Banská Bystrica – Nitra 5:3 (kon.) | Skalica – Zvolen 5:2 (kon.) | Trenčín – Martin 5:2 (kon.)
Košice – Poprad 3:1 (kon.) | HC Slovan – Žilina 2:0 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
5:2 (2:0, 3:2, 0:0)
HK VITAR Martin
sk Neděle 28.11.2010, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    38:27
    Trenčín dal gól! Domáci opäť odskakujú na tri góly, keď puk perfektne vyviezol z obranného pásma Hruška, doviezol do útočného, puk od Tvrdoňa, ktorý ho vybojoval za bránou pred bránu k Jánošovi, ten ešte našiel na pravej žrdke GAŠPAROVIČA, ktorý svojim dnešným druhým gólom zvyšuje.
     
    35:46
    Martin dal gól! Hostia sa nedokážu dostať často k streleckému pokusu, ten svoj však perfektne teraz zrealizoval MARKOVIČ, keď si na útočnej modrej spracoval nohou ťažší puk od Themára, prešiel modrou po pravom krídle a švihom z kruhu na vhadzovanie k opačnej žrdke pod vyrážačku znížil.
     
    29:27
    Trenčín dal gól! Do tretice využitá presilovka domácich, po prechode pásmom puk na pravom mantineli od Pardavého k Melichárkovi, jeho strieľaná prihrávka pred Križana a perfektný teč OLVECKÉHO, ktorý zmenil smer, resp. výšku dráhy puku a ponad vyrážačku prekonáva Križana po štvrtý krát.
     
    27:52
    Trenčín dal gól! Druhá využitá presilovka Dukly, domáci v pásme, ktoré udržali vďaka Hruškovi na modrej, puk od Pardavého za bránu k Olveckému, ten medzi kruhy k MELICHÁRKOVI, ktorý tentokrát konečne z prvej a hneď úspešne do protipohybu Križana zvyšuje.
     
    26:23
    Martin dal gól! Úvodnú minútu presilovky hostia odohrali zle, jediným strelcom na bránu bol domáci Bednár od modrej, po minúte získali pásmo, od Berana puk na ľavú modrú k Ďatelinkovi, jeho príklep vo vzduchu tečoval JABROCKÝ a znížil na rozdiel jedného gólu. Využitá presilovka hostí.
     
    10:27
    Trenčín dal gól! 18 sekund po úvodnom góle domáci udreli po druhý krát, keď príkladne zabojoval Jánoš, jasný puk v držbe hostí na modrej získal pre dvojicu spoluhráčov Tvrdoň - Gašparovič, ktorí sa sami dvaja ocitli pred Križanom. Tvrdoň potiahlo po pravej strane, vrátil naľavo ku GAŠPAROVIČOVI, ktorý z prvej švihom k pravej žrdke nedal bezmocnému Križanovi šancu.
     
    10:09
    Trenčín dal gól! MELICHÁREK využíva presilovku, po náhodnom zraze puku pred bránou doklepol puk za križana, asistencie Pardavý a Olvecký

    Rasťo Ušiak

    Branky a nahrávky: 11. Melichárek (Pardavý, Olvecký), 11. Gašparovič (Tvrdoň, Jánoš), 28. Melichárek (Olvecký, Pardavý), 30. Olvecký (Melichárek, Pardavý), 39. Gašparovič (Jánoš, Tvrdoň) - 27. Jabrocký (Ďatelinka, Beran), 36. Markovič (Themár, Brcko)


    HK DUKLA Trenčín:
    HK VITAR Martin:
    bahis siteleri