Znojmo – Ústí n/L 1:3 (kon.) | Chomutov – Jihlava 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Hr. Králové 4:2 (kon.)
Písek – Kadaň 3:1 (kon.) | Vrchlabí – Třebíč 4:2 (kon.) | Litoměřice – Benátky n/J 3:5 (kon.)
Chrudim – Tábor 2:1 (po s.n.) | Beroun – Olomouc 1:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:2 (0:0, 2:0, 2:2)
Královští lvi Hradec Králové
Středa 26.01.2011, 17:301. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:25
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové ještě navyšují své vedení. Hodně kuriózní trefou se prosadil JAN KNOTEK, když zřejmě gólman Luňák vyhazoval puk od branky a trefil jednoho z beků Hradce Králové, od kterého se puk odrazil za brankovou čáru! Bez asistence.
     
    58:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Havlíčkův Brod nedisciplinovanost hostů trestá. Po tvrdé ráně Lukáše Endála, jíž gólman Luňák vyrazil betony jen vedle své pravé tyčky, se dostal puk na hůl ROMANA VONDRÁČKA, jenž zblízka nemohl minout poloprázdnou bránu! Asistence: Lukáš Endál.
     
    54:49
    Hradec právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno. Po zaváhání havlíčkobrodské obrany se snadno dostal k puku mezi kruhy JAN HRUŠKA, sjel si až před gólmana Suchana a po vydařeném blafáku bekhendem skóroval podél levého boku havlíčkobrodského muže s maskou! Bez asistence.
     
    45:30
    Hradec právě vstřelil branku!

    Hradec Králové se rázem dostává na dostřel, jeho manko již činí jen jeden gól. Marek Červený vysunul nádherným pasem do úniku VÍTA BUDÍNSKÉHO, který si sám před brankou položil gólmana Suchana a obloučkem, možná i za přispění teče domácího brankáře, dopravil puk k pravé tyčce! Asistence Marek Červený.
     
    34:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové navyšují svůj hubený náskok. Tvrdou ránu Miroslava Holce od modré čáry tečoval v předbrankovém prostoru Roman Vondráček a jemnou tečí usměrnil puk přesně mezi Luňákovy betony! Asistence: Miroslav Holec.
     
    23:04
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Havlíčkův Brod jde do vedení. V přečíslení 2 na 1 na pravé straně chytře naznačil střelu Miroslav Holec, čímž zmátl gólmana Luňáka, a poslal přesný pas před branku na MARTINA ZÁBRANSKÉHO, který přes padajícího maskovaného muže hostů po ledě trefil odkrytý kout brány! Asistence: Miroslav Holec.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 24. Zábranský (Holec), 35. Vondráček (Holec), 59. Vondráček (Endál), 59. Knotek - 46. Budínský (Červený), 55. J. Hruška


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Královští lvi Hradec Králové:
    bahis siteleri