Ústí n/L – Olomouc 4:1 (kon.) | K. Vary – Havířov 8:2 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
8:2 (1:1, 4:1, 3:0)
AZ Havířov
Neděle 12.12.2010, 14:00 • KV Arena • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    50:20
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí mění utkání v exhibici! LADISLAV ZIKMUND dostal výbornou přihrávku od Csamanga a z brejku navyšuje vedení na 8:2 střelou pod beton havířovského gólmana. Asistence: Štěpán Csamango, Jakub Svoboda.
     
    42:43
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Bečka a Táborský ujeli havířovské obraně. Oba hráči si kotouč několikrát vyměňovali, až Táborský vrátil ŠIMONU BEČKOVI, a ten sklepl kotouč do prázdné branky. Asistence: Oto Táborský.
     
    41:16
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    MATĚJ ZADRAŽIL dostal kotouč před branku a z mezikruží překonává Ondřeje Tomšů střelou mezi nohy. Asistence: Petr Koblasa, Martin Gombár.
     
    38:19
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Táborský poslal kotouč před branku téměř na brankovou čáru a ŠTĚPÁN CSAMANGO puk už jen poslal pod betony dezorientovaného gólmana. Asistence: Oto Táborský.
     
    29:03
    Havířov právě vstřelil branku!
    Kotala přihrál z poza branky MARTINU KASPERLÍKOVI, který z téměř nulového úhlu skóruje. Asistence: Jakub Kotala.
     
    26:39
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Matyáš střílel od modré a v následném závaru před brankou se prosadil MARTIN GOMBÁR. Energie tak vstřelila během tří minut hry tři branky! Asistence: Jakub Matyáš. Havířov střídá brankáře - Lukáš Carbol v brance nahradí Ondřeje Tomšů.
     
    24:14
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Neuběhla ani minuta a domácí opět skórují! Ze středu kruhu poslal prudkou přihrávku Zadražil na hůl PETRA KOBLASY, který už jen sklepl kotouč do branky. Asistence: Matěj Zadražil, Jakub Matyáš.
     
    23:35
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    DAVID TROŠKA vypálil od modré, jeho střelu zřejmě tečoval jeden z obránců Havířova a kotouč končí až v brance. Bez asistence.
     
    16:07
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    VOJTĚCH TOMEČEK z dorážky v brankovišti přehazuje beton havířovského gólmana a vyrovnává. Asistence: Filip Winkler.
     
    10:37
    Havířov právě vstřelil branku!
    MARTIN KASPERLÍK ujel v oslabení karlovarské obraně do brejku a umístil Fečovi kotouč nad vyrážečku, posílá tak Havířov do vedení. Asistence: Dominik Suchý.

    Jan Salajka

    Branky a nahrávky: 17. Tomeček (Winkler), 24. Troška, 25. Koblasa (Zadražil, Matyáš), 27. Gombár (Matyáš), 39. Csamango (Táborský), 42. Zadražil (Koblasa, Gombár), 43. Bečka (Táborský), 51. Zikmund (Csamango, Svoboda) - 11. Kasperlík (Suchý), 30. Kalus (M. Kasperlík)


    HC Energie Karlovy Vary: Fečo (Frček) - Matyáš, Vilhem, Novák, Sturma, Gombár (A), Troška - Táborský (A), Zadražil, Svoboda, Winkler, Koblasa, Bečka, Csamango, Tomeček (C), Zikmund, Ziegler.
    AZ Havířov: Tomšů (Carbol) Szewieczek, Bureš, Flamík, Deutsh (C), Ryška (A), Graca, Kooš - Kotala, Kalus, Pastrňák, Kasperlík, Suchý, Kasperlík, Pasker (A), Divoký, Vyčesaný, Školoud, Diviš, Kostelník.
    bahis siteleri