Znojmo – Ústí n/L 1:3 (kon.) | Chomutov – Jihlava 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Hr. Králové 4:2 (kon.)
Písek – Kadaň 3:1 (kon.) | Vrchlabí – Třebíč 4:2 (kon.) | Litoměřice – Benátky n/J 3:5 (kon.)
Chrudim – Tábor 2:1 (po s.n.) | Beroun – Olomouc 1:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:2 (0:0, 2:0, 2:2)
Královští lvi Hradec Králové
Středa 26.01.2011, 17:301. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:44
    Vyloučen je Horák (HKR) a Hradec Králové je potrestán dvouminutovým trestem za nesportovní chování a dalším pětiminutovým trestem za zdržování hry. Rebelové budou hrát 2 minuty přesilovku 5 na 3.
     
    42:19
    Při obrovském závaru před brankou Havlíčkova Brodu, kam se odrazil puk, musel zatáhnout za záchrannou brzdu Zábranský (HBR) a dostal 2 minuty za vražení na hrazení.
     
    38:22
    Endálovu střelu z rcholu kruhů gólman Luňák dobře viděl a ukryl ji ve své náruči. Následně se brodští útočníci vehemetně tlačili do zakončení, z čehož vznikla potyčka. V pěstním souboji si to rozdali Pavlík (HBR) s Vágner (HKR). Vvyhrál brodský bek, který povalil svého soka na led. Oba dostávají 2 minuty za hrubost.
     
    37:50
    rebelové vytvořili kolem gólmana Luňáka velký závar, ze kterého vytěžili faul a zahrají si přesilovku. Červený (HKR) se provinil sekáním.
     
    37:43
    V závěru své početní převahy se sice hosté nastěhovali do útočného pásma, jenže zde byl příliš důrazný při souboji v rohu pásma Čermák (HKR), který dostal 2 minuty hrubost.
     
    36:08
    Útočným faulem se prezentoval Vondráček (HBR), kterému sudí udělil 2 minuty za podražení.
     
    31:26
    Na trestnou lavici usedá Kempný (HBR) na 2 minuty za faul loktem.
     
    25:57
    Útočník Endál (HBR) pálil z prostoru mezi kruhy, kam si sjel od modré čáry, jenže jeho zblokovaná střela poatrádala potřebnou přesnost a skončila v rohu pásma. Po odpískání dostal brodský útočník 2 minuty za nedovolení bránění.
     
    23:45
    Po odpískání dostal osobní trest na 10 minut Moskal (HKR), který se provinil nesportovním chováním.
     
    12:01
    Holec obdržel nahrávku z rohu pásma a zblízka v tísni zakončoval, ovšem ztroskotal na připravených Luňákových betonech. Byl však faulován, 2 minuty si odnesl Čermák (HKR) za sekání.
     
    05:18
    Obrovskou šanci měl J. hruška (HKR), jenž si vybruslil zpoza branky a u bližší tyčky nastřelil Suchanův beton. Následně je však trestnou lavici vykázán za podražení.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 24. Zábranský (Holec), 35. Vondráček (Holec), 59. Vondráček (Endál), 59. Knotek - 46. Budínský (Červený), 55. J. Hruška


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Královští lvi Hradec Králové:
    bahis siteleri