Banská Bystrica – Nitra 5:3 (kon.) | Skalica – Zvolen 5:2 (kon.) | Trenčín – Martin 5:2 (kon.)
Košice – Poprad 3:1 (kon.) | HC Slovan – Žilina 2:0 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
5:2 (2:0, 3:2, 0:0)
HK VITAR Martin
sk Neděle 28.11.2010, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    00:30
    Velebného pokus od modrej tečovaný vedľa Kováčovej brány.
     
    01:32
    Hostia aktívnejší úvode, Važan hľadal Themára v pásme, následne Markovičov pokus o zasunutie spoza brány, puk preletel bránkoviskom do rohu.
     
    03:00
    Domáci po prvý krát v niečom vážnejšom v útočnom pásme, Jánoš s olveckým v pásme, Hruškova strela na dvakrát tečovaná narobila Križanovi drobné problémy.
     
    04:00
    Šanca domácich počas avizovaného vylúčenia hráča Martina, Bolfov backhand vyrazený Križanom pred seba a Tvrdoň netrafil v dorážke poloprázdnu bránu.
     
    04:13
    MHC, Macejka, 2 min. vysoká hokejka.
     
    05:35
    Zlá presilovka domácich, nedostávajú sa k zakončeniu a keď aj môžu, viď Melichárek medzi kruhmi, namiesto strely zadkom otočený k bráne radšej prihral.
     
    06:15
    Martin v plnom počte bez problémov ustál prvú oslabovku.
     
    07:15
    Hrubka rozhodcovskej trojice, jasne tečovaný puk postranný odpískal na zakázané uvoľnenie, Baluška alibisticky podržal svojich kolegov a potrvdil nezmyselné rozhodnutie.
     
    07:25
    Matejka teraz za útočnou modrou v bolestivom výraze tváre, držiac sa za krk napokon za asistencie spoluhráčov korčuľuje na striedačku.
     
    08:46
    Domáci pritlačili v pásme, dve obrovské šance, najskôr obranca Bednár získal na tri krát zrazený puk spoza brány, na ľavom kruhu s hlavou dolu švihom triafa len do Križana, akcia pokračuje, Filo dokonale našiel z pravého kruhu na tom ľavom Jarábka, ten zbytočne spracovával puk a tým dal podstatnú sekundu Križanovi na presun, ktorý tak zrobil a perfektne vykryl.
     
    09:56
    MHC, HL, 2 min. príliš veľa hráčov na ľade.
     
    10:09
    Trenčín dal gól! MELICHÁREK využíva presilovku, po náhodnom zraze puku pred bránou doklepol puk za križana, asistencie Pardavý a Olvecký
     
    10:27
    Trenčín dal gól! 18 sekund po úvodnom góle domáci udreli po druhý krát, keď príkladne zabojoval Jánoš, jasný puk v držbe hostí na modrej získal pre dvojicu spoluhráčov Tvrdoň - Gašparovič, ktorí sa sami dvaja ocitli pred Križanom. Tvrdoň potiahlo po pravej strane, vrátil naľavo ku GAŠPAROVIČOVI, ktorý z prvej švihom k pravej žrdke nedal bezmocnému Križanovi šancu.
     
    10:27
    Time out hostí.
     
    13:00
    Tvrdoň vypichol puk na modrej Klepáčovi v rozohrávke, ten k Jánošovi na ľavú stranu, Jánoš vrátil naspäť Tvrdoňovi napravo na horný oblúk kruhu, švih po ľade k opačnej žrdke Križan vyráža pravým betonom.
     
    13:49
    Hostia sa po čase ozvali, Matejkova strela od modrej, Kováč mal výhľad a kryje.
     
    15:10
    Krásna akcia hostí, Obuchova prihrávka vzduchom na útočnú modrú, Markovič perfektne sklepol vo vzduchu Uramovi, ten potiahol do pásma, uvoľnil Markoviča pred ľavou žrdkou, ten sám pred Kováčom nevedno prečo padal na zadok a v páde zakončil, pochopiteľne, že nedôrazne.
     
    16:54
    Krásna akcia Fila, dostal sa cez trojicu hosťujúcich hráčov stredom pásma, keď sa k puku dostal po asistencii Klepáča, zakončil, križan vyráža.
     
    18:15
    Bednár prehral súboj v rohu pri mantineli s Jabrockým, hostia nevyťažili zo zisku puku nič.
     
    19:08
    Hruškove dva strelecké pokusy, jeden dobrý tvrdý a presný, Križan na mieste, druhý tvrdý, ale nepresný nad bránu.
     
    19:59
    Ešte v závere Gašparovič na dva krát stihol ohroziť Križana z pravého kruhu, v poslednej sekunde jeho pokus hosťujúci golman vyráža.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    DUKLA: V.Kováč – Sekeráš, E.Bednár, Hruška, Bolf, Tomko, Trefný – Pardavý, Ölvecký, Melichárek – Gašparovič, Jánoš, Tvrdoň – Jarábek, O.Ďuriš, Filo – Naurov, P.Kopecký, Koložváry. Tréner D.Gregor
    s MHC MOUNTFIELD: Križan – Novotný, Matejka, Velebný, Klepáč, Obuch, Ďatelinka – Uram, Beran, Jabrocký – Macejka, Faith, Appel – Themár, Markovič, Važan – Mikula, Brcko, Zeliska. Tréner J.Husár
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    21:34
    Úvod strednej časti v réžii domáceho tímu, šanca, strela a náznak šance v poradí za sebou.
     
    22:23
    Filo spoza brány na stred hľadal Ďuriša, ten nedočiahol na puk.
     
    23:53
    Prvý útok domácich zatlačil, Olvecký ustál súboj pred modrou, našiel Pardavého na ľavej žrdke, ten na stred z prvej Melichárokovi, tomu ale puk preskočil čepeľ.
     
    25:00
    Uram teraz po prechode modrou perfektne medzi kruhmi našiel Berana, ten namiesto strely volil ešte sťahovačku na obrancu Trefného, ten mu ale úmysel vystihol a puk vypichol do rohu.
     
    25:13
    Dukla, Tomko, 2 min. vysoká hokejka.
     
    26:23
    Martin dal gól! Úvodnú minútu presilovky hostia odohrali zle, jediným strelcom na bránu bol domáci Bednár od modrej, po minúte získali pásmo, od Berana puk na ľavú modrú k Ďatelinkovi, jeho príklep vo vzduchu tečoval JABROCKÝ a znížil na rozdiel jedného gólu. Využitá presilovka hostí.
     
    27:00
    Domáca obrana spí, velebnému nechali moc času a priestoru, nikto k nemu nepristúpil pri ľavej žrdke, osamotený mal čas zakončiť, následne však v dorážke sekol Kováča a s úsmevom odchádza na trestnú.
     
    27:07
    MHC, Velebný, 2 min. seknutie.
     
    27:52
    Trenčín dal gól! Druhá využitá presilovka Dukly, domáci v pásme, ktoré udržali vďaka Hruškovi na modrej, puk od Pardavého za bránu k Olveckému, ten medzi kruhy k MELICHÁRKOVI, ktorý tentokrát konečne z prvej a hneď úspešne do protipohybu Križana zvyšuje.
     
    28:38
    MHC, Važan, 2 min. podrazenie.
     
    29:27
    Trenčín dal gól! Do tretice využitá presilovka domácich, po prechode pásmom puk na pravom mantineli od Pardavého k Melichárkovi, jeho strieľaná prihrávka pred Križana a perfektný teč OLVECKÉHO, ktorý zmenil smer, resp. výšku dráhy puku a ponad vyrážačku prekonáva Križana po štvrtý krát.
     
    30:10
    Uramova perfektná prihrávka naľavo do jazdy k Jabrockému, jeho zakončenie Kováč kryje.
     
    30:21
    Gašparovičova krásna akcia po ľavom krídle, nasadil na blafák, Križan perfektne do protipohybu a hokejkou mu vyrazil puk.
     
    31:00
    MHC, Faith, 2 min. podrazenie.
     
    33:00
    Výborná presilovka domácich, nevídaný to jav z predošlých zápasov, všetky útoky si vypracovali výborné šance, prvý útok po sérii presných prudkých prihrávok, druhý zasa po akcii Gašparoviča, ktorého strela spomedzi kruhov bola zrazená v poslednom momente až ku Trefného tutovke po perfektnej Naurovovej krížnej prihrávke od pravého mantinelu krížom na modrú.
     
    33:17
    MHC sa ubránilo a hrá v plnom počte.
     
    35:46
    Martin dal gól! Hostia sa nedokážu dostať často k streleckému pokusu, ten svoj však perfektne teraz zrealizoval MARKOVIČ, keď si na útočnej modrej spracoval nohou ťažší puk od Themára, prešiel modrou po pravom krídle a švihom z kruhu na vhadzovanie k opačnej žrdke pod vyrážačku znížil.
     
    37:44
    Tutovka domácich, Pardavý našiel pred bránou osamoteného olveckého, ten s dostatkom času nasadil na blafák na backhand, už bezmocný Križan reflexívne vystrčil ľavý beton a domáci útočník ho doňho trafil.
     
    38:27
    Trenčín dal gól! Domáci opäť odskakujú na tri góly, keď puk perfektne vyviezol z obranného pásma Hruška, doviezol do útočného, puk od Tvrdoňa, ktorý ho vybojoval za bránou pred bránu k Jánošovi, ten ešte našiel na pravej žrdke GAŠPAROVIČA, ktorý svojim dnešným druhým gólom zvyšuje.
     
    39:55
    V závere ešte šanca domácich, Pardavý v útočnom pásme od pravého mantinelu na stred k Melichárkovi, ten zadovkou pred ľavou žrdkou Olveckého, tomu sa však puk zamotal medzi nohami a nedokázal zakončiť.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:01
    V bráne hostí od tretej tretiny Dzubina.
     
    40:59
    Doplnenie druhej asistencie pri treťom góle Dukly, asistenciu si pripisuje obranca Sekeráš a tým aj prvý kanadský bod v sezóne.
     
    43:44
    Vskutku vlažný úvod tretej tretiny na oboch stranách.
     
    44:00
    Važanov rýchly útok zo stredu, príklep v rýchlosti z modrej, Kováč Ďaleko z brány kryje.
     
    45:30
    Z letargie na chvíľku vytrhla Jánošova spätná prihrávka od bránkovej čiary medzi kruhy, Gašparovič ho dostal ale na backhand a nedokázal zakončiť.
     
    46:40
    Na opačnej strane po chybe domácich Jabrocký z otočky medzi kruhmi hľadal Urama, ten odstavený od zakončenia.
     
    47:03
    MHC, Velebný, 2 min. hákovanie.
     
    47:46
    Olvecký teraz v útočnom pásme medzi kruhmi zbúral Faitha, z čoho mohol vyťažiť Melichárek a dosiahnuť hetrik, jeho zakončenie ale Dzubina kryje.
     
    49:00
    Táto presilovka bezzubá, hostia v plnom počte.
     
    49:31
    Dnešné stretnutie sleduje 2.890 divákov.
     
    51:35
    Dukla, Hruška, 2 min.hákovanie
     
    52:55
    V druhej minúte presilovky hostia usadení v pásme, bez zakončenia.
     
    53:35
    Domáci v plnom počte, jediná strela aj to po skončení presilovky z hokejky Urama vedľa brány.
     
    54:34
    Výborná práca Naurova, za bránou v útočnom pásme sa presadil cez dvojicu hosťujúcich hráčov, pred bránou našiel Melichárka, ten opäť nezavršil hetrik, vzápätí mu prihrávku oplatil a rus triafa ľavú žrdku Dzubinovej brány.
     
    55:24
    Po dlhšom čase Kováčov zákrok po priamej strele, Beranov pokus z pravého kruhu vyráža.
     
    56:00
    Obrovská šanca domácich, Ďuriš s Naurovom sami dvaja pred brankárom, rýchla výmena pukov na dvakrát a zakončenie Naurova do poloprázdnej brány, vynikajúci Dzubinov zákrok.
     
    57:30
    Pardavého prienik po pravom krídle a nahodenie puku spoza brány do golmana, Dzubina pozorný.
     
    58:21
    Dukla, Tomko, 2 min. hákovanie.
     
    59:32
    Ešte veľká šanca hostí v závere, Faitha triafa pravú žrdku Kováčovej brány po Macejkovej presnej prihrávke.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    Sériu 7 prehratých zápasov v rade so súperom z Martina dnes domáci ukončujú zaslúženým víťazstvom po jednoznačnom priebehu, keď boli lepším tímom v celom počas celého zápasu. (19:12:22)

    Rasťo Ušiak

    Branky a nahrávky: 11. Melichárek (Pardavý, Olvecký), 11. Gašparovič (Tvrdoň, Jánoš), 28. Melichárek (Olvecký, Pardavý), 30. Olvecký (Melichárek, Pardavý), 39. Gašparovič (Jánoš, Tvrdoň) - 27. Jabrocký (Ďatelinka, Beran), 36. Markovič (Themár, Brcko)


    HK DUKLA Trenčín:
    HK VITAR Martin:
    bahis siteleri