Olomouc – Vítkovice 2:4 (kon.) | Znojmo – Opava 4:2 (kon.) | Jihlava – Havlíčkův Brod 4:2 (kon.)
Kometa Brno – Havířov 4:3 (po pr.) | Sparta – Plzeň 3:4 (kon.) | Motor ČB – Ústí n/L 4:1 (kon.)
Chomutov – Litvínov 4:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Kladno 2:1 (kon.) | Liberec – K. Vary 5:1 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
4:2 (1:1, 2:1, 1:0)
HK Opava
Sobota 08.01.2011, 12:00 • Hostan aréna • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    59:32
    Orli právě vstřelili branku!
    Hosté přišli o puk a do úniku se dostali Komínek s Jarůškem. Komínek nahrál na volného RICHARDA JARŮŠKA, před kterým se otevírala prázdná brána, puk tak zavezl téměř až za brankovou čáru. Asitence: Tomáš Komínek
     
    35:04
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácí využívají svou přesilovou hru. Několik přihrávek natolik zatočilo hlavami opavským obránců, že nechali samotného JANA PODEŠVU v prostoru pravého kruhu, pro toho už nebylo problémem zacílit přesnou Opalkovu přihrávku za záda Trenčana. Asistence: Daniel Opalek.
     
    32:29
    Opava právě vstřelila branku!
    Hostům se přeci jen podařilo vyrovnat. RADIM SPUSTA dostal přihrávku na modrou čáru a jeho vysoká střela proplachtila nad Kacetlovým ramenem do brány. Asistence: Ondřej Vitásek.
     
    27:28
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojemští teď napravili svou váhavou hru z posledních minut. Do přečíslení se díky přihrávce Hejla dostali tři znojemští hráči, zakončení vzal na svá bedra JAKUB ZIKA, který se nemýlil a prostřelil hostujícího gólmana. Asistence: Tomáš Hejl.
     
    18:16
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácí se přeci jen dočkali srovnání. Podešva z rohu nahodil na hostujícího gólmana, ten puk jen vyrazil a pro PATRIKA NOVÁKA už nebylo problémem zakončit. Asistence: Jan Podešvu
     
    11:52
    Opava právě vstřelila branku!
    Hlavní rozhodčí teď signalizoval vyloučení, ale nedošlo k němu. Rýpar vyslal lehčí střelu na Kacetlovu bránu, kterou šikovně tečoval JAKUB VÍTEK za brankovou čáru. Asistence: David Rýpar.

    Petra Matůšová

    Branky a nahrávky: 19. Novák (Podešva), 28. Zika (Hejl), 36. Podešva (Opalek), 60. Jarůšek (Komínek) - 12. Vítek (Rýpar), 33. Spusta (Vitásek)


    HC LERAM Orli Znojmo: Kacetl (Kuchař) - Hejl, Pospíšil, Tichý, Latner, Stehlík, Šaur, Skretič, Opalek - Novák, Komínek, Kún, Bartoš, Podešva, Zika, Mikulášek, Piskoř, Telesz, Kovalský, Videlka, Jarůšek.
    HK Opava: Trenčan (Novák) - Faksa M., Kysela, Rýpar, Vitásek, Spusta, Mosler, Žídek, Dohnal - Svoboda, Vaněk, Pešut, Vítek, Křesťan, Otipka, Baďura, Verlič, Džemla, Koschatzký, Seidler, Jelen
    bahis siteleri