - Paločko, Mlynarovič a Svitana

    Rozhodčí: Gašparík Martin, Gajan Rastislav, Valach Miroslav

    Diváci: 7058
    bahis siteleri