Třinec – Zlín 7:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Litvínov 3:2 (po s.n.) | Kladno – K. Vary 0:4 (kon.)
Pardubice – Motor ČB 1:0 (kon.) | Slavia – Liberec 2:1 (po pr.) | Kometa Brno – Sparta 1:0 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
7:1 (2:1, 2:0, 3:0)
Berani Zlín
Pátek 28.01.2011, 17:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    Čtveřice domácích totálně rozebrala hostující defenzívu! Jako poslední se puku dotkl JIRKA POLANSKÝ, který střílí sedmou branku Ocelářů! Asistence: David Květoň, Martin Růžička.
     
    41:49
    Třinec právě vstřelil branku!
    To je tedy kanonáda! Do útoku se vrhl Václav Varaďa, který nejprve trefil masku Sedláčka. Dezorientovaný Sedláček neuhlídal puk před dojíždějícím VOJTĚCHEM POLÁKEM, který jej bez problémů doklepl do sítě hostů! Asistence: Václav Varaďa.
     
    41:12
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí vystřídali a je z toho pátá branka v síti Zlína! Po přiťuknutí Peterka se puk dostal k MARKU ZAGRAPANOVI, který dokázal přehodit ležícího Sedláčka a vsítit tak pátý úspěch svého celku! Asistence: Martin Adamský, Jan Peterek.
     
    35:42
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři jdou do třígólového trháku! Rychlý protiútok teď předvedla čtvrtá formace Ocelářů! Kotouč se po přiťuknutí Erika Hrni dostal k BRYANU McGEGOROVI, který střelou mezi Sedláčkovy betony navyšuje vedení domácích! Asistence: Erik Hrňa, Josef Hrabal.
     
    24:54
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí navyšují své vedení! Kotouč se zpoza branky dostal k zcela osamocenému STANISLAVU HUDCOVI, který zamířil a přesnou ranou do horních pater Sedláčkovy branky vsítil třetí branku Ocelářů! Asistence: Vojtěch Polák, Václav Varaďa.
     
    11:10
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí otáčejí vývoj zápasu! Po rychlém protiútoku se puk dostal k DAVIDU KVĚTOŇOVI, který se neukvapil, nabruslil do mezikruží a rychlou střelou švihem nedal Sedláčkovi sebemenší šanci! Asistence: Lukáš Zíb, Martin Růžička.
     
    06:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí srovnávají krok! Po hrubce hostů ve středním pásmu se puk dostal k VOJTĚCHU POLÁKOVI, který z mezikruží vymetl pavučinky v levém horním rohu Sedláčkovy branky! Asistence: Václav Varaďa, Martin Lojek.
     
    00:18
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hostům se daří vstup do utkání! Ihned po buly se puk dostal na modrou, kde operoval Petr Leška, který trefil tyč domácí branky! Následná dorážka JAROSLAVA BALAŠTÍKA ale už skončila v síti! Asistence: Petr Leška.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 7. Polák (Varaďa, Lojek), 12. Květoň (Zíb, Růžička), 25. Hudec (Polák, Varaďa), 36. McGregor (Hrňa, Hrabal), 42. Zagrapan (Peterek, Adamský), 42. Polák (Varaďa), 46. Polanský (Květoň, Růžička) - 1. Balaštík (Leška)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Vojtek) - Seman, Hrabal, Zíb, Richter, Hudec, Lojek - Růžička, Polanský, Květoň - Adamský, Peterek, Zagrapan - Polák, Bonk, Varaďa - McGregor, Orsava, Hrňa.
    Berani Zlín: Sedláček (Kašík) - Hamrlík, Linhart, Galvas, Lučka, Řezníček, Grof, Míka, Švrček - Köhler, Leška, Balaštík - Rachůnek, Balán, Důras - Kubiš, Sýkora, Sivák - Vlach, Holík, Ondráček.

    Rozhodčí: Šindler, Jeřábek - Pešek, Jelínek
    bahis siteleri