Zvolen – Poprad 4:5 (kon.) | Nitra – Martin 3:2 (kon.) | Žilina – Trenčín 3:2 (po pr.)
HC Slovan – Banská Bystrica 3:1 (kon.) | Košice – Skalica 8:2 (kon.)
konec
HC SLOVAN Bratislava
3:1 (1:0, 1:0,1:1)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Neděle 12.12.2010, 17:30 • Ružinovská Samsung aréna, zimný štadión Vladimíra Dzurillu. • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:50
    Slovan dal gól! Barani sa pokúsili hrať povwer play, tá im však nevyšla, k puku sa dostal Demel, ktorý poslal puk na Hudáčka ten priťukol Lipianskemu, ktorý do prázdnej brány zavesil posledný tretí gól domáceho mužstva.
     
    54:07
    Bánská Bystrica dala gól! V závere tretiny prichádza kontaktný gól hostí. Gól visel na vlásku, hostia sa vyrútili na bránu Rybára, ktorého prekonal Cebák, ktorému posunul puk Hvila.
     
    37:14
    Slovan dal gól! Šatan sa v útočnom pásme dostal k puku, nevedel čo s ním tak vystrelil, nakoniec sa puk dostal do brány po Hujsovej strele a razom domáci vedú o dva góly.
     
    18:25
    Slovan dal gól! Husja získal puk v strednom pásme, kde ho vzal z hokejky Hvilu, posunul puk Kuľhovi, ten Mirovi Šatanovi, ktorý prekonal v bráne HC B.Bystrica Šimonoviča.

    Jozef Fajták

    Branky a nahrávky: 19. Šatan (Kuľha, Hujsa), 38. Hujsa (Huna R., Šatan), 60. Lipiansky (Hudáček, Demel) - 55. Cebák (Hvila, Hudec)


    HC SLOVAN Bratislava: Rybár Pv., Bakoš, Bohunický, Buc, Bulík, Cartelli, Demel. Hájek, Hudáček, Hujsa, Huna Ri., Huna R., Jackman, Jendek, Kováčik, Kuľha, Lipiansky, Schnabel, Skokan, Sloboda, Šatan.
    HC´ 05 Banská Bystrica: Šimonovič, Bambúch, Bendík, Biro, Cebák, Cuník, Hamrák, Heizer, Hlinka, Hudec, Hvila, Kubka, Kútny, Paľov, Rumpel, Šechný, Tománek, Vantroba, Vartovník, Vizváry.

    Rozhodčí: HUSIČKA & MINÁR, Novák, Stano, Grúň video

    Diváci: 2912
    bahis siteleri